Ledňačky 2015

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1223
11.10.14 12:31

@Spokojení Prave ze ja mam taky velke ciciny :D a je jedno jestli je mam ted nalite mlikem nebo pred tehu :D tam prave mi prijde ze v te sportovni to budu mit ty koziska nekde pod kolenama :D ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
11.10.14 12:33

@weru8 Taky se nemuzeme s pritelem dockat toho naseho princatka hyperaktivniho :D :-* a jo cekame chlapecka :) ale straaaaaasne moc jsem si prala kluka :) ikdyz vim, ze je hlavni, aby to bylo zdrave, ale moc jsem si prala malou princeznu :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.10.14 12:49

Nám to bylo jedno, jestli budeme čekat holčičku nebo chlapečka, hlavně, že bude miminko zdravé :-) a už máte vybrané jméno?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
11.10.14 13:14

Nn, vubec se nemuzeme shodnout :P :D furt ma nejake kecy a vyhrady ke jmenum ktere se libi me :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.10.14 13:19

:-D a jaké jméno se líbí tobě?? My jsem se rozhodovali mezi Viktorii a Valerii a je to Valerie :-) :-D my jsme se dohodli docela rychle :-D:-D Sice rodině se ze začátku Valerie moc nelíbila, ale už si zvykli :-D je to naše dítě, tak to bude prostě Valerie. Rodina jí říká Valda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
11.10.14 13:43

@Sabuliin záleží jakou koupíš a z jakýho je materiálu. Já mám obyčejnou od větnamců za 50,– a stačí mi to, ale určitě jsou kvalitnější možná z bavlny nebo něčeho pevnějšího. Mě u normální podprdy hrozně rozčiluje, že se mi to vždycky vahou prsou sveze někam dolů a na zádech to mám naopak až za krkem. Nehledě na to, že je celkově nerada nosím. :cert: Jen uprostřed to mám trošku sešitý aby se mi nerozjížděly do boku a drží to všechno tam kde má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
11.10.14 13:55

@Spokojení asi taky nejkou zkusim a rozhodne bych si ji taky musela sesit uprostred aby se mi nerozjizdely do boku :D ale urcite nejakou kvatilnejsi aby to bylo z trosku pevnejsiho matrose :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
11.10.14 13:56

@weru8 uz ji rodina oslovuje pres brusko jo? :D :P jinak me se libi Sebastian, Damien, Oliver, Christopher, Nathaniel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.10.14 14:03

@Sabuliin Tak,tak.. Vždycky jsou nadšený, když malá kopne.. to jsou v sedmém nebi :-D Sebastian je hezké jméno.. a tvůj přítel, by chtěl jáké jméno?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
11.10.14 14:26

No, zatim jedine na cem jsme se shodli tak je ten Damien :) ale zatim to nechavam jeste tak,,, Davam tomu volny prubeh a treba az se mimisek narodi, a my se na nej podivame, tak si treba reknem „tak tomuhle krasavci sedi jmeno Sebastian (nebo jine) jak ulite“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.10.14 14:32

:-D tak to joooo :-) no, my jsme pro kluka, měli připravené jméno Alexandr :-) To jméno se mi hrozně líbí, tak jsem na manžela zkoušela holčičku Alexandra, nevyšlo to :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
11.10.14 15:01

@weru8 Tak to me se nelibi ani pro holku ani pro kluka :) jak se jinak citiš? a co delas kdyz jsi doma (predpokladam ze nechodis do prace:) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.10.14 16:47

@Sabuliin Mno, to já jsem ráda, že mi to vyšlo u toho kluka :-D jestli bude příští dítě kluk (což si přeji), tak jméno má jasné :-D Já se cítím skvěle.. Jinak ještě pracuji :-) Na mateřskou jdu 8.11.:-) ale už nejezdím do terénu (dělám asistentku archeologického výzkumu), protože to už nedávám.. Neohnu se přes ten můj břich :-D tak dělám doma u PC. Ale až budu na mateřský, tak budu stejně pracovat. Jinak bych se doma ukousala nudou :-D A co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
11.10.14 17:17

No, tak já se doma nudou hryžu :D do práce nechodím od 6.tt jelikož jsem dělala ve firmě, kde je prostředí těhulkám nevhodné :D :) umělé světlo, klimoška, noční provoz, nějaká ta chemka… no a náhradní práce už nedávaj… :/ Takže já doma kolikrát lezu nudou po zdi :D :cert: přes břucho už se taky neohnu :D když mi něco spadne na zem tak to kopnu do rohu a počkám až někdo příjde aby to mohl zvednout :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.10.14 17:28

Jáj. Tak to ti opravdu nezávidím.. A co takhle děláš? Když zrovna nelezeš nudou po zdi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí