Poradna duly
Jana Čurdová
@pimpera jj třeba jo
my se spolu známe ze skupiny čekáme miminko v lednu 2015, ale já jsem pro ne moc časté přispívání byla bohužel vyhozena a teď se nemám s kým radit a holky už mě zpět vzít nechtějí ![]()
Tak po práci zase chvilka klidu. Nějak ty domácí práce začínají být naročnější. Jak to zvládáte?
@Spokojení Já teď přijela z nákupu, a jsem taky nějaká zmožená
ale spíš tím, že jsem nemocná, a mám antibiotika ![]()
Já to tu malinko zanedbávala. Kluk mi dotáhnul ze školky chřipku. Sedlo mi to na průdušky, doktor mě láduje antibiotikama. Ale to je nic proti tomu co mi provádí prcek v břiše. U první ho jsem tohle vůbec nezažila. Každej den vozím chlapa na rehabilitace a jak se ode mě vzdálí, tak mrně začně tak rotovat až mě bolí celý břicho i se žebrama. To nechci vidět co bude dělat až chlapovi skončí nemocenská a bude jezdit jen na víkend.
Možná je to jen shoda náhod. Nebo máte to taky někdo podobně?
Malá mi tam rotuje celej den
někdy je to slabší a někdy silnější, až to opravdu dost zabolí
tak, možná to bude shoda náhod ![]()
No me ten muj sprdin zebra uz uplne odrovnal
pres den uplne umiram kdyz musim sedet nekde v podprde a ty kostice me uplne drtiii a tlaci na ty rozkopane zebra… Dess
az se smradoch narodi, tak mu to vsecko spocitam
![]()
@Sabuliin Jasný. Pořádně mu to oplať, až tu bude
mě někdy přijde, že se snad snaží vyskočit z břicha ![]()
No a to jsme teprv v 6 mesici. Co budu delat az budu pred porodem nekdy pred terminem?
me jeb*e
![]()
mno, já už budu za pár dní začínat 8.měsíc… Porod se nepřetržitě blíží. Fíííha
![]()
Jee
to uz mas za par
uz chci aby to taky uteklo jako voda
prehoupne se 7 a 8 mesic a pak uz to pujde rychle ![]()
@Sabuliin zkus místo podprdy s kosticema nějakou sportovní. Je to rozhodně pohodlnější. Mě se od začátku zvětšily prsa z D na F takže jsem přešla na sportovní a nemůžu si stěžovat. I do porodnice si ji vezmu, nebudu zbytečně vrážet do kojící, protože taková velikost se blbě shání a na mě je prostě moc drahá.
Ono utíká celé těhotenství nějak rychle
už se nemůžu dočkat, až tu malá bude
ty čekáš klučíka?? ![]()