Ledňačky 2015

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1301
9.12.14 17:36

Teda tady se to rozjelo. Já to celkem zanedbávám. Včera jsem byla na kontrole, všechno v pořádku, dnes na ozvách, taky v pořádku, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.14 10:02

@Spokojení Kdy rodis a co to bude? At to tady nemusim dohledavat :) My jsme byli na kontrole dneska rano a taky super, tak jsme radi…mala uz je otocena jak ma byt, vsechno odpovida, tak je to super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
11.12.14 18:08

@kukolino termín byl 31.12, ale všechno je jinak. Z původní holčičky je chlapeček. narodil se dnes v 00.30, váží 2650g a měří 43cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.14 18:36

@Spokojení OBROVSKÁÁÁÁÁÁ GRATULACE!!! ;-) Páni, hned je ten den hezčí! Tak doufám, že jsi ty i prcek v pohodě, že porod proběhl v pořádku a maličký se má k světu…je to teda pěknej prďolka, tak snad to rychle dožene! ;-) Doufám, že budeš mít potom sílu nám tady povykládat co a jak…zřejmě to byl nečekaný porod, tak jsem moc zvědavá a z holčičky mít chlapečka, to musí být teda překvápko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
12.12.14 10:20

@kukolino Jako bychom nedávno neřešili, aby ty naše miminka nechodily v ružové místo modré a naopak :D

@Spokojení Páááni, to je teda nečekanéé :) Gratuluji a doufám že vše proběhlo v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
13.12.14 16:15

Až budu doma tak se rozepíšu, zatím po 2 hodinách kojím a mezi tím spím. malej nechce přibrat a já bych ráda zítra domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
13.12.14 17:31

@Spokojení Zitra? V nedeli se domu nepousti :nevim: Nebo aspon u nas to teda nedelaj nebo delaj neradi… Hlavne teda proto protoze tam primar byva pres tyden :) Vydrz do pondeli :) prcek urcite pribere :)

Navic maminky tady psaly ze jim po porodu a pri prevozu domu zhubly a mely min nez pri narozeni a az doma zacaly pribyvat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
13.12.14 18:17

Tady v Prostějově se pouští i o víkendu. Není problém to tu vydržet, spíš jsem chtěla strávit aspoň den doma s chlapem než mi zase odjede. 27 listopadu mu umřela teta v náručí, tak byl v praze s mámou, byly jak jedna. Teť až ve středu se utrhl aby tu byl aspoň do pondělí než půjde do práce. To ho zase 14 dní neuvidím. Může ssem sice na návštěvu, ale sednout si doma spolu jako rodina je víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
13.12.14 18:27

@Spokojení Spolu doma urcite lepsi, ale nez se nevidet vubec, tak aspon ta navsteva :) Takze nebyl ani u porodu??

A to tak mate porad ze chlap jezdi za praci na tak dlouho? To si miminko moc neuzije, ne? :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
16.12.14 02:05

Vezmu to tak nějak ve zkratce a popořadě:) Doktor mě sice strašil že se může prcek narodit dřív, ale nenapadlo mě že věci půjdou až tak rychle. Jak už jsem psala výš, ve čtvrtek chlapovi zemřela teta, takže si vzal celý týden volno. Od čtvrtka do středy byl u mámy, aby jí pomohl v tom nejnutnějším. V pondělí jsem byla na kontrole u svýho doktora, tam bylo všechno v pořádku, ale po kontrole jsem měla zvláštní pocit, jako by se něco chystalo, ale nechtěla jsem plašit. V úterý jsem byla poprvé na ozvách, tam taky vše ok. Po nich mě doktor nekontroloval, že je to zbytečný, když se to dělalo den předtím. Ve středu odpoledne dorazil chlap z prahy, vyřídili jsme nákupy a podobně. Prcek se prapodivně v břiše šprajcoval, ale neřešila jsem to. Asi v 10 večer jsem si chtěla odskočit, že se mi chce čůrat, jenže ono to najednou teklo nějak divně samo a nešlo to zastavit. To mi došlo že praskla voda. Chudák myslel si že si z něho dělám srandu, asi po třetím ujištění, že fakt ne, tak tu semnou začal pobíhat, abych nic nezapoměla. Docela sranda. Chlap ve spodkách a já s ručníkem mezi nohama, jsem byla jak prasklá cisterna :D V 11 už sem zvonila u porodního sálu. Chlapa nechali venku a mě vzali na vyšetřovnu. Ozvy, sepsání papírů a kontrola doktorem. O půlnoci už mě hnali na sál. ¨Teprve teť ho za mnou pustili. Pomohl mi do a ze sprchy a asi 10 minut se mnou pochodoval po sále dokud mi to bolesti dovolily. Bylo na něm vidět, jak se trápí tím že je bezmocnej, že mi nemůže nijak pomoct, ale pro mě byl obrovskou oporou. Když už sem nemohla ani chodit, tak zavolal PA, ta mě posadila na porodní křeslo, nebo lehátko, nevím. Každopádně jsem rodila napůl v sedě. bylo 0:25 první zatlačení, rozdýchání, pak ještě 2× a v 0:30 už prcek poprvé nadával na svět. Celou dobu mě ten můj poklad držel za ruku a kdyby mohl, tak snad za mě bude i tlačit. :) Na sále mě nechali asi 3 hodiny, protože to byl rychlej porod. Celou dobu byl se mnou, okamžitě si vzal malýho do náruče a já se nemohla vynadívat na to jakou mám úžasnou rodinu. Holky přeju vám taky takový rychlý a bezproblémový porody. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
16.12.14 10:12

@Spokojení A ve kterém tom týdnu že jsi to rodila? :)

Jinak jak tak koukám tak jsi rodila 5 min a šlus :D To nebyly ani žádné kontrakce? niiic?:P Tos byla 30 min na sále a konec? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
16.12.14 17:18

@Sabuliin kontrakce jsem měla zhruba půl hodiny po tom co mě vzali na tu vyšetřovnu, tam byly o 10 minutách jen takový slabý, ale když už jsem byla na sále, tak tam šly jedna za druhou, ale musela jsem je rozchodit. To mi poradila jedna sestřička když jsem rodila prvního, že se to tím dost urychlí. Sice jsem se spíš sunula jak šnek, ale asi to pomohlo. 30 minut trvalo, od příchodu na sál až po narození malýho. Pak mě tam nechali ležet ještě 3 hodiny, protože to byl moc rychlej porod. Byl to takovej fofr, že sestřička malýho málem nechytla. Normálně ze mě vystřelil :D
Jinak co se chlapa týče, tak normálně jezdí domů každej víkend, ale protože teť měl volno, tak přijede až 23.12. Až budu mít rodičák, tak na jaře by se rád přestěhoval na trvalo sem. Napřed ale musí sehnat pořádnou práci. To je ale tady trochu problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
16.12.14 19:45

@Spokojení A už jste doma s mimčem? :)
Takovou rychlovku bych taky chtela :) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.12.14 19:50

@Spokojení Tak to jsi mela asi krasny porod, a snad sis to i uzila ;-) A jak to, ze je z holcicky chlapecek, to se tak doktor seknul, nebo to nebylo tak uplne jasne, co to bude? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
16.12.14 21:11

@Sabuliin Jo pustili nás v tu neděli. Včera jsem hned šla s malým nahlásit ho k doktorce, ale máme žloutenku, tak jsem ho dnes celej den vystavovala za oknem jak kytičku aby to ustouilo, zítra před olednem se jí jdeme zase ukázat a jestli se to zlepšilo, tak budu ráda. Jinak nás požene zase spátky do špitálu :zed: A to je minimálně na 14 dní a svátky trávit ve špitále se mi fakt nechce. I když jde o malýho, tak by to byl děs.

@kukolino Malej si hrál na tajemnýho, až na posledním ultrazvuku se ukázal, ale jen tak opatrně. :mrgreen: Vypadalo to na holčičku, ale nebylo to na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí