Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zkoušela jste některá z vás maliník? Dnes jsem 40+1 tt a už nevím jak mám malé pomoci na svět ![]()
@Markéta333 Ahoj, piju maliník od 34.tt ![]()
Nevím zda pomuže když o budeš pít týden před porodem ![]()
Já jsem 37.tt a taky pomáhám mimču ven
zatím neuspěšně ![]()
Děláš nějaké „psí kusy“? ![]()
@Sabuliin No je to moje poslední naděje, otevřená nejsem vůbec. Zkoušela jsem masáž hráze, bradavek, sex a vše bez úspěchu ![]()
@Markéta333 Sex
a včetně toho sexu je hodně osvědčené i chození do schodů ( nebo celkově procházky, abys miminko dostala niz k porodnim cestam) a deci vina a horkou vanu ![]()
Ahoj, ahoj, ahoj,
Já mám po dnšní KO
a můj gyndar me uplne potesil až jsem mela chut mu dat jednoho velkeho hubana
Čípek mám zkrácený na půl cm
minule pondeli byl 2 cm takze se prej krasne zkracuje
Prďolka má lehce pod 3 kilíčka takže taky paráda
(díky bohu že né žádný obřík) a dle jeho mínění (což muže byt samozřejmě jen střela do prázdna) NEJPOZDĚJI do 14 dnu porodim a přenášet rozhodně nebudu ![]()
Za mě supéééér, že už se konečně něco děje
Prej mužu porodit klidne už dneska v noci nebo zítra ráno
![]()
Co vy? Jak jste na tom? ![]()
@Sabuliin Tak to jsou super zprávy
Já jdu zítra na KO, tak uvidíme co mi řeknou, už přenáším 6. den a krom občasných bolestí a tvrdnutí břicha nic moc. ![]()
@Markéta333 A jeeej
Tak to me mrzi
drzim pesticky at uz se taky neco hybne
A modlim se at opravdu neprenasim
jak casto ted chodis na KO kdyz prenasis? ![]()
@Sabuliin Ahojky, nechci ti brát iluze a moc ti přeju abys to měla do 14 dnů za sebou, ale mě na začátku prosince řekli totéž + že do termínu 100% nevydržím a už 5. den přenáším, tak jen aby ses na to neupnula tolik jako já ![]()
@Sabuliin chodím dvakrát týdně na monitor a jednou týdně na KO
@pimpera Je mi jasne ze doktor neni zadny vse ved a ze jsou to jen odhady
ale i ja na svem tele citim zmeny ![]()
Ahoj holky, jak se máte, ještě jste pořád celé, nebo už má někdo nějaký přírůstek? ![]()
Já jsem k dnešnímu dni 38+1, malá už má přes 3kg, ale prý to na porod ještě nevypadá a prý mám veeelké břicho teda - říkal doktor, tak jsem zvědavá, kolik ta princezna bude nakonec mít ![]()
Ja joo, furt
ale velice nechtene!!
Malem ma prej neco malo pod 3 kilicka a doktor je rad, ze malej jeste neco pribral
zitra 39.tt, 23.1. prvni TP, obvod bricha 108cm
moje zada trpii ![]()
Co vy? ![]()