Poradna duly
Jana Čurdová
@Sabuliin Ty jo, to jsou slohovky normalne, se v tom zacinam motat
![]()
No ja jsem uplne zvedava, kolik mala bude mit…kdyz jsem byla naposledy v poradne, a to jsem mela ukonceny 29tt, tak mala mela 1400, a ja nahore uz 10kg, takze jsem zvedava kolik ma mala, a ja budu mit tak aspon 15 nahore
takze bud rada za svojich 7, to je nic, hahahaa ![]()
Tak hlavne aby vam ten kocarek sedel…urcite kazdy ma neco pro i proti, a zalezi jen na vas
No tak ty holky zkus trosku „rozkecat“, treba se jenom stydi
Ale to asi uz nebudes mit sanci, co…kdyz to skoncilo…to by me teda taky jeblo
Nebo si vyber porodnici, kde chces rodit a jezdi na kurzy tam, to uz se urco pak nekdo najde
A nejsi zoufalec, jenom se nudis no…to znam…jak kolem sebe fakt nemas tehule taky, ta je to na prd…a netehotne se moc kamosit nechcou mi prijde ![]()
Ty jo, vubec mi neva, ze se ptas na nejake „soukromejsi“ zalezitosti, akorat to nechci tak uplne rozebirat tady, kde to muze uuuuuplne kazdy videt ![]()
@kukolino Jestli chceš tak můžem psát SZ
Nebo fb ale to bych ti musela psát od přítele
Tak abys neměla problém u chlapa s kým si to píšeš ![]()
Čus holky, teda vy dneska máte ale rozepsáno
Já jdu na kontrolu dneska odpoledne, tak jsem z toho jako vždycky trochu nervózní. Jinak 7 kg je fakt krásný. Já mám na poslední kontrole 11kg, tak jsem zvědavá, co tam navážíme dneska. Ale je pravda, že teď už asi nepřibírám. Nemám totiž už skoro na nic chuť a jak mě malá tlačí do žaludku, tak toho do sebe moc nedostanu. Ujíždím na mandarinkách
Těch jsem schopná sežrat klidně kilo najednou ![]()
A jak se těšíte na miminka? Já popravdě jak jsem se celou dobu těšila, tak mám teď nějaké období obav nebo co to je. Nebojím se porodu, to vůbec ne, ale tak nějak toho, co bude potom. Najednou si to s tím drobečkem nějak neumím představit ![]()
Jinak jsem připravená. Postýlka komplet, oblečení vyžehlené, taška do porodnice sbalená. Tak klidně můžu. To čekání teď bude asi úplně nejhorší.
Je mi naštěstí pořád dobře. Nic mě nebolí, jen otáčení v posteli mi dává docela zabrat, ale to je maličkost ![]()
@petraw Mě bolí snad každá kostička v těle… beze srandy.. :/
Na prďolku se těšíme, a ty občasné obavy, řekla bych i někdy celodenní „depky“ a navaly krokodýlích slz na mě taky občas padnou ![]()
I já se po mandarinkách mužu utlouct, ale to pálení žáhy po nich je nesnesitelné :/
Ty jo, tak to tě lituju. Mě za celou dobu pálila žáha asi dvakrát. Naštěstí. To je vážně hnusný. A asi kolem 7. měsíce mě hrozně bolely kyčle. Ale fakt hrozně. No a pak to snad ze dne na den přešlo. A od tý doby úplně super. Naštěstí mě už i ten pláč přešel. Jen ta nejistota, jaký to vlastně bude…ta mě hlodá jako červík. ty kursy ti zrušily? To je docela škoda. Pořád sháníš kámošku s kočárkem?
@petraw Kurzy zrušily, kámošku jsem nesehnala, asi v takovéhle díře mladé těhule a budoucí maminky NEEXISTUJÍ
Zjevně mi je souzeno být sama, a všecko si „takříkajíc vyžrat sama až do dna“ za to, že jsem TAK mladá a nechala si miminko
jak by řekla většina kolem mě
Tahle myšlenka přebije všechny těhu problémy :/
Jéééžiš o kyčlích a kostči a "rodidlech celkově ani nemluvím… :/ Začínám se kolébat jako kačírek s nohama od sebe ![]()
Fakt tě všechno tak bolí? No tak abys za chvilku neměla mrňouska doma
Ještě máš ale čas ne? Termín máš někdy koncem ledna myslím, že jo? No já jsem na to moc zvědavá. Vůbec si neumím představit kdy to přijde. V tomhle závidím plánovaným císařům. Kdyby mi tak někdo uměl říct, za 21 týdny začnete rodit. To by pro mě byla parádička ![]()
Mladá jsi, to jo, ale co jako? Když se na to cítíš a chlapa máš v pohodě, tak není pece co ešit, ne? Někdo ti snad říkal něco špatnýho?
No holky, jak si to tak ctu, tak me dal nekdo ten apetit za vas
Ja se muzu uzrat, hahahaaaa. Sladke, slane, ve dne..v noci
a uplne se bojim toho, kolik budu vazit ve stredu na kontrole
![]()
@petraw Méně času by zabralo napsat kdo něco špatnýho neřekl ![]()
No taky mám takový pocit, že už by mohl být za chvíli tu
Jj mám TP 23.1. a 27.1.
doufám že po silvestru ho cvičením atd „vypudím“ ven ![]()
Jj chlapa a zázemí mám vyrovnanější než kolikrát ti stráášně „dospělí“ okolo mě
Na to to si nemužu stěžovat ![]()
@kukolino píše:
No holky, jak si to tak ctu, tak me dal nekdo ten apetit za vasJa se muzu uzrat, hahahaaaa. Sladke, slane, ve dne..v noci
a uplne se bojim toho, kolik budu vazit ve stredu na kontrole
![]()
Ahoj, kdy máš termín porodu? Nechce se mi to dohledávat. Ale když ti chutná tak proč ne. Já si myslím, že zrovna tohle je období, kdy není třeba si něco odříkat, takže si klidně bez dej, na co máš chuť a v jakémkoliv množství.
Já jsem se taky celou dobu cpala jak nezřízená. A snad každý měsíc jsem milovala něco jiného. Hlavně teda sladký celou dobu, co normálně vůbec skoro nejím. Neustále jsem se cpala pečeným perníkem. Ale fakt pořád. Chlap už na něj měl normálně averzi. Když přišel domů a tady voněl perník, úplně se mu protáčely panenky
a už mě to taky přešlo ![]()
@petraw Termin mam 28.1., a co ty? No to sladke je prokleti - miluju krupicovou kasi, vsechny oplatky, makove kolace, hruuuza
Jestli to nebude tim, ze cekam holcicku
Ale tak treba me ta zravka taky prejde…a kdy ty mas teda termin a co to bude? ![]()
@petraw @kukolino Krupicová kaše!!!
![]()
Jinak já na přežíračky nijak nejsem
Co Miluju je ta krupička dětská a melta s nadrobeným rohlíkem ![]()
A jinak - SAVO!!
néé nepiju ho
ale předtím než se jdu koupat tam musim mit vanu vyčuštěnou savem at to tam po nem voní
doma utiram prach sporak, vytiram všecko savem
všecko tady voníííí savem a přítel ho táááák nenávídí
Miluju chodit na bazény kde to voní po savu a chloru,, mohla bych se v tom bazenu koupat celééj den
magoor ![]()
@Sabuliin ty jo, SAVO? no o takove uchylce jsem teda jeste neslysela, to je fakt zajimave
![]()