Broker Consulting - zkušenost jako zaměstnanec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11560
29.7.19 22:09

Nechci nijak hodnotit BC, ale: že mi někdo něco doporučuje (vnucuje) přeci neznamená, že si to pořídím. A není mi jasné, jaké velké penále se musí platit a za rušení jakých smluv. Pokud se tedy nebude refin dělat uprostřed fixačního období. Stejně tak případné pojistné smlouvy na to navázané se neruší s pomocí penále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.20 12:48

@Majsa739 Dobrý den, můžu poprosit více infa? Jaké pokuty a proč? Abych věděla na co si mám dát pozor?? Budeme též refinancovat, už podruhé, a poprvé to proběhlo skvěle :) Tak by mě zajímalo, v čem by mohl být háček. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.3.20 16:21

Nemáte prosím nějakou někdo čerstvější zkušenost jako zaměstnanec v této firmě? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.1.21 00:40

Proč lidé, kteří na to nemají se pouští do podnikání?

Opravdu jsem se tu pobavila. Chcete nejlevnejsi sluzby a nadavate a pak brecite ze pojistka všechno nepokryje. Uzavrete pojistku s clovekem, ktery na ni nema a divíte se ze musite vratit provizi, kdyz vypovi smlouvu. Na tom to prave stoji, aby se to neuzavíralo s lidmi pro ktere to neni. Nadavate, ze musite mit registraci CNB, ktera chrani klienty před podvodníku. S hypotekou jste spokojene, ale pak vám nekdo neco nabídne a protoze nemate zakladní financní gramotnost na to kyvnete a pak uz spokojena nejste a divíte se za storno poplatek. Proč nectete smlouvy??? Chcete nadstandardní prijmy, ale vadí vam ICO. Finance nejsou pro vsechny a uspeji jen ti nejlepsi.

Resili jsme od nich refinanc hypoteky, investice i prodej nemovitosti a super.
Kdo chce psa bit, hul si vzdy najde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.1.21 16:44

Smlouva o investičním poradenstvím

Zdravím, je tu někdo, kdo byl jimi zastoupen a pak to ukončil? Zajímá mě, jak správně smlouvu s nimi ukončit, hledám hledám v podmínkách a nic. Děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.1.21 17:37

Neslo by kontaktovat toho financniho poradce co to s tebou uzaviral? Nevim o jakou investici jde…Nekdy je to mozna bez storna, ale pokud nejaky terminovany vklad co se musi vybrat v urcitou dobu, tak to muze byt slozitejsi :think: i. Pokud nemas kontakt na poradce, tak na webu byla myslim info linka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.1.21 18:23

Já s nimi před lety uzavřela smlouvu o poradenství, následně prostřednictvím nich uzavřela pár smluv, ale zjistila jsem, že jsou nevýhodný a riskantní, moje blbost, ale teď mi jde o to, jak to s nimi skončit, aby mě už nezastupovali, jako poradci, jestli někdo nemá zkušenost. Samozřejmě se s nimi spojím a smlouvy budu chtít vypovědět, ale chtěla jsem nějakou zkušenost, abych zase nenalítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.1.21 19:30

Aha, ze jste pro ne pracovala.
Myslim si, ze neni problem smlouvu rozvazat. Na to ma kazdy narok a zadna sankce tam byt nemuze. To je zakonik prace. Akorat mozna nebudete moci delat treba rok u jine podobne firmy. Na to narok maji. Ja kdyz jsem delala v bance, tak po skoleni nam dali podepsat papir, ze to je jejich know how a pokud by jsme rozvazali pomer nesmime rok delat u konkurencni banky. Zavolejte jim, bude to v poradku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.21 23:47

Aktuální zkušenost. Konzultace hypotéky, následně sjednala sazbu jakou nenabídla ani vlastní banka a zařídila odhad nemovitosti zdarma, který má banka placený. Opravdu nerozumím tomu, že když jdu jako stálý klient do své banky, tak dostanu o dost horší sazbu, než když ji sjedná prostředník. :zed: :nevim: To je vidět jak si nás váží… :nevim: Fakt mě to naštvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.22 22:04

Broker Consultig

@evuska11 @evuska11 Píšu už asi pozdě, ale v BC jsem pracovala jako konzultant v letech 2014-2016 bohužel jsem neměla dobré vedení a rozhodla se odejít, ale stále jsem se stýkala s jinými poradci, kteří mi byli blízcí a jejich práce se mi libila. Jeden z nich je do dnes mím poradcem a jsem nadmíru spokojená, po mateřské k nim určitě nastoupím. Mrzí mě, že tolik lidí má negativní zkušenost, ale já jako bývalí konzultant jsem vracela provize jednou a byla to poměrná část z nedokončených 2 let takže pár korun. Můj nadřízený mi po odchodu ani jednu smlouvu nezrušil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.22 09:09

NIKDY NE ZACINEJTE V BROKER CONSULTING

Je to mlynek na maso.
Vyděláte si něco, to jo. Jakmile ale vám skončí prodejny silu ( nemáte komu co prodat) a vyděláte si 5000 za měsíc, pak skončíte.
A jak skončíte začínáte vracet všechno co jste si před :cert: tím vydělali.
Pracoval jsem tam dva roky na vysokou pozici. Vydělal jsem si průměrný měsíční plat. Za dvá roky dohromady 600 000 czk.
Už jsem rok pric a každý měsíc vrátím 8 nebo 9 tisíc. Pokud to nezaplatil tak soud. NEPRACUJTE V TUTO FIRMU! A pokud začnete, tak si všimněte kdo vydělává. :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.22 16:36

Ve firmě jsem byl dva roky. Nechal jsem se nalákat z České spořitelny, kde jsem měl už svoje jisté místečko, ale jejich nábor byl hodně přesvědčivý a řekl jsem si, že to vyzkouším a můžu vždycky jít zase od tho.
Přestože jsem pracoval jako OSVČ, tak se mnou bylo jednáno jako se zaměstnancem - povinné porady, kde se pořád jen agitovalo a burcovalo k lepším výsledkům, aby měli Vaši nadřízení větší meziprovize. Když člověk řekl, že dělá sám na sebe a bere si volno, tak byl problém. protože musíte přece pracovat a nahánět klienty, aby byly body pro ředitelství a celý ten pyramidový systém se uživil. Pro mladého člověka bez zkušeností je to možná příležisto(za ty dva roky jsem tam zažil spoustu mladých lidí a stejně přežil a byl úspěšný 1 z 10). Vtloukají Vám neustále do hlavy, že jste lepší než všichni ostatní, protože jste součástí této firmy a ostatní jen svůj život přežívají, zatímco Vy díky firmě budete svůj život žít a užívat si. Když už máte věk a zkušenosti, tak to na Vás působí spíš směšně.

Další věc jsou provize - provize jsou v této firmě daleko menší. Broker Consulting je MLM typu 90. léta - pěšák živí celou kopu manažerů nad ním. Když už nějaké smlouvy uděláte, tak stejně nepočítejte, že dostane všechno. Z většiny smluv Vám 20-40% zadržují a nechávají si na svých účtech a slibují, že je jednou uvidíte - když odejdete, tak se jich automaticky vzdáváte, ale když přijde zrušení nějaké smlouvy, tak čekejte fakturu a vracíte provize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.1.23 12:10

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nějakou zkušenost ohledně práce jako obchodní zástupce v Broker Investment s. r.o děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.8.23 22:32

Dobrý den,
oživuji diskuzi dotazem, zda má někdo aktuální zkušenost s prací v této firmě, nebo třeba taky se stáží, kterou nabízí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.23 23:15
@Advokado píše:
Dobrý den,
oživuji diskuzi dotazem, zda má někdo aktuální zkušenost s prací v této firmě, nebo třeba taky se stáží, kterou nabízí. Děkuji

Pracuji na pozici administrativní asistentka a jsem spokojená, nicméně na pozici obchodního asistenta či přímo prodejce tuto firmu silně nedoporučuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat