Broker Consulting - zkušenost jako zaměstnanec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nechci nijak hodnotit BC, ale: že mi někdo něco doporučuje (vnucuje) přeci neznamená, že si to pořídím. A není mi jasné, jaké velké penále se musí platit a za rušení jakých smluv. Pokud se tedy nebude refin dělat uprostřed fixačního období. Stejně tak případné pojistné smlouvy na to navázané se neruší s pomocí penále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majsa739 Dobrý den, můžu poprosit více infa? Jaké pokuty a proč? Abych věděla na co si mám dát pozor?? Budeme též refinancovat, už podruhé, a poprvé to proběhlo skvěle
Tak by mě zajímalo, v čem by mohl být háček. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáte prosím nějakou někdo čerstvější zkušenost jako zaměstnanec v této firmě? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč lidé, kteří na to nemají se pouští do podnikání?
Opravdu jsem se tu pobavila. Chcete nejlevnejsi sluzby a nadavate a pak brecite ze pojistka všechno nepokryje. Uzavrete pojistku s clovekem, ktery na ni nema a divíte se ze musite vratit provizi, kdyz vypovi smlouvu. Na tom to prave stoji, aby se to neuzavíralo s lidmi pro ktere to neni. Nadavate, ze musite mit registraci CNB, ktera chrani klienty před podvodníku. S hypotekou jste spokojene, ale pak vám nekdo neco nabídne a protoze nemate zakladní financní gramotnost na to kyvnete a pak uz spokojena nejste a divíte se za storno poplatek. Proč nectete smlouvy??? Chcete nadstandardní prijmy, ale vadí vam ICO. Finance nejsou pro vsechny a uspeji jen ti nejlepsi.
Resili jsme od nich refinanc hypoteky, investice i prodej nemovitosti a super.
Kdo chce psa bit, hul si vzdy najde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smlouva o investičním poradenstvím
Zdravím, je tu někdo, kdo byl jimi zastoupen a pak to ukončil? Zajímá mě, jak správně smlouvu s nimi ukončit, hledám hledám v podmínkách a nic. Děkuji za pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neslo by kontaktovat toho financniho poradce co to s tebou uzaviral? Nevim o jakou investici jde…Nekdy je to mozna bez storna, ale pokud nejaky terminovany vklad co se musi vybrat v urcitou dobu, tak to muze byt slozitejsi
i. Pokud nemas kontakt na poradce, tak na webu byla myslim info linka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já s nimi před lety uzavřela smlouvu o poradenství, následně prostřednictvím nich uzavřela pár smluv, ale zjistila jsem, že jsou nevýhodný a riskantní, moje blbost, ale teď mi jde o to, jak to s nimi skončit, aby mě už nezastupovali, jako poradci, jestli někdo nemá zkušenost. Samozřejmě se s nimi spojím a smlouvy budu chtít vypovědět, ale chtěla jsem nějakou zkušenost, abych zase nenalítla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, ze jste pro ne pracovala.
Myslim si, ze neni problem smlouvu rozvazat. Na to ma kazdy narok a zadna sankce tam byt nemuze. To je zakonik prace. Akorat mozna nebudete moci delat treba rok u jine podobne firmy. Na to narok maji. Ja kdyz jsem delala v bance, tak po skoleni nam dali podepsat papir, ze to je jejich know how a pokud by jsme rozvazali pomer nesmime rok delat u konkurencni banky. Zavolejte jim, bude to v poradku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aktuální zkušenost. Konzultace hypotéky, následně sjednala sazbu jakou nenabídla ani vlastní banka a zařídila odhad nemovitosti zdarma, který má banka placený. Opravdu nerozumím tomu, že když jdu jako stálý klient do své banky, tak dostanu o dost horší sazbu, než když ji sjedná prostředník.
To je vidět jak si nás váží…
Fakt mě to naštvalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Broker Consultig
@evuska11 @evuska11 Píšu už asi pozdě, ale v BC jsem pracovala jako konzultant v letech 2014-2016 bohužel jsem neměla dobré vedení a rozhodla se odejít, ale stále jsem se stýkala s jinými poradci, kteří mi byli blízcí a jejich práce se mi libila. Jeden z nich je do dnes mím poradcem a jsem nadmíru spokojená, po mateřské k nim určitě nastoupím. Mrzí mě, že tolik lidí má negativní zkušenost, ale já jako bývalí konzultant jsem vracela provize jednou a byla to poměrná část z nedokončených 2 let takže pár korun. Můj nadřízený mi po odchodu ani jednu smlouvu nezrušil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NIKDY NE ZACINEJTE V BROKER CONSULTING
Je to mlynek na maso.
Vyděláte si něco, to jo. Jakmile ale vám skončí prodejny silu ( nemáte komu co prodat) a vyděláte si 5000 za měsíc, pak skončíte.
A jak skončíte začínáte vracet všechno co jste si před
tím vydělali.
Pracoval jsem tam dva roky na vysokou pozici. Vydělal jsem si průměrný měsíční plat. Za dvá roky dohromady 600 000 czk.
Už jsem rok pric a každý měsíc vrátím 8 nebo 9 tisíc. Pokud to nezaplatil tak soud. NEPRACUJTE V TUTO FIRMU! A pokud začnete, tak si všimněte kdo vydělává.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve firmě jsem byl dva roky. Nechal jsem se nalákat z České spořitelny, kde jsem měl už svoje jisté místečko, ale jejich nábor byl hodně přesvědčivý a řekl jsem si, že to vyzkouším a můžu vždycky jít zase od tho.
Přestože jsem pracoval jako OSVČ, tak se mnou bylo jednáno jako se zaměstnancem - povinné porady, kde se pořád jen agitovalo a burcovalo k lepším výsledkům, aby měli Vaši nadřízení větší meziprovize. Když člověk řekl, že dělá sám na sebe a bere si volno, tak byl problém. protože musíte přece pracovat a nahánět klienty, aby byly body pro ředitelství a celý ten pyramidový systém se uživil. Pro mladého člověka bez zkušeností je to možná příležisto(za ty dva roky jsem tam zažil spoustu mladých lidí a stejně přežil a byl úspěšný 1 z 10). Vtloukají Vám neustále do hlavy, že jste lepší než všichni ostatní, protože jste součástí této firmy a ostatní jen svůj život přežívají, zatímco Vy díky firmě budete svůj život žít a užívat si. Když už máte věk a zkušenosti, tak to na Vás působí spíš směšně.
Další věc jsou provize - provize jsou v této firmě daleko menší. Broker Consulting je MLM typu 90. léta - pěšák živí celou kopu manažerů nad ním. Když už nějaké smlouvy uděláte, tak stejně nepočítejte, že dostane všechno. Z většiny smluv Vám 20-40% zadržují a nechávají si na svých účtech a slibují, že je jednou uvidíte - když odejdete, tak se jich automaticky vzdáváte, ale když přijde zrušení nějaké smlouvy, tak čekejte fakturu a vracíte provize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nějakou zkušenost ohledně práce jako obchodní zástupce v Broker Investment s. r.o děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
oživuji diskuzi dotazem, zda má někdo aktuální zkušenost s prací v této firmě, nebo třeba taky se stáží, kterou nabízí. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Advokado píše:
Dobrý den,
oživuji diskuzi dotazem, zda má někdo aktuální zkušenost s prací v této firmě, nebo třeba taky se stáží, kterou nabízí. Děkuji
Pracuji na pozici administrativní asistentka a jsem spokojená, nicméně na pozici obchodního asistenta či přímo prodejce tuto firmu silně nedoporučuji.
- Citovat
- Upravit