Brouci v bytě

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.5.21 11:03

Brouci v bytě

Dobrý den, prosím o info, co nám začalo doma lézt po stěně, udržuje se to v jednom rohu. Velikost do 1 mm. Jeden den odstraněno, druhý den opět. Asi 10 broučků v jednom shluku. Děkuji pěkně!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
643
10.5.21 11:27

A jste poštípaní? Nám se tedy štěnice naštěstí zatím vyhly ťuk ťuk, ale podobný tvar to má, googluj. Budu držet palce, ať je to cokoliv jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20839
10.5.21 11:31

No mě to taky na googlu hodilo obrázky pro stenici co jsou tomuto podle mě podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.21 11:33

@Akve Štípance žádné. Štěnice to zřejmě není, brouci neutečou, jsou ve dne na očích. Mám za to, že je to pisivka, ale nevím to jistě.

• Citovat
  • Upravit
carly89
10.5.21 12:22

Ahoj!
Nejlepší boj je prevence:)
https://www.sousede.cz/…skudcum/1118

• Citovat
  • Upravit
67
12.5.21 21:17

Podívala bych se určitě pod matrace, protože pokud by to byly štěnice, tak se budou držet hlavně tam, podle obrázku tak trochu vypadají. Poštípaná být nemusíš, já je v jednom bytě měla, ale nešly na mě, nechutnala jsem jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.12.22 13:17

Zdravím, stalo se mi podobné, 2× shluk na stejném místě, našel jsem pak pár jedinců i rozlezlých mimo, povedlo se jich zbavit? Víte, o jaké brouky šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.22 09:19

Kontaktovali jsme deratizační firmu, která usoudila, že není nutné zasáhnout. Pro jistotu jsme to postříkali sprejem proti škůdcům a byl klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný