Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A jste poštípaní? Nám se tedy štěnice naštěstí zatím vyhly ťuk ťuk, ale podobný tvar to má, googluj. Budu držet palce, ať je to cokoliv jiného…
No mě to taky na googlu hodilo obrázky pro stenici co jsou tomuto podle mě podobný.
@Akve Štípance žádné. Štěnice to zřejmě není, brouci neutečou, jsou ve dne na očích. Mám za to, že je to pisivka, ale nevím to jistě.
Podívala bych se určitě pod matrace, protože pokud by to byly štěnice, tak se budou držet hlavně tam, podle obrázku tak trochu vypadají. Poštípaná být nemusíš, já je v jednom bytě měla, ale nešly na mě, nechutnala jsem jim.
Zdravím, stalo se mi podobné, 2× shluk na stejném místě, našel jsem pak pár jedinců i rozlezlých mimo, povedlo se jich zbavit? Víte, o jaké brouky šlo?
Kontaktovali jsme deratizační firmu, která usoudila, že není nutné zasáhnout. Pro jistotu jsme to postříkali sprejem proti škůdcům a byl klid.
Dobrý den, prosím o info, co nám začalo doma lézt po stěně, udržuje se to v jednom rohu. Velikost do 1 mm. Jeden den odstraněno, druhý den opět. Asi 10 broučků v jednom shluku. Děkuji pěkně!