Topení přes noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
7.5.21 03:45

Topení přes noc

Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli jenom já mám tak blbé sousedy a topí šíleně přes noc? Děkuji 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
7.5.21 04:20

@Janula27 vy si sami nastavujete vytápění v bytě, že ne?
Nechápu co s tím máji společného sousedé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
7.5.21 05:29
@Janula27 píše:
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli jenom já mám tak blbé sousedy a topí šíleně přes noc? Děkuji 😃

Co ti je po nich. Je to jejich vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
7.5.21 05:31

@Janula27 a co je na tom? Dyt je to jedno ne? Vůbec nechápu pointu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.5.21 05:37

Myslíš v baráku? Že tím čoudí a smrdí? Nebo myslíš v bytě? Oni topí, cálují a ty se s nimi vezeš, sama neprotopíš. Nevýhoda tady toho společného bydlení. Někdo topí a někdo nepotřebuje.
To žijete někde na horách? My jsme teda v baráku, už netopíme. Není důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
7.5.21 05:45
@Kelsey píše:
Myslíš v baráku? Že tím čoudí a smrdí? Nebo myslíš v bytě? Oni topí, cálují a ty se s nimi vezeš, sama neprotopíš. Nevýhoda tady toho společného bydlení. Někdo topí a někdo nepotřebuje.
To žijete někde na horách? My jsme teda v baráku, už netopíme. Není důvod.

Tak u nas snad teprve druha noc, kdy je aspon k desítce. Jinak jsou tak dva, tri nad,fouka.Mame nezatepleny barak. A nasi stary rodinny dum a kdyby nezatopili, tak maji i plisen krome zimy, snad jeste nebyl den i bez deště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
7.5.21 05:51

A ty určitě celou noc větráš, ne? Aby jim to teplo unikalo..

• Citovat
  • Upravit
695
7.5.21 06:07
@vokishka píše:
Tak u nas snad teprve druha noc, kdy je aspon k desítce. Jinak jsou tak dva, tri nad,fouka.Mame nezatepleny barak. A nasi stary rodinny dum a kdyby nezatopili, tak maji i plisen krome zimy, snad jeste nebyl den i bez deště.

My máme zateplený a taky ještě topíme. Už odpoledne rozjedeme krb, protože jinak tu je 20 - 21 a to teda pro mě není teplota k příjemnému posezení :mrgreen:
Přes noc pak už netopíme, zakladatelka by z nás měla radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
7.5.21 06:12
@kolibrik1 píše:
My máme zateplený a taky ještě topíme. Už odpoledne rozjedeme krb, protože jinak tu je 20 - 21 a to teda pro mě není teplota k příjemnému posezení :mrgreen:
Přes noc pak už netopíme, zakladatelka by z nás měla radost!

Nasi maji bez zatopeni krasnych 16.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79782
7.5.21 06:20

Vzhledem k tomu, že po ránu bývají dva stupně, ještě každý večer zatopime v kamnech. Je pak v obýváku příjemně. Co dělají sousedé netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
7.5.21 06:30

Tak buď ráda, že vás vyhřívají. Nás taky vyhřívají dva byty pod námi a díky tomu topíme méně i v třeskutých mrazech a každý rok mám přeplatek na energii :mrgreen:
I když jsou k ránu teploty dost nízké, máme tu stabilně 22 stupňů. Ale my rádi a hodně větráme, tak k večeru nebo k ránu mírně přitopíme. Dům je po rekonstrukci asi 10 let, zateplený, odhlučněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
7.5.21 06:36
@inkakřivák píše:
Vzhledem k tomu, že po ránu bývají dva stupně, ještě každý večer zatopime v kamnech. Je pak v obýváku příjemně. Co dělají sousedé netuším.

Jak můžeš nevědět, co delaji sousedí. Koukej tam zazvonit a sahnout na topení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79782
7.5.21 06:39

@vokishka A nemohla bych jen kouknout z okna? Pořídím si záclony, a budu postavat a sledovat. To musí být ohromná zábava. Musím se konečně začít chovat dospěle a starat se o sousedy. Vždyť já ani nevím, jaké mají auto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.21 06:51

@Janula27 topime, po ránu je tu ještě námraza :mrgreen: :lol: ale ty jsi asi v paneláku, ne? Tak si otevři okno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
7.5.21 06:58

My máme čidlo nastavené na 22°, takže topení ještě stále spíná, aby se nám naše příjemná teplota udržela. Jak to mají sousedí absolutně netuším. Mě zaráží, jaký máš přehled, jestli topí nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný