Topení přes noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
646
23.4.22 23:06

V ložnici a pokojíčku netopíme nikdy, ani v zimě. Celkově moc nepoužíváme topení, většinou jen na chvilku, když přijdeme vymrzlí z venku, tak v obýváku. Bydlíme v bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
23.4.22 23:19

Bydlíme ve starém domě a ano, na noc přitápíme, máme rádi teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.4.22 23:27

My už netopíme. Spíme dobře měsíc při otevřené ventilačce nebo mikro. Ale nám se ani El. kotel nezapne. Ono je to nějak nastavené. Zapnulo by se to, kdyby venku bylo chladno a barák by prochladnul. Což se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
23.4.22 23:30

Jsme v paneláku a v pokojích, kde se spí ložnice a pojištění netopime ani v zimě. Za to ale topime v obýváku i přes den, jsme oba na HO a když sedíme, tak je nám tu prostě zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.4.22 00:02

Nevim…v noci mam kotel nastaveny na 16 stupnu, pravdepodobne se parkrat za noc sepne…bydlime ve starem dome, kde nikdo pod nami, ani nad nami, takze topime vetsinou az do kvetna, je tu docela chladno…19 je minimum, co snesu, pak uz je mi zima. Hlavne, kdyz jsme setrili a topili malo, meli jsme byt plny plisne. Tak uz na to kaslu a topim, jak je treba.

• Citovat
  • Upravit
3166
24.4.22 00:12

Netopím v místnosti, kde spím a nechápu, jak tak někdo může spát.. A ještě např. bez větrání.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
24.4.22 00:40

Teď už jenom přitápíme plynem, kotel moc hicuje. Nad ránem tu v baráku bývá chladno, zvláště když je větrno. Teď tu máme tak 18 st. Nesnáším, když mi v posteli mrzne obličej, ten fakt pod peřinu neschovám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
24.4.22 02:02
@Zwetta píše:
Netopím v místnosti, kde spím a nechápu, jak tak někdo může spát.. A ještě např. bez větrání.. :zed:

Já zase nechápu, jak někdo může v noci v zimě větrat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
24.4.22 02:06

Topíme i přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
24.4.22 04:52
@Zwetta píše:
Netopím v místnosti, kde spím a nechápu, jak tak někdo může spát.. A ještě např. bez větrání.. :zed:

Problém ovšem nastává v momentě, kdy je místnost, ve které člověk spí zároveň místností, kde tráví i celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.4.22 07:18

Bydlíme ve starší bytovce. V noci v ložnici máme kolem 19 - 20 stupňů, netopíme. Maximálně přes den jen v obýváku.
Když jsme bydleli v paneláku, tak jsme netopili ani v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
24.4.22 07:37

Mam nastaveny termostat, v noci na mene, to se pusti snad jen ve velkych mrazech. Pritopi to vzdy rano, kdyz vstavame, nesnasim vylezat do zimy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24120
24.4.22 07:47
@Eva.asdfghjkl píše:
Pritapite si/detem v tyto dny pres noc?

Já už mám větší děti, ale i když byly malé, v noci jsem už takto na jaře netopila. Máme nastavené topení, ze spina, když teplota klesne pod 20 st, což v noci nenastane. Takto na jaře topime jen rano a večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2905
24.4.22 07:54

V loznici netopime, ale v obytnych mistnostech a tim i v chodbe/hale ano. Jinak by nam bylo pres den chladno. Nosit mikiny doma fakt odmitam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39507
24.4.22 08:02

Řekla bych, že hodně záleží na tom, jestli bydlí někdo v přízemí a nebo má pod sebou minim.1 byt, tedy kde se topí, popř. jaký typ domu, jestli má zateplení, jestli jde o rohový byt apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný