Brouk nalezen na polštáři

23.5.24 23:01

Brouk nalezen na polštáři.

Dobrý den, bytostně nesnáším brouky a hmyz.. A tohle mi lezlo na polštáři viz foto. Podle internetu to je nejspíš štěnice. A Ja se jen modlím aby to byla jedna kterou sem buď donesl někde z venku a nebo ji donesl pes. Každopádně jsem zkontroloval postele, blízké okolí a matrace. Nikde nic. Přesto ale pro jistotu zítra vše vysajeme a dezinfikujeme. Moje otázka zní, mám se bát? Muže to byt jen prostě jeden kousek z venku nebo mám pro jistotu volat nějakého deratizatora, protože tohle doma nezvládnu jestli jich najdu víc. Samozřejmě pokud najdu ještě jednu jedinou hned volam. Jen mě zajímá jaká je šance že se to třeba už nějak rozmnozilo? Jak říkám nikde sem nic jiného nenašel a pro jistotu sem celou postel zkontroloval ale nikde nic. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1843
24.5.24 06:51
@Jakub1995cz píše: Více

Zažila jsem štěnice, vylézají v noci a jsou opravdu malé a je to průser, tohle štěnice fakt nebude. Bylo to v pronájmu a trvalo 14 dní, než vylezli, měla jsem kousance a pak lehce krkvavé skvrnky na prostěradle.

Řekni někomu, kdo nešílí z hmyzu a v klidu ho odnese někam na trávu, jsem v paneláku a mám tu pavouků (mně nevadí) a v létě takové havěti, co jsem za celý život nezažila - blízko máme hodně stromů.

Good luck :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný