Dovolená levně a rychle?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.5.24 15:53

Dovolená levne a rychle ????????

Ahojky, chtěli bychom s pritelem k moři, třeba na 3 dny,2 noci….proste si jen odpočinout od děti….nechceme nic drahého a vystačíme si s málem….ubytko je nám vlastně docela jedno jen něco na prespani :) A nic drahého, protože letime na dovcu i s dětmi ….Jenze nemáme auto….Chteli bychom nejlépe letecky…Jenže nevíme kam…jak se pak z letiště dostat k moři apod.
Nemůžete mi dat nějaké tipy? :) Třeba Itálie, Španělsko, Chorvatsko….vlastne cokoliv jen aby to nebylo drahé a dalo se tam dostat nějak na vlastní pěst z letiště :) a hlavně nám jde o to more. Předem moc děkuji za rady ♥️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartinL45
23.5.24 15:57
@Anonymní píše: Více

Pokud tohle nezvládnete přes internet najít, tak nikam nejezděte a realizujte to přes cestovku. Je takových možností, jak to udělat, ale naplánovat si to musíte sami.

• Citovat
  • Upravit
2460
23.5.24 16:00

Cestovní kanceláře? Víkend u moře?
Odpočinout od dětí a jedete s dětmi,?
To psala ta umělá inteligence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
23.5.24 16:02

Tak si najdi levne letenky a od toho se odraz a najdi zbytek, ne? Buď pak mhd nebo taxi, půjčit auto. Ale na dva dny je to podle mě zbytečný, půl dne strávit v letadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.24 16:14

@Vada prave nechceme cestovku -_-
Myslela jsem to tak, ze absolvujeme jednu dovolenou i s dětmi….a tohle chceme aspoň na ty 2 noci samy :)

• Citovat
  • Upravit
15409
23.5.24 16:16
@Vada píše: Více

S dětmi jedou jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
23.5.24 16:29

Skyscanner.net a hledej „kamkoliv“. Az najdes levne letenky nekde u more, tak booking.com a hledej ubytovani, tam ti vyleze i vzdalenost od more i od letiste.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.24 16:33
@Anonymní píše: Více

Za mě jsou 2noci málo, to tam večer příletite, den tam budete a šup domu…levně seženeš i last-minute i na týden…dcera teď letí s prarodiči a s námi v září, pojedeme obytňákem i s Mimi a příští rok poletíme všichni…a jak fungujete bez auta? My máme dvě a jsou furt v pernamenci, s dcerou do školky, s miminkem k lékaři, na plavání, na návštěvy, se starší na kroužky…

• Citovat
  • Upravit
854
23.5.24 16:48

Třeba tip - našla jsem levné letenky do Barcelony - pláž máte hned ve městě, z letiště se dostanete MHD a levné ubytko přes booking najdete taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.5.24 16:52

Na 2 noci bohate staci. Taky doporucuju skyscanner, odlet kamkoliv a podle toho kouknout pak i na booking nebo airbnb. Letame s manzelem na 2 noci a je to skvele :palec: vetsinou dopredu nevim kam a hledam a hledam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24572
23.5.24 17:40

To si to moc neužijete. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
23.5.24 20:38

Ryanair kouknout co vám v daném termínu vyhovuje jde tam nastavit i rozmezi ceny a pak podle destinace booking jak už tu psali přede mnou. My předloni takhle letěli do Pescary - Itálie. Z letiště jsme došli pěšky na ubytko. Měli jsme jen batůžky. Byla to celkem procházka, dalo by se určitě i taxi nebo MHD. Ubytko jsme měli tak km od pláže. Za letenky jsme dali myslím 4tis a za ubytko taky. Byli jsme 3 nebo 4 noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24998
23.5.24 20:41

Letuška. cz a booking.com :nevim: Ale to by myslím zvládlo i moje dítě nyní v 5.tride

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6446
23.5.24 20:46

Na letusce, na kiwi, scyscanneru, odlet kamkoliv, ubytko na booking nebo airbnb, transfer jak kde, metro, vlak, aerobusy nebo taxik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6446
23.5.24 20:48

Jak tady padla Barcelona, dobry tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie