Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Pokud tohle nezvládnete přes internet najít, tak nikam nejezděte a realizujte to přes cestovku. Je takových možností, jak to udělat, ale naplánovat si to musíte sami.
Cestovní kanceláře? Víkend u moře?
Odpočinout od dětí a jedete s dětmi,?
To psala ta umělá inteligence?
Tak si najdi levne letenky a od toho se odraz a najdi zbytek, ne? Buď pak mhd nebo taxi, půjčit auto. Ale na dva dny je to podle mě zbytečný, půl dne strávit v letadle.
@Vada prave nechceme cestovku -_-
Myslela jsem to tak, ze absolvujeme jednu dovolenou i s dětmi….a tohle chceme aspoň na ty 2 noci samy ![]()
Skyscanner.net a hledej „kamkoliv“. Az najdes levne letenky nekde u more, tak booking.com a hledej ubytovani, tam ti vyleze i vzdalenost od more i od letiste.
@Anonymní píše: Více
Za mě jsou 2noci málo, to tam večer příletite, den tam budete a šup domu…levně seženeš i last-minute i na týden…dcera teď letí s prarodiči a s námi v září, pojedeme obytňákem i s Mimi a příští rok poletíme všichni…a jak fungujete bez auta? My máme dvě a jsou furt v pernamenci, s dcerou do školky, s miminkem k lékaři, na plavání, na návštěvy, se starší na kroužky…
Třeba tip - našla jsem levné letenky do Barcelony - pláž máte hned ve městě, z letiště se dostanete MHD a levné ubytko přes booking najdete taky.
Na 2 noci bohate staci. Taky doporucuju skyscanner, odlet kamkoliv a podle toho kouknout pak i na booking nebo airbnb. Letame s manzelem na 2 noci a je to skvele
vetsinou dopredu nevim kam a hledam a hledam ![]()
Ryanair kouknout co vám v daném termínu vyhovuje jde tam nastavit i rozmezi ceny a pak podle destinace booking jak už tu psali přede mnou. My předloni takhle letěli do Pescary - Itálie. Z letiště jsme došli pěšky na ubytko. Měli jsme jen batůžky. Byla to celkem procházka, dalo by se určitě i taxi nebo MHD. Ubytko jsme měli tak km od pláže. Za letenky jsme dali myslím 4tis a za ubytko taky. Byli jsme 3 nebo 4 noci.
Letuška. cz a booking.com
Ale to by myslím zvládlo i moje dítě nyní v 5.tride
Na letusce, na kiwi, scyscanneru, odlet kamkoliv, ubytko na booking nebo airbnb, transfer jak kde, metro, vlak, aerobusy nebo taxik.
Ahojky, chtěli bychom s pritelem k moři, třeba na 3 dny,2 noci….proste si jen odpočinout od děti….nechceme nic drahého a vystačíme si s málem….ubytko je nám vlastně docela jedno jen něco na prespani
A nic drahého, protože letime na dovcu i s dětmi ….Jenze nemáme auto….Chteli bychom nejlépe letecky…Jenže nevíme kam…jak se pak z letiště dostat k moři apod.
Třeba Itálie, Španělsko, Chorvatsko….vlastne cokoliv jen aby to nebylo drahé a dalo se tam dostat nějak na vlastní pěst z letiště
a hlavně nám jde o to more. Předem moc děkuji za rady ♥️