Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já hlídám honzovyletenky a levnocestovani. Rodiče berou děti k moři, tak si chceme taky na chvilku někam odskočit
.
Přes Ryanair koupit levné letenky a jak se dostat z letiště snad najdete - MHD a nebo taxi, to není nic těžkého, ale určitě bych to řešila dopředu a vše naplánovala a ne až na místě vytáhla mobil ![]()
Já bych se asi vykašlala na moře a na dvě noci bych jela na nějaký wellness někam blíže. Přijde mi na hlavu kvůli dvěma nocím trávit hodiny přepravou ![]()
@baracudas píše: Více
Presne no, lepsi nez byt 2 dny, no v podstate jen jeden, kdyz je to na 2 noci, na totalne prervane plazi napr v Barcelone.
Ale jestli zakladatelka jinak neda, tak hodne levne se da letet napr do italskeho Bari, to je u more, ubytka je hafo na booking.
8.-11. 6. Má Ryanair za 2000,–/osoba spáteční letenku do Rimini. Hotel jsem tam na první pohled viděla za 3500,–/dohromady, 1 blok od moře (dost drahé slunečníky, ale je tam i veřejná pláž). Letiště je ve městě - dá se jít i pěšky nebo MHD.
@Annonymní_007 píše: Více
Akorát že Rimini no - tam si nezaplaveš a na pláži je to tam jak na Václaváku.
@Lucie008 píše: Více
Deti budou pryc, tak o duvod vic si to uzit napohodu doma!
Proč nechcete cestovku? Dá se na superlast minute koupit za pár kaček, Bulharsko, Řecko, Tunis.. Z letiště na ubytování tě dopraví ta cestovka.
Narychlo jsem si teď dala do vyhledávání a takový týden začíná někde na 7 tisících na osobu, paradoxně krátké pobyty na dvě tři noci jsou o něco dražší.
Do Itálie jsou levný letenky, ale pobyt tam pak sežere ranec. Byli jsme v březnu v Bergamu, ubytko sice v centru, za tři litry na noc pro dva, další ubytko pak 1900/noc/2 lidi. Byli jsme na dva čistý dny, a dva půldny - přílet/odlet. Letenky jsem koupila v akci tuším kolem 800 na hlavu. Severní Itálie rozhodně není levná dovolená. Jižní, jak tu někdo psal, je trochu lepší, byla jsem v Bari předloni na podzim, letenka kolem tisícovky zpáteční. Ubytko airbnb se sdílenou koupelnou.
Na obou výletech jsem měla půjčený auto, to taky vyjde levně, ne už tak benzín.
Za mě nejvíc muziky za nejmíň peněz Kypr nebo Řecko, ale na dva dny nevím no.
Prý Španělsko a Itálie a hlavně levně
co takhle Bahamy, nebo rovnou přemýšlet nad Machačem, komu se nechce na dovolenou šetřit, ať sedí doma. Dovolenou možná levně koupíš, ale pustiš tam zilou za jiné věci, to si piš ![]()
My máme důležitější starosti než si někde pupek válet u moře, raději koupím auto. A na dovolenou třeba 1× za 3 roky, ale takové 3-4 týdny a pořádně si to užít, ne někde být tři noci a pak měsíc na pohance
![]()
@Anonymní píše: Více
Tak zkuste aplikaci Skyscanner a tam hledat rozmezí od kdy - ale to vaše levně je teda dosti subjektivní - co to znamená?
Chcete válečku u moře navíc na 2 dny - tzn Barcelona, Malaga I Girona by šla (dojezd busem ), Itálie Neapol, Rimini. Ubytování sehnat Airbnb, Booking (pro vás asi nejjednodušší). A holt se podívat na MHD jak v daných destinacích jezdí.
Za vás to bohužel tady nikdo nenaplanuje, pokud si nejste schopni najít letenku a už vůbec transfer z letiště na ubytování a z ubytování k moři (v sezóně teď zapomeň na pobřežní ubytování za babku),tak bych to spíš u vás viděla na nějaký welness v Polsku, kde si odpočinete. Protože takový výlet pak bude pro vás spíš stresem něž nějakým mikro odpočinkem u moře.
Pokud chcete na vlastním pěst k moři, tak je potřeba tomu obětovat trochu času. ![]()
Příspěvek upraven 25.05.24 v 18:23
@Rotha "My máme důležitější starosti než si někde pupek válet u moře, raději koupím auto. " Tak tohle je dost individuální. My raději cestování než třeba nové auto, je to o prioritách. I prodloužený víkend je skvělý a třeba pro nás přínosný. A když chytneš levnou letenku k tomu (třeba za 700 Kč Londýn - jasně ubytování je horší sehnat za levno v centru Londýna, ale kdo hledá umí, když má reálná očekávání) tak to pro nás mnohem vetsi hodnotu než potěšení z nového auta, které nutně nepotřebujeme ![]()
Každopadne tady zrovna chybí podstatné informace, kdy chtějí letět a co je pro ně levné, protože se začínající sezónou bude cena destinací u moře mnohem dražší než teď do května nebo od září ![]()
Příspěvek upraven 25.05.24 v 18:25
Barcelona a dojet taxi na pobřeží, jsou tam kempy, kde najdete bungalov či chatku, pláže krasne (do 10 km od letiste) Řím a busem, taxi do Fuimiccino, tam teda moře nic moc, ale městečko vře životem, a protože tamodsud vyrazí rybáři na more a je tam trh, mají všude super čerstvé mořské plody
Kodaň a jste na pláži metrem, vykoupat se už půjde aspoň rychle ![]()
Malta, k moři taxi z letiště za 13 eur
Prostě moznosti je strašně moc, stačí otevřít mapu, přes booking najdeš ubytování všude a uber/Bolt už taky jezdi všude.