Brufen 200

21.8.22 16:52

brufen 200

Dobry den,

včera vecer jsem mela opet nabeh na migrenu, vzhledem k tomu, ze musim ale doma fungovat a uz mi bylo jasne, ze na ty moje bolesti mi vzdycky pomohl jen paralen a brufen, tak jsem sahla po bilem paralenu a rozlomila na pul.No a jak jsem schovavala obal, tak jsem si vsimla, ze je to brufen 400,v obalu od paralenu, jsou si tak podobne. Musel ho tam. nekdo z rodiny omylem dat.No a od te doby mam vycitky, ted uz nic se neda delat :nevim: Jaky na to mate nazor, mohlo se neco po…?Samozrejme jsem si vedoma, ze mimo paralenu a panadolu nic, ale toto se mi stalo. poprvni, jsem v 15 tydnu, diky moc za vase názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12469
21.8.22 16:59

Všechno bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8004
21.8.22 17:10

@carlito8686 Ibuprofen není ve 2. trimestru kontraindikovaný, takže v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
21.8.22 17:11

Myslím, že můžeš být úplně v klidu. Léky s ibuprofenem se nesmí užívat hlavně ve třetím trimestru z důvodu rizika předčasného uzavření tepny vyživující plod, v prvním raději také ne, protože nepatrně zvyšuje riziko potratů. V druhém trimestru je ale jednorázové užití prakticky bez rizika a Ty jsi navíc měla jen malou dávku. Nepanikař. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.8.22 17:52

Nemyslím si, že by to byl mega průšvih. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
21.8.22 18:12

V 2 trimestru naprosto v pohodě. Dávají ho i v nemocnici. Já když ležela ve 2 trimestru v nemocnici a bolela mě hlava, tak se mě ptali, zda chci Paralen nebo Ibalgin. Takže No stress.
Jo a jinak ani Paralen není ok, jak se vždy tvrdilo. Po 25 letech výzkumu přišli s tím, že i Paralen se nemá v těhotenství.
Jenže tehotna nemůže snad ani dýchat. :mrgreen:
Takže buď v klidu. Nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
21.8.22 18:38

Klid. Nic se nestalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek