Jaké brusle na led koupit devítileté dceři?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ratty děkuji, no to se lehce řekne..... já jsem na bruslích nikdy nestála… a ještě to mám učit i děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt,to není zrovna ideální. Nejlepší by byl opravdu nějaký kurz pro děti. Nemáte možnost třeba přes školu? Jinak pokud Vy sama neumíte, pak je možná lepší jít s dětmi na led bez bruslí (bohužel to ale někde nepovolují). Pokud je dceři devět, pak už by to mohla zvládnout sama, nejdřív chodit kolem mantinelu a pak postupně na led.
I
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ratty píše:
To je fakt,to není zrovna ideální. Nejlepší by byl opravdu nějaký kurz pro děti. Nemáte možnost třeba přes školu? Jinak pokud Vy sama neumíte, pak je možná lepší jít s dětmi na led bez bruslí (bohužel to ale někde nepovolují). Pokud je dceři devět, pak už by to mohla zvládnout sama, nejdřív chodit kolem mantinelu a pak postupně na led.
I
Jasně, že to zvládne. Zvládnul to i čtyřleták, z hrazdičkou. Měla jsem tenkrát dvouletačku, takže nebylo dost dobře možné být nonstop u obou. Dostal hrazdičku, chvíli se s ní lopotil. Pak si sám záčl jí posílat pár metru od sebe a dojíždět k ní. Během několika hodin se jí uplně zbavil a pak už jen pilovat a pilovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děcka jsou šikovný, na rozdíl od nás dospelaku nemají strach, tak se rychle učí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohu se také poradit? Kupuji brusle 10 leté dceři a jsou dvoje jedny mají 4 kolečka za sebou a jiné 2 kolečka vedle sebe. Nevíte, jaký je v tom rozdíl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
@ratty děkuji, no to se lehce řekne..... já jsem na bruslích nikdy nestála… a ještě to mám učit i děti
to zvládneš … já se tedy na bruslích udržím ,ale žádný zázrak to není. Nejdřív začínal s hrazdičkou. TeĎ jezdil s něčím jako hrazdička jen ve tvaru tučňáka … ze začátku se toho křečovitě držel, postupně ho začal posílat před sebe, ale max. tak na 2-3 metry. TeĎ jsme vyrazili na brusle s kamarády … s tučňákem jezdil cca 5 minut a najednou ho zahodil a začal bruslit v pohodě bez něj. A o tučňáka už nestál … přeci nebude před kámoši vypadat jak mrňous ![]()
- Citovat
- Upravit
Fajn, to máme dávno za sebou. Děti 3 roky jezdili ze školou na lední plochy v lednu a až v březnu a tam se pod vedením trenérů naučili velmi dobře brusit, děti jezdily ve 2., 3. a 4. třídě. Bylo to moc fajn, někteří rodiče jezdili s dětmi, na kluzišti se brusle půjčovali a děti vyučoval jeden rok placený trenér, jeden rok učitel ze školy, který byl trenér a další rok to celé dělalal firma. Minulý rok to dokonce bylo tak, že je sváželi autobusem zdarma z bruslící plochy. Myslím si, že letos už to neplánují, ale dcera se brusit naučila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit