Jaké brusle na led koupit devítileté dceři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
5.12.18 22:24

@ratty děkuji, no to se lehce řekne..... já jsem na bruslích nikdy nestála… a ještě to mám učit i děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.12.18 10:23

To je fakt,to není zrovna ideální. Nejlepší by byl opravdu nějaký kurz pro děti. Nemáte možnost třeba přes školu? Jinak pokud Vy sama neumíte, pak je možná lepší jít s dětmi na led bez bruslí (bohužel to ale někde nepovolují). Pokud je dceři devět, pak už by to mohla zvládnout sama, nejdřív chodit kolem mantinelu a pak postupně na led.
 I

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
6.12.18 10:27
@ratty píše:
To je fakt,to není zrovna ideální. Nejlepší by byl opravdu nějaký kurz pro děti. Nemáte možnost třeba přes školu? Jinak pokud Vy sama neumíte, pak je možná lepší jít s dětmi na led bez bruslí (bohužel to ale někde nepovolují). Pokud je dceři devět, pak už by to mohla zvládnout sama, nejdřív chodit kolem mantinelu a pak postupně na led.
I

Jasně, že to zvládne. Zvládnul to i čtyřleták, z hrazdičkou. Měla jsem tenkrát dvouletačku, takže nebylo dost dobře možné být nonstop u obou. Dostal hrazdičku, chvíli se s ní lopotil. Pak si sám záčl jí posílat pár metru od sebe a dojíždět k ní. Během několika hodin se jí uplně zbavil a pak už jen pilovat a pilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.12.18 11:22

Děcka jsou šikovný, na rozdíl od nás dospelaku nemají strach, tak se rychle učí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.12.18 23:21

no, já nevím… nejsem sportovně zdatná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.12.18 22:46

Mohu se také poradit? Kupuji brusle 10 leté dceři a jsou dvoje jedny mají 4 kolečka za sebou a jiné 2 kolečka vedle sebe. Nevíte, jaký je v tom rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.12.18 00:53

@evva.elza tady se bavíme o ledních bruslich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.12.18 04:54
@3HE píše:
@ratty děkuji, no to se lehce řekne..... já jsem na bruslích nikdy nestála… a ještě to mám učit i děti :think:

to zvládneš … já se tedy na bruslích udržím ,ale žádný zázrak to není. Nejdřív začínal s hrazdičkou. TeĎ jezdil s něčím jako hrazdička jen ve tvaru tučňáka … ze začátku se toho křečovitě držel, postupně ho začal posílat před sebe, ale max. tak na 2-3 metry. TeĎ jsme vyrazili na brusle s kamarády … s tučňákem jezdil cca 5 minut a najednou ho zahodil a začal bruslit v pohodě bez něj. A o tučňáka už nestál … přeci nebude před kámoši vypadat jak mrňous :D

• Citovat
  • Upravit
60
26.12.18 23:48

Fajn, to máme dávno za sebou. Děti 3 roky jezdili ze školou na lední plochy v lednu a až v březnu a tam se pod vedením trenérů naučili velmi dobře brusit, děti jezdily ve 2., 3. a 4. třídě. Bylo to moc fajn, někteří rodiče jezdili s dětmi, na kluzišti se brusle půjčovali a děti vyučoval jeden rok placený trenér, jeden rok učitel ze školy, který byl trenér a další rok to celé dělalal firma. Minulý rok to dokonce bylo tak, že je sváželi autobusem zdarma z bruslící plochy. Myslím si, že letos už to neplánují, ale dcera se brusit naučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí