Jaké brusle na led koupit devítileté dceři?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Trénovat, holky 6 a 9 let, jezdí už 3 a 5 let a vždy se zoubky, musí si na tom zvyknout ![]()
Další možnost je ubrousit.
Jestli pořádně jezdit neumí, tak je ideální školička nebo soukromý trenér, stačí pár hodin na techniku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když má problém se zoubky, tak jí kupte kanady. Syn jezdí se školou na bruslení a jak kluci tak holky musí mít kanady bez zoubků. Ty plastové rostoucí taky nejsou vhodné. Noha se v nich nemůže hýbat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší na to naučení jsou klasický hokejový. Tak nemas o co zakopnout. Uplna pohoda.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se zoubky a poslední zoubek upilovat. Hodně to v začátku pomůže. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro dceru (i pro sebe) upřednostňujeme „kanady“ … Musela se naučit bruslit bez zoubků, protože brusle se zoubky jsou nesmysl. (tím nemyslím krasobruslení). Ale vysvětlili jsme ji, že když si nandá kolečkové brusle, tak se rovnou zabije. Dnes zvládá jak kolečkové, tak lední brusle na 1 a to jí je 7. Bruslit chodíme od 5 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona v těch bez zoubků bruslila úplně bez problémů až jsem zírala, protože ona a sport si zrovna nerozumí, ale s těmi zoubky to byla katastrofa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jí kupte bez zoubků. U nás v Decathlonu mají i holčičí bez zoubků a vidím v nich bruslit i dost puberťaček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mína77 Co zkusit hokejové? Já třeba na těch „krasobruslařských“ neumím, pokaždé se na nich přizabiju, kdežto na těch hokejových se bruslí jedna báseň. Zajdi s dcerou na stadion, půjčte si ty hokejové a třeba to bude to správné a pak jí je kupte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chcete, aby se dcera naucila dobre bruslit, prihlaste ji do nejakeho kurzu pro deti. Pri spravne technice brusleni zoubky nejsou problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se s dotazem - ohledně velikosti bruslí - koupit o číslo větší než běžně nosí obuv? A co se do bruslí obouvá? Jak hrubé ponožky? Nemám s tím absolutně žádnou zkušenost a chceme začít letos bruslit. Myslíte, že já dospělá se také naučím?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JO, kupuju běžně brusle s nadměrkem 2 cm. sekáčový, klasika bílý,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není třeba se zoubků bát. Problémy s nimi mají jen ti, co pořádně bruslit neumí. Učte dceru odrážet se správně od hran, držet váhu pěkně uprostřed, nenaklanet se dopredu. Na kluzišti nejsou zrcadla, takže se nevidíte a zoubky jsou bezpečným ukazatelem, že máte váhu příliš vepředu. Nemusíte přímo krasobruslit, aby jste na bruslích vypadaly pěkně. Vyhýbání se zoubkum je jen lenost naučit se to pořádně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ratty děkuji, no to se lehce řekne..... já jsem na bruslích nikdy nestála… a ještě to mám učit i děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit