Bruslící maminky - Plzeň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1435
25.3.11 08:44

Bruslící maminky-Plzeň

Ahoj maminy,nechtěly by jste se některá přidat k bruslení na inlinech a tím si dát dopořádku figuru po porodu? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3999
25.3.11 09:06

Já bych se přidala hned, ale to bych malou musela leda tak vzít na záda :mrgreen: ale možná by i v kočárku vydržela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.3.11 09:23

Já jezdim i s malym.Strašně se mu to líbí,pozoruje lidi jak bruslí a volá.Dnes se zrovna chystam zase do doudlevec do skate parku.Bude krásně tak je to hřích nevyužít.A taky tam je hřiště pro prcky tak si může člověk vorazit a dítko vypustit aby nebylo celou dobu v kočáru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.3.11 11:38

Ahoj,a kde bruslíš?Já jsem 2 roky na bruslích nebyla,nejdřív jsem byla těhotná,a pak s úplně malým miminem to nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.3.11 12:44

momi jezdím do Doudlevec do Skate parku.Taky jsem celý těhu na tom nestála a loni jsem na bruslích byla párkrát.Půjčila jsem je sestře a ta mi je vrátila v listopadu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.3.11 13:16

ahoj holky tak jsem to včera dobře zazdila :dance: bruslila jsem skoro 1 1/2hod.Večer jsem padla na hu… a ráno nemohla vstát. :zed: Ten včerejšek mě teda vycucnul.K tomu jsem musela poklusem dohnat vlak do Plzně(tj.3km+ krpál na nádraží)funěla jsem jak lokotka ale stihla jsem to.Takže včerejšek byl sportovně zdařilý. :palec:(podotýkám že vše bylo s kočárem a v něm 12kg syn) 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
26.3.11 16:24

My už právě s kočárem téměř nikam nechodíme, tak si právě říkám, zda by ji to bavilo jezdit pořád dokola :mrgreen: dříve jsme bydleli v Doudlevcích přímo naproti Škoda Parku, tak jsme vždy jen vyběhli a byli tam. Teď bydlíme na Borech a shodou okolností je tam v Borském Parku taky ovál a hlavně tam člověk nemusí mít strach, že někomu ulítne míč a podobně, jako se to stávalo v Doudlevcích :roll: jen bohužel zápasím s časem, pracuji z domu (občas jdu do práce), tak volného času minimum… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.3.11 20:14

lenko slyšela jsem že se má na Borech otvírat taky skate park asi 15.4 tak to tam pojedu také očíhnout.Mě se tedy ještě nestalo aby ulítnul místním náruživcům míč :mrgreen: Jinak malej když začne prudit tak si jdeme na chvíli hrát na to dětský hřiště a pak si zase nazuji brusle a jede se dál :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vanilka33
19.4.11 23:41

Ahoj, slyšela jsem, že v borském parku se bude od května cvičit i FITMAMI - cvičení pro maminky s dětmi. Kamarádka z Prahy, říkala, že je to super a prý si pokaždé dá pěkně do těla:-))) A zhubla už 6 kilo;-) Nechcete to někdo se mnou zkusit? První lekce je navíc zdarma :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová