Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy,nechtěly by jste se některá přidat k bruslení na inlinech a tím si dát dopořádku figuru po porodu? ![]()
Já bych se přidala hned, ale to bych malou musela leda tak vzít na záda
ale možná by i v kočárku vydržela ![]()
Já jezdim i s malym.Strašně se mu to líbí,pozoruje lidi jak bruslí a volá.Dnes se zrovna chystam zase do doudlevec do skate parku.Bude krásně tak je to hřích nevyužít.A taky tam je hřiště pro prcky tak si může člověk vorazit a dítko vypustit aby nebylo celou dobu v kočáru ![]()
Ahoj,a kde bruslíš?Já jsem 2 roky na bruslích nebyla,nejdřív jsem byla těhotná,a pak s úplně malým miminem to nešlo…
momi jezdím do Doudlevec do Skate parku.Taky jsem celý těhu na tom nestála a loni jsem na bruslích byla párkrát.Půjčila jsem je sestře a ta mi je vrátila v listopadu ![]()
ahoj holky tak jsem to včera dobře zazdila
bruslila jsem skoro 1 1/2hod.Večer jsem padla na hu… a ráno nemohla vstát.
Ten včerejšek mě teda vycucnul.K tomu jsem musela poklusem dohnat vlak do Plzně(tj.3km+ krpál na nádraží)funěla jsem jak lokotka ale stihla jsem to.Takže včerejšek byl sportovně zdařilý.
(podotýkám že vše bylo s kočárem a v něm 12kg syn) ![]()
My už právě s kočárem téměř nikam nechodíme, tak si právě říkám, zda by ji to bavilo jezdit pořád dokola
dříve jsme bydleli v Doudlevcích přímo naproti Škoda Parku, tak jsme vždy jen vyběhli a byli tam. Teď bydlíme na Borech a shodou okolností je tam v Borském Parku taky ovál a hlavně tam člověk nemusí mít strach, že někomu ulítne míč a podobně, jako se to stávalo v Doudlevcích
jen bohužel zápasím s časem, pracuji z domu (občas jdu do práce), tak volného času minimum… ![]()
lenko slyšela jsem že se má na Borech otvírat taky skate park asi 15.4 tak to tam pojedu také očíhnout.Mě se tedy ještě nestalo aby ulítnul místním náruživcům míč
Jinak malej když začne prudit tak si jdeme na chvíli hrát na to dětský hřiště a pak si zase nazuji brusle a jede se dál ![]()
Ahoj, slyšela jsem, že v borském parku se bude od května cvičit i FITMAMI - cvičení pro maminky s dětmi. Kamarádka z Prahy, říkala, že je to super a prý si pokaždé dá pěkně do těla:-))) A zhubla už 6 kilo;-) Nechcete to někdo se mnou zkusit? První lekce je navíc zdarma ![]()