Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj schanim pro moji 10 mesicni holcicku kamosky kamose ma rada deti. Tak kdyby tady byl nekdo kdo ma priblizne stejne stare deti napiste. Jsme z P-8 Dolni chabry budem se tesit
Ahoj @Debina, jsem taky z Dolních Chaber a ráda bych našla někoho, kdo by s námi chodil ven, poklábosil a tak. Mám 8 měsíční holčičku Zuzanku. Odkud přesně jsi? Já bydlím na Ústecké.
Tak holky co je svama ze skoro nikdo nepise. Mam 11mesicni holcicku a doma nas to nebavi jsme akcni a pro kazdou zabavu srandu tak doufam ze tady nejsme jedine a muze se nas schazet vic. ![]()
Ahoj, jmenuji se Terka. Mám desetiletéjo syna a čekáme druhé mimco. Najdu nějakou kamosku na pokec, kafíčko, procházky??? Volné chvíle???
Ahoj holky, my se na konci měsíce budeme stěhovat do Troji, tak hledám někoho na kočárkování. Mám holčičku 4m a hledám pro ni a pro sebe doktory, tak budu ráda i za rady ![]()
*******prosim maminy z Chaber********
Nevsimla jste si některá opuštěného kocaru u Cukrarny a hospody U Trumpety, prosim? V sobotu? Pritel ho tam asi zapomnel v sobotu, kdyz byl den deti na hristi. Teda je to jedna z moznosti
.
Kazdopadne tam prijeli s kamarady a detmi nasim autem. Pry se jeste ujistoval, ze kocar do auta daval a zda na miste u hospody nic nenechal. Jenze kocar v aute včera nebyl (do včerejška jsme nikam nejeli ani ho nepotrebovali). Byl to bugaboo bee, cerna konstrukce, sedak a ruzova strecha.
Me vazne klepne normalne.
Pak je moznost, ze ho vazne dal do auta a treba se spatne zavrel kufr a nekdo to auto otevrel. Tezko rict.
Ja zkusila i tuhle posledni moznost se zeptat tady. Dekuji. Klido SZ
![]()
Nenašla by se pohodová maminka s mimčem 12–18 měsíců- Bohnice, Čimice,Chabry,Prosek,Ládví která by měla chuť vyrazit ven s kočárkem na procházku do zeleně,do zoo, na pokec? Mám 13 měsíčního chlapečka Kubíka.Chtěla bych mu touto cestou nalézt kamaráda nebo kamarádku:):)pro společně trávený volný čas:):)