Maminky Praha 8 - Čimice, Bohnice, Chabry

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
petulabarbucha
23.3.11 12:49

Maminky Praha 8-Čimice,Bohnice,Chabry

Nenašla by se pohodová maminka s mimčem 12–18 měsíců- Bohnice, Čimice,Chabry,Pro­sek,Ládví která by měla chuť vyrazit ven s kočárkem na procházku do zeleně,do zoo, na pokec? Mám 13 měsíčního chlapečka Kubíka.Chtěla bych mu touto cestou nalézt kamaráda nebo kamarádku:):)pro společně trávený volný čas:):)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
11.8.15 21:21

Ahoj schanim pro moji 10 mesicni holcicku kamosky kamose ma rada deti. Tak kdyby tady byl nekdo kdo ma priblizne stejne stare deti napiste. Jsme z P-8 Dolni chabry budem se tesit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.9.15 20:27

Ahoj @Debina, jsem taky z Dolních Chaber a ráda bych našla někoho, kdo by s námi chodil ven, poklábosil a tak. Mám 8 měsíční holčičku Zuzanku. Odkud přesně jsi? Já bydlím na Ústecké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.9.15 21:06

Tady snad nejsou zadne maminy

Tak holky co je svama ze skoro nikdo nepise. Mam 11mesicni holcicku a doma nas to nebavi jsme akcni a pro kazdou zabavu srandu tak doufam ze tady nejsme jedine a muze se nas schazet vic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.15 15:29

Hledá se kámoška z Cimic a okoli

Ahoj, jmenuji se Terka. Mám desetiletéjo syna a čekáme druhé mimco. Najdu nějakou kamosku na pokec, kafíčko, procházky??? Volné chvíle???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.11.15 19:17

Ahoj holky, my se na konci měsíce budeme stěhovat do Troji, tak hledám někoho na kočárkování. Mám holčičku 4m a hledám pro ni a pro sebe doktory, tak budu ráda i za rady ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bramborka86
4.4.19 22:27

Ah

Příspěvek upraven 16.11.21 v 22:54

• Citovat
  • Upravit
3023
2.6.21 19:43

*******prosim maminy z Chaber********
Nevsimla jste si některá opuštěného kocaru u Cukrarny a hospody U Trumpety, prosim? V sobotu? Pritel ho tam asi zapomnel v sobotu, kdyz byl den deti na hristi. Teda je to jedna z moznosti :roll:.
Kazdopadne tam prijeli s kamarady a detmi nasim autem. Pry se jeste ujistoval, ze kocar do auta daval a zda na miste u hospody nic nenechal. Jenze kocar v aute včera nebyl (do včerejška jsme nikam nejeli ani ho nepotrebovali). Byl to bugaboo bee, cerna konstrukce, sedak a ruzova strecha.
Me vazne klepne normalne.

Pak je moznost, ze ho vazne dal do auta a treba se spatne zavrel kufr a nekdo to auto otevrel. Tezko rict.
Ja zkusila i tuhle posledni moznost se zeptat tady. Dekuji. Klido SZ :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová