Těhulky a maminky Mladoboleslavsko

105
23.3.11 10:11

Těhulky a maminky Mladoboleslavsko

Ahojky,
Me je 22 a mam temer pul rocniho syna.Najde se nejaka tehulka ci maminka z mladoboleslavska na „pokec“ nebo treba prochazku s kocarkama?!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
791
23.3.11 10:59

Ahojky, já mám TP v půlce června, za dva týdny mi bude 23 a taky asi nebudu mít s kým drandit s kočárkem, páč maj holky jiný starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.3.11 11:08

a tak koukam ze sme na tom stejne :),kamosky maj na praci jiny starosti nez mimina :),ty si primo z mlady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.3.11 11:49

jj, teda z Bezděčína, ale tak i městská k nám jezdí, takže MB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.3.11 12:14

Ahoj, já jsem taky z MB je mi 29 a mám ročního kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.3.11 12:16

Ahoji :),
no moc se nam to tady nerozjelo :),tak jsem rada za kazdyho novyho clovicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.3.11 12:25

No koukám…chodíš ven s malým často? já tu kámošku nemám, jsem totiž přistěhovalec :lol: a většinou už tu vídám maminy s kočárama po dvou a nebo spěchaj…my teď chodíme na Štěpánku do parku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.3.11 12:33

jj chodime s Matym ven denne.taky jsem pristehovalec :) takze to mame stejne…holek s kocarkem je tu celkem dost,ale prave vetsinou uz podvou,po trech…a kam do parku?my se spis prochazime vsude,jen aby jsme byli v pohybu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.3.11 12:45

Chodíme právě na tu Štěpánku…lesopark :) ale i různě jinde, převážně dle počasí :)jestli chceš můžeš mi písnout na lucka.frydova@seznam.cz dáme řeč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.3.11 12:50

přes štěpánku jsem chodila před těhu pěšky domů a už se tam těším s kočárkem, je to můj neoblíbenější park

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.3.11 12:59

jj, taky se mi tam líbí…mám ráda přírodu, teď tam chodim mrňousovi ukazovat veverky :lol: je z nich nadšenej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.3.11 13:42

luccc a bydlíš někde u štěpánky? moje švagrová třeba jo a skoro tam nechodí, pořád seděj zavřený v paneláku :nevim: já když chci na štěpku, tak když půjdu z domova pěšky, tak musím projít kolem silnice po tý stezce z Bezděčína na Hejtmánku (jezdí tam hodně lidi na inlinech) a pak přes Dubce a jsem na štěpánce, docela štreka, ale po porodu bude co hubnout :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.3.11 20:13

tulidlo : :lol: já bydlim prakticky taky naproti…nám. Republiky odkud jdu pěšo až tam…krásně mezi domečkama, tu cestu co popisuješ…to mi něco říká :-) kdyžtak mi klíďo písni…a pokecáme co a jak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.3.11 07:43

tak jo, na MD nastupuju 6.5., tak nějak pak, protože teď jsem do 5 v práci a pak jsem hotová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.3.11 19:38

Oka :palec: budem se těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie