Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co si myslíte o tomto grafíku dnes mi teplota vyskočila co to znamená jestli to vůbec něco znamená?
Může to být ovulka. záleží jestli se teplota udrží nahoře. z takového útržku moc neusoudíme.
Zatím to neznamená nic
Po ovulaci teplota stoupne a drží se nahoře až do MS. Ten jednodenní pokles by mohlo být zahnízdění, nicméně znamenat to taky nic nemusí, taky jsem ho v grafech mívala a těhu jsem nidky nebyla ![]()
Já byla dnes u dr kvůli měření folikulů ale už je po ovulaci proběhla asi minulý pátek sobota. A měla jsem zvětšnou sliznici na 10 mm říkal že je to krása.
Z toho se ještě nic vykoukat nedá. Dokud nebudeš po termínu (ne)očekáváné MS, tak jsou ty vyšší teploty po ovulaci k ničemu, aby se udělal nějaký závěr. Ale aspoň že ovuluješ ![]()
Pokud ti jde o těhotenství, 4. den je ještě brzy na to, aby se to projevilo teplotou. A 36,6 a 36,8 takový rozdíl není, měř dál a pak porovnávej grafy. ![]()
@žoržeta píše:
Já byla dnes u dr kvůli měření folikulů ale už je po ovulaci proběhla asi minulý pátek sobota. A měla jsem zvětšnou sliznici na 10 mm říkal že je to krása.
Aha, tak to už je více dní, tak uvidíš, ale fakt by to z tohohle nemělo být ještě nějak poznat, zvlášť pokud neměříš déle. Vydrž! ![]()
@žoržeta píše:
@paola white já už mám po ovulaci
tak pokud si ovulku měla tak to znamená, že je po ovulaci. nic víc. to jestli si těhotná se ukáže až jestli se teplota udrží.
Taky jsem zvědavá jak to pokročí zda teplota bude stálá mám jen tlak v podbřišku. MS mám posunutou jelikož minulý měsic se opozdila a tento měsíc mi nasadil proveru a řekl mi že to můžu dostat a nemusím tak uvidíme
Neznamená to ještě nic. Podle grafu jsi krátce ovulaci, ten pokles tam bývá.
Mě teplota poklesne tak nějak vždy 10. den po ovu a ms přije 13. či 14. den.
Snažíme se taky a známka poklesu u mě značí, že ani nemusím testovat, ptz přijde ms.
Držím ti palečky, zatím se fakt nedá říct co to znamená.
@žoržeta píše:
Taky jsem zvědavá jak to pokročí zda teplota bude stálá mám jen tlak v podbřišku. MS mám posunutou jelikož minulý měsic se opozdila a tento měsíc mi nasadil proveru a řekl mi že to můžu dostat a nemusím tak uvidíme
Provera muze teplotu lehce zvysit..