Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahojky holki dávate bublinkate vody svým dětem.Malý je 1a pul roku a moc nechce pít jediný co my aspon trochu pije je citronová limonada myslim tanja bříško jí z toho nebolí ale nevim jestli je to pro ní zdraví
Zdravý to není, ale taky občas dám, protože to pije lépe. Ale nedávám limču, ale čistou jemně prlivou vodu. Většinou dopo dám 100ml perlivé smíchanou s 200ml neperlivé. Odpo 100 džusu s 200ml vody.
Tak zrovna Tanja zdravá nebude. Zkus třeba jemně perlivou vodu s kapkou šťávy, pokud nepije čistou vodu, nebo u nás v tomhle věku letělo Cappy Junior, to je bez bublinek.
no právě jí chutnají asi ty bubulinky protože vodu se štávou té taky moc nedá ,dětské pitíčka jsem skoušela a bez uspěchu,už odmala hrozně malo pije ale je spokojená tak už jsem to nějak přestala řešit nutit jí nemá cenu.
Ahojky, no tak když jí z toho nebolí bříško, tak bych jí to dávala, akorát bych volila neochucenou vodu a vymačkala bych jí do toho trošku štávy z jablíčka, nebo hroznu.
Já v létě dávala ( no spíš bylo vymámeno) Toma svěží citronová jemně perlivá..Protože jsem si jí venku v tom vedru kupovala a ona chtěla také ochutnat a mooooc jí zachutnala..Ale je bez cukru a barviv, nesladká a jen jemně voní a chutná po citronu, takže jí to snad neuškodilo..Pravidelně ale nic takového nepije..
Pokud jí nebolí bříško, tak bych dala jemně perlivou neochucenou třeba se sirupem YO. Zrovna Tanja si myslím, je narvaná cukrem a barvivy a bublinky jsou to poslední ![]()