Bublinkaté vody pro batole

292
27.11.11 17:59

bublinkate vody pro batole

ahojky holki dávate bublinkate vody svým dětem.Malý je 1a pul roku a moc nechce pít jediný co my aspon trochu pije je citronová limonada myslim tanja bříško jí z toho nebolí ale nevim jestli je to pro ní zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81500
27.11.11 18:06

Zdravý to není, ale taky občas dám, protože to pije lépe. Ale nedávám limču, ale čistou jemně prlivou vodu. Většinou dopo dám 100ml perlivé smíchanou s 200ml neperlivé. Odpo 100 džusu s 200ml vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.11.11 18:20

Tak zrovna Tanja zdravá nebude. Zkus třeba jemně perlivou vodu s kapkou šťávy, pokud nepije čistou vodu, nebo u nás v tomhle věku letělo Cappy Junior, to je bez bublinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.11.11 18:28

no právě jí chutnají asi ty bubulinky protože vodu se štávou té taky moc nedá ,dětské pitíčka jsem skoušela a bez uspěchu,už odmala hrozně malo pije ale je spokojená tak už jsem to nějak přestala řešit nutit jí nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.11.11 18:32

Ahojky, no tak když jí z toho nebolí bříško, tak bych jí to dávala, akorát bych volila neochucenou vodu a vymačkala bych jí do toho trošku štávy z jablíčka, nebo hroznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.11.11 18:51

Já v létě dávala ( no spíš bylo vymámeno) Toma svěží citronová jemně perlivá..Protože jsem si jí venku v tom vedru kupovala a ona chtěla také ochutnat a mooooc jí zachutnala..Ale je bez cukru a barviv, nesladká a jen jemně voní a chutná po citronu, takže jí to snad neuškodilo..Pravidelně ale nic takového nepije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.11.11 18:56

Pokud jí nebolí bříško, tak bych dala jemně perlivou neochucenou třeba se sirupem YO. Zrovna Tanja si myslím, je narvaná cukrem a barvivy a bublinky jsou to poslední :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí