Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Maminky, prosim doporucte mi nejaky kolac nebo neco co udelat z te cokolady? Mam toho opravdu hodne.
Dekuji
Delam muffiny nebo susenky s kouskami cokolady. Idealne s bananem:)
Taky bych řekla, muffiny (já dělala letos velikonoční muffiny s čokoládou z vánoční kolekce
), nebo piškotové těsto (taková ta buchta, piškot, tvaroh želatina, čokoládu nadrtit a vrazit do piškotu).
Nebo vajíčka rozpustit a udělat z toho polevu na cokoliv, třeba dunajské vlny… http://www.mimibazar.sk/recept.php?…
Já mám právě v troubě čoko štrůdl. Když zbyde jakákoliv čokoláda, nalámu na listový těsto, přidám pár plátků másla, oříšky a upeču. Ten s jabkama už skoro neděláme
A hlavně je to bez práce ![]()
Pokud toho máš opravdu hodně tak můžeš čokoládu nadrtit a dát zamrazit. Já to tak také dělám. A pak používám na polití koláčů buchet atd.. ![]()
@Iustitia omnibus píše:
Já mám právě v troubě čoko štrůdl. Když zbyde jakákoliv čokoláda, nalámu na listový těsto, přidám pár plátků másla, oříšky a upeču. Ten s jabkama už skoro nedělámeA hlavně je to bez práce
hmmmmm…to zní dobře
![]()
Taky delam obyc. piskot s kousky cokolady…ona to totiz neni ani cokolada, ale jakas mastna kakaova a chutove nechutna parodie na cokoladu…ble ![]()
u nás žádná čokoláda nepřebývá
týden poctivýho žraní a je fuč ![]()
@Lumenidas píše:
Taky delam obyc. piskot s kousky cokolady…ona to totiz neni ani cokolada, ale jakas mastna kakaova a chutove nechutna parodie na cokoladu…ble
parodie na čokoládu
Ale jo, je to tak ![]()