Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, nemáte náhodou recept na dobrou buchtu z cukroví? Docela nám toho letos dost zbylo a ráda bych z toho něco upekla ale nemůžu nikde nic najít. A zamrazovat se mi to nechce, nebo spíš nemám místo v mrazáku
![]()
Moc děkuji za případné rady ![]()
Zbylé vánoční cukroví, 1 prášek do pečiva, 1 vejce, mléko dle potřeby, čokoládová poleva
Zbylé vánoční cukroví umeleme, přidáme prášek do pečiva, vejce a mléko, umícháme těsto.Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě stupeň 180 asi 30 minut. Vychladlou buchtu polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme kdo jak má rád ![]()
lumáťa píše:
Zbylé vánoční cukroví, 1 prášek do pečiva, 1 vejce, mléko dle potřeby, čokoládová polevaZbylé vánoční cukroví umeleme, přidáme prášek do pečiva, vejce a mléko, umícháme těsto.Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě stupeň 180 asi 30 minut. Vychladlou buchtu polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme kdo jak má rád
Ahoj,
mám dobré zkušensti i se zamražením
letos teda nezbylo, ale loni jsem dala zbytek na mrazák a na velikonoce bylo jako čerstvé a všichni si nejdříve mysleli, že jsem se pekla s cukrovím
![]()