Buchta z cukroví - recept

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1175
6.1.11 11:43

Buchta z cukroví - RECEPT

Ahoj holky, nemáte náhodou recept na dobrou buchtu z cukroví? Docela nám toho letos dost zbylo a ráda bych z toho něco upekla ale nemůžu nikde nic najít. A zamrazovat se mi to nechce, nebo spíš nemám místo v mrazáku :roll: :roll:

Moc děkuji za případné rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
6.1.11 11:59

Zbylé vánoční cukroví, 1 prášek do pečiva, 1 vejce, mléko dle potřeby, čokoládová poleva

Zbylé vánoční cukroví umeleme, přidáme prášek do pečiva, vejce a mléko, umícháme těsto.Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě stupeň 180 asi 30 minut. Vychladlou buchtu polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme kdo jak má rád :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.1.11 12:02
DĚKUJI A ANI TO NEVYPADÁ SLOŽITĚ :potlesk: :potlesk: VYZKOUŠÍM :mavam:
lumáťa píše:
Zbylé vánoční cukroví, 1 prášek do pečiva, 1 vejce, mléko dle potřeby, čokoládová polevaZbylé vánoční cukroví umeleme, přidáme prášek do pečiva, vejce a mléko, umícháme těsto.Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě stupeň 180 asi 30 minut. Vychladlou buchtu polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme kdo jak má rád :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.1.11 12:09

Ahoj,

mám dobré zkušensti i se zamražením :kytka: letos teda nezbylo, ale loni jsem dala zbytek na mrazák a na velikonoce bylo jako čerstvé a všichni si nejdříve mysleli, že jsem se pekla s cukrovím :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný