Venkovní kamera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11966
2.1.11 21:04

Venkovní kamera

Ahoj všichni,

prosím o radu, potřebovali bysme pořídit venkovní kameru, bydlíme v malém městečku u hlavní silnice a máme stále problémy, 2× vykradené auto, 2× chtěli ukrást celé auto, nabourané 2×, na dnešek propíchané pneu (to za 1,5roku co tu bydlíme).

Potřebovala bych tudíž poradit, jaká je vhodná, vůbec tomu nerozumíme a zase nechceme od nějaké firmy za nesmysl… Myslíte, že tak do 4 000,–-kč by se dalo něco pořídit?

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ynax1
2.1.11 21:06

nejdřív si zjistěte co na to zákon. určitě budete muset napsat ceduli, že je to snímáno, pak taky pokud zabírá kamera veřejnou ulici nesmí se to uchovávat déle než říká zákon - mám dojem, že ne víc jak den a pak je otázka, jestli by tato nahrávka měla možnost být použita u soudu - viz naše zákony…

• Citovat
  • Upravit
11966
2.1.11 21:10

Děkuju, ale já potřebuju kameru… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.1.11 21:10

http://www.elnika.cz/elnika.php?…

Já kupuji jen tu klasik za 1500,ale budeme potřebovat 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ynax1
2.1.11 21:38

Ok, já jen moje známá potřebovala taky kameru, ale nevěděla ty věci okolo a pak na to dojela.

• Citovat
  • Upravit
2724
2.1.11 22:25

Nahlásit vše na městskéou policii nebo rovnou na úřad, požádat o instalaci veřejného osvětlení nebo připojení k městskému monitorovacímu systému. Asi Vám odpoví, že by to bylo krásné, ale že „nemají prachy“. Nainstalujte si hlavně světla na fotobuňku (aspoň Vám tam nebudou opilci močit, na světle se jim nechce) a klidně i pár maket kamer a třeba i webovku a zřiďte si stránku „hlídáme si sami naše auto když Policie neumí“, za to Vás nikdo popotahovat nebude (a když jo, tak ať navrhne lepší řešení za obecní peníze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
2.1.11 22:46
adus píše:
Ahoj všichni,

prosím o radu, potřebovali bysme pořídit venkovní kameru, bydlíme v malém městečku u hlavní silnice a máme stále problémy, 2× vykradené auto, 2× chtěli ukrást celé auto, nabourané 2×, na dnešek propíchané pneu (to za 1,5roku co tu bydlíme).

Potřebovala bych tudíž poradit, jaká je vhodná, vůbec tomu nerozumíme a zase nechceme od nějaké firmy za nesmysl… Myslíte, že tak do 4 000,–-kč by se dalo něco pořídit?

Děkuju

podla mna si musis najprv upresnit co vlastne konkretne potrebujes.. takze miesto je osvetlene alebo nie? (kamera s prisvetlenim alebo bez)
ako daleko bude kamera od strazeneho miesta
predpokladam ze zaznam sa ma ukladat - pouzijete videoserver? starsi pocitac alebo to ma maz zabudovane kamera..
bude kablova alebo wifi - zalezi ake su moznosti kde to budete montovat
aku kvalitu potrebujes (rozlisenie, aby sa ti nestalo ze sice zaznam bude ale pachatela nerozoznas koli kostickam .. :nevim: )
farebna alebo ciernobiela :-) v podstate by toto mali byt zakladne parametre, potom sa mozem pohnut k hladaniu aby ta nejaka firma neobrala o zbytocne prachy ;-)

vela stastia .. ono ludia su mrchy ale obavam sa ze na policii zaznam nepomoze.. iba budes moct tomu blbcovi co si robi dobre poskodzovanim vasich veci rozbit hubu ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
3.1.11 22:50

Pata-no, tak to jsou věci, které jsem si nemohla upřesnit, když o nich pořádně ani nevím, že to všechno je potřeba :mrgreen: ale děkuji, dám to do kupy a pak snad něco seženem…

Policie by nám stejně v ničem nepomohla (třeba u té propíchnuté pneu)… takže nám jde o to, vědět, kdo to byl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
5.1.11 11:36
adus píše:
Pata-no, tak to jsou věci, které jsem si nemohla upřesnit, když o nich pořádně ani nevím, že to všechno je potřeba :mrgreen: ale děkuji, dám to do kupy a pak snad něco seženem…Policie by nám stejně v ničem nepomohla (třeba u té propíchnuté pneu)… takže nám jde o to, vědět, kdo to byl :-D

prave preto som to rozpisovala… ked budes vediet tieto udaje, nemoze sa ti stat ze kupis blbost co bude pre vas nefunkcna.. ak by si chcela potom poradit ked budes vediet specifikacie, tak klido napis SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
26.2.13 07:43

Ahojky mám prosbu dneska jsem ráno sedla k pc a že si jako obvykle rozjedu své oblíbené kamery z heliportů ale dvě z mých oblíbených 10ti mi nejdou zpustit nejde to taky vám?
http://www.air-zermatt.ch/…zermatt.html
http://www.air-zermatt.ch/…m_raron.html
díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
3.5.20 21:48

My máme doma ip kamery na baracku a jsme spokojeni :) urcite dobra investice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karculenkaa
16.8.21 20:05

Taky chceme něco takového pořídit, ale zatím ještě vybíráme. Nejvíc nám padly do oka kamery, co má Immax.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.21 19:54

kamery

Ahoj, my jsme s manželem nedávno dostavili svůj vysněný bungalov a kamery jsme nakoupili na https://www. jablotron. cloud. A zatím jsme moc spokojený, máme je tedy chvíli, nevýhodou je cena, která je za kamery všude hodně vysoká. Ale velkou výhodou je zákaznický servis. Firma nám přijela vše namontovat a také důkladně vše vysvětlila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný