Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte někdo zkušenost s omyvatelnou tapetou do kuchyně za linku?
My jsme dříve měli. Dalo se to dobře udržovat. Koupili jsme tu samolepící, co se kupují např. v Bauhausu atd.. Aplikace tedy byla na nervy, ale nakonec to dobře dopadlo:).
Lakynka píše:
My jsme dříve měli. Dalo se to dobře udržovat. Koupili jsme tu samolepící, co se kupují např. v Bauhausu atd.. Aplikace tedy byla na nervy, ale nakonec to dobře dopadlo:).
No tady jde o to, že semnou kuchtí scerka a omatlává mi zdi tak to je potřeba nějak vyřešit, děkuji
Taky máme omyvatelnou tapetu v kuchyni, při zařizování jsme se nemohli rozhodnout, co a jak vlastně chceme, tak se to vyřešilo prozatím takhle. Nakonec se mi to tak zalíbilo, že až tahle tapeta odejde, koupíme jí zas.
já mám totiž takovouhle kuchyn takže musím vymyslet jak to udělat, zda dát pryč ty desky co tam mám ne hodím vám sem obrázek[* *]
Máš krásnou kuchyň
Máme z Bauhausu nebo z nějakého podobného kutilského obchoďáku, metr byl cca za 75kč. Jinou fotku jsem bohužel nenašla
je to vzadu za manželem a z kuchyně (spíš kuchyňky) je vidět vpodstatě jenom ta tapeta.
no jedná se o to, že na levé straně od okna k těm horním skřínkám je ta stěna neustále opatlávaná, takže tam jsou fleky.. a pokud bych dávala tapetu, tak nevím, zda ji nedat i místo těch červených desek pod těmi horními skřínkami.. tudíž po celé té stěně
Chápu..no jak to působí na mě- kuchyň vypadá nově a moderně, tapety by na mě působily oproti kuchyni lacině, fórově, i kdybys sundala ty desky
Ale třeba seženeš tapetu, co tam sedne, já pořádně nevím, co vše vyrábějí, věděla jsem předem, co chci a po ostatním jsem nekoukala..Nebo nešly by dát ty desky i na tu zeď vlevo a shora by to bylo zakončené třeba poličkou?
no to jsme měli v plánu, defakto to tak je, ale udělali jsme je jen do výšky cca 25cm.. ¨jenže ta naše patlalka to stejně patlá dál a hlavně jedna deska nám nevyšla až do konce a ted je už nemají.. prostě se přestaly dovážet či co
Pro turdon: je to dcerka - pouze překlep S místo D, to je snad každýmu jasný ![]()