Omyvatelné tapety do kuchyně

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3542
2.1.11 12:38

omyvatelné tapety do kuchyně

Máte někdo zkušenost s omyvatelnou tapetou do kuchyně za linku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17050
2.1.11 12:42

My jsme dříve měli. Dalo se to dobře udržovat. Koupili jsme tu samolepící, co se kupují např. v Bauhausu atd.. Aplikace tedy byla na nervy, ale nakonec to dobře dopadlo:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.1.11 12:45
Lakynka píše:
My jsme dříve měli. Dalo se to dobře udržovat. Koupili jsme tu samolepící, co se kupují např. v Bauhausu atd.. Aplikace tedy byla na nervy, ale nakonec to dobře dopadlo:).

No tady jde o to, že semnou kuchtí scerka a omatlává mi zdi tak to je potřeba nějak vyřešit, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.1.11 13:09

Taky máme omyvatelnou tapetu v kuchyni, při zařizování jsme se nemohli rozhodnout, co a jak vlastně chceme, tak se to vyřešilo prozatím takhle. Nakonec se mi to tak zalíbilo, že až tahle tapeta odejde, koupíme jí zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.1.11 13:13

a odkud ji máte je s obrázkem či vzorkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.1.11 13:19

já mám totiž takovouhle kuchyn takže musím vymyslet jak to udělat, zda dát pryč ty desky co tam mám ne hodím vám sem obrázek[* *]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.1.11 13:23

má kuchyn jedná se o levou zed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.1.11 13:28

Máš krásnou kuchyň :palec: Máme z Bauhausu nebo z nějakého podobného kutilského obchoďáku, metr byl cca za 75kč. Jinou fotku jsem bohužel nenašla :oops: je to vzadu za manželem a z kuchyně (spíš kuchyňky) je vidět vpodstatě jenom ta tapeta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.1.11 13:29

Který desky pryč? Ty červený naproti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.1.11 18:13

no jedná se o to, že na levé straně od okna k těm horním skřínkám je ta stěna neustále opatlávaná, takže tam jsou fleky.. a pokud bych dávala tapetu, tak nevím, zda ji nedat i místo těch červených desek pod těmi horními skřínkami.. tudíž po celé té stěně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.1.11 19:03

Chápu..no jak to působí na mě- kuchyň vypadá nově a moderně, tapety by na mě působily oproti kuchyni lacině, fórově, i kdybys sundala ty desky :think: Ale třeba seženeš tapetu, co tam sedne, já pořádně nevím, co vše vyrábějí, věděla jsem předem, co chci a po ostatním jsem nekoukala..Nebo nešly by dát ty desky i na tu zeď vlevo a shora by to bylo zakončené třeba poličkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.1.11 19:09

no to jsme měli v plánu, defakto to tak je, ale udělali jsme je jen do výšky cca 25cm.. ¨jenže ta naše patlalka to stejně patlá dál a hlavně jedna deska nám nevyšla až do konce a ted je už nemají.. prostě se přestaly dovážet či co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
turdon
7.12.11 15:44

Co je to scerka? Nejde snad o stěrku.

• Citovat
  • Upravit
anypav
22.4.12 15:54

Pro turdon: je to dcerka - pouze překlep S místo D, to je snad každýmu jasný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný