Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, moc prosim o pripadne zkusenosti se sedackami z Kiky (odsud mam jednu vyhlidnutou ale popripade i odjinud v tehle cene) ktere jsou v cenovem rozmezi cca 20-30tis a je u nich uvedeno „prava kuze“. Je mozne aby za tuto cenu byla sedacka opravdu kozena a kvalitni? Nezacne se mi za chvili drolit apod.? Mame dve male deti tak asi dostane zabrat ale i tak bych byla rada kdyby neco vydrzela, prece jen takovy vydaj clovek nedava tak casto. Dekuji vsem za zkusenosti a rady, hezky den
Kožená možná, kvalitní těžko
Já bych se bála. Většinou tyhle „levné“ kožené sedačky bývají z velmi tenoučké kůže a ta nic nevydrží. Taky záleží jak velká je ta sedačka za 30 tis. Za tu cenu bych spíš šla do sedačky s kvalitním látkovým potahem, to už se něco slušného pořídit dá.
Ono prave kvuli tem detem (3r a 5m) a udrzbe bych chtela kozenou, a ta cena je mi prave podezrela. A nevite nekdo jak silna je kvalitni kuze? Od jakeho mm? I kdyz ted me napadlo ze nevim jeslit by to pak vedeli i prodavaci z jak silne kuze je ta a ta sedacka vyrobena…
Máme z Kika koženou pohovku v této cenové relaci, kůže je to určitě, je celkem silná, ošizená se mi zdá trochu ve vnitřní konstrukci (způsob se šroubování, vypracování vnitřních dílů…) Není zezadu potažená, ale to neva, máme jí u stěny. Máme jí taky kvůli dítěti a psovi, je bezvadně omyvatelná. Textilní potahy se udržují špatně, nemám dobrou zkušenost ani s těmi pracími (špatně se navlékaly, nevešly do pračky).
Asi 5 let máme kožené křeslo z Ikea, taky nebylo drahé, kůže se mi zdá tenčí a zatím drží.
Nedělám si iluze, že mi vydrží 20 let, ale to nevydržela ani známým, kteří mají designovou sedačku za 55000,–, kůže se prostě časem odře.
M
Z Kiky máme koženou sedačku v této cenové relaci…zatím spokojenost, uvidíme časem, ale zatím náš nápor zvládá
ale taky dávám pozor, mám potahy, hlavně kvůli malé…
ahoj mame kozenou sedacku z kiky byla z levnena z 25 tis na 17 tis a mame ji uz asi tri roky a je super, zatim zadne vady ![]()
Dobrý den, můj příběh není o sedačce, ale KIKA tam je. Dne 24.2.2011 jsem si vyhlídla televizní stolek v KIKA prodejně, protože jsem zařizovala nový domov tak jsem si koupila vše v barvě bílé a v lesku. Televizní stolek ale nebyl na skladě tak jsem zaplatila zálohu a termín dodání byl 10 týden od tohoto týdne jsem mimozemšťan, nechápu, protože zásadně neberou telefony tak 3× týdně jsem v KICE a chodím od čerta k ďáblu. V oddělení pro zákazníky nevím s kým mluvím, protože nikdo nemá jmenovku. V pátek řekl jeden pracovník, že zboží je v Praze ve Stodůlkách a do Průhonic dorazí v pondělí 28.3.2011 a v úterý si přijeďtě pro stolek řekl onen pán a tak já bláhová jsem si najala auto a jela jsem pro stolek. Byla v odd. paní, která řekla, že stolek bude za 2 týdny. Tak jsem šla do mdlob, ale nedala jsem se a chtěla jsem mluvit s vedoucím, odpověď není tady tak ředitel, není tady tak zástupce bohužel není tady. Říkám tak co mám dělat, odpověď odstoupit od smlouvy. Když jsem řekla, že jsem u nich koupila vše, aby mi to ladilo a chybí pouze ten stolek - odpověď tak pak musíte čekat. Ne, KIKU opravdu ne!!!
My máme tuto sedačku, je krásná a řeknu to takhle - tam kde sedím/ležím/zkrátka válím se já a malá, tam je ok, tam kde si lehne /ale je fakt, že on se taky spíš válí/ manžel /100 kg/, tak se vytahuje kůže a na jednom místě už je jakoby protlačená…
Jako ale jinak je ta kůže pěkná, pro děti k nezaplacení, jde krásně otírat a udržovat…
@Pet2010
Před třemi lety jsme zakoupili koženkovou sedačku za 30 000 a po dvou a půl letech se nám drolí a můžeme jí vyhodit. Reklamace nepřichází samozřejmě v úvahu. Tady už nekoupím ani utěrku.
Pochybuji, že vámi zmíněná sedací souprava bude za 20 - 30 tisíc kožená. Koupit jen za předpokladu, že se na ní budete jen dívat. KIKA by měla na všechny sedací soupravy dát ceduli „Po zakoupení Nepoužívat“
@Pet2010
Před třemi lety jsme zakoupili koženkovou sedačku za 30 000 a po dvou a půl letech se nám drolí a můžeme jí vyhodit. Reklamace nepřichází samozřejmě v úvahu. Tady už nekoupím ani utěrku.
Pochybuji, že vámi zmíněná sedací souprava bude za 20 - 30 tisíc kožená. Koupit jen za předpokladu, že se na ní budete jen dívat. KIKA by měla na všechny sedací soupravy dát ceduli „Po zakoupení Nepoužívat“