Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ale teď jsem tam vyčetla,že bude vhozen do schránky.To by mi pomohlo,mám to 20km na poštu.Tak mi ho sem hodí asi zítra ne?Musím hlídat schránku,máme úžasný sousedy
POKUD je se službou vhození do schránky, tak ti ho zítra donese pošťačka. Pokud není schránka, nebo není označená, pošťačka ho odesílá zpět, z důvodu neoznačené schránky. ![]()
Pokud to byl úřední dopis a bude ti vhozen do schránky po 15 dnech, tak doručen je dnem desátým od uložení na poště. To jenom, kdyby ses musela např. proti něčemu odvolávat.
Nee to mám z Katastrálního úřadu,probíhal tam přepis nemovitosti ![]()
Ahojte, dneska jsem přijela po dovolené domů a ve schránce je výzva k vyzvednutí dopisu. Je tam napsáno datum uložení do 10.5., vzhledem k tomu, že ho odesílal úřad, tak předpokládám, že ho poté vloží do schránky. Co mě ale zajímá, bude zítra ještě na poště nebo ho už hodí do schránky? Zítra bych ho mohla na poště vyzvednout, ale nechci jet zbytečně a pošta už má dneska zavřeno, abych tam zavolala. Děkuji ![]()
Na výzvě máš číslo zásilky/dopisu, koukni se na sledování zásilek a tam to uvidíš veškeré info, i jestli ti ho potom hodí do schránky. Ale pokud tam je uložení do 10.5., tak zítra na poště ještě bude.
@Maky895989 To jsem se dívala a vůbec to na netu uvedené není zda pak bude vhozen do schránky, ale jde to ze soudu, tak předpokládám, že ano.
@Sněhuláček30 píše: Více
Je tam vzdy cislo za lomitkem 1 nebo 2, jedno znamena ze to hazi do schranky druhe ze vraci odesilateli.
Ahoj včera jsem teprve našla ve schránce výzvu že mám od 19. uložený doporučený dopis na poště.Je tam napsáno že je možnost vyzdednout do 3.1.Bude tam tedy ještě dnes?Nebo už ho tím 3.posílají zpět?
Děkuji