Bude mít miminko absťák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2057
22.2.12 14:37

určitě mít absťák nebude, neboj!!!!! Bud v klidu a užívej si těhotenství :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
22.2.12 14:41

jupiiiii tak vice nazoru bylo ze uz miminko nebude nic pocitovat z koureni super jsem klidna dekuji vsem za nazory :hug: dal uz to nechci rozpiplavat.da se tahle diskuze nejak vymazat?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
22.2.12 14:41

Moc ti to přeju že jsi takhle procitla. Ať jste ty i miminko v pořádku. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
22.2.12 14:47

možná když napíšeš adminovi, aby to vymazali tak to smáznou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.2.12 15:11

Já nechci nikoho soudit, ale nechápu, jak někdo může mít finanční problémy, ale na cigarety peníze pořád má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
22.2.12 15:26

Sice ti píšu pozdě,ale napsat to sem musím.Švagrová je silná kuřačka a sám gyn. ji doporučil v těhotenství nepřestávat neb mimču by spíš ublížil ten stres a šok, co by její tělo prožívalo při absťáku.Dnes má zdravou 6-letou holčičku.Jo a malá byla po porodu a vlastně celou dobu těžký pohodář.

Příspěvek upraven 22.02.12 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.2.12 15:27

Absťák mít podle mě nebude.

Já třeba nechápu, proč někomu vadí kouření u kočárku. Když jsou děti ve sporťáku, tak to nehulíš jim do kočáru ale za kočár…

delicious s tím kouřením a prachama je to těžký. Já jsem kouřit začala když bylo dvojkám 5 měsíců. S prachama jsme na štíru ale balíme si a vyjde to pro 2 lidi na 700 za měsíc. Když má člověk nějaké problémy a kor finanční tak potřebuje něco na uklidnění a bývalí kuřáci se holt uchylují zase ke kouření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.2.12 16:05

annamat9
No, tak ten kouř jim třeba do kočárku nejde, ale pak přece na to dítě dýcháš…Jako třeba to není hned po cigaretě, ale i přesto je to stále cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
22.2.12 17:34

absťák mít nebude, neboj. už je to dlouho co nekouříš. a můžeš být na sebe pyšná žes přestala :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
22.2.12 17:40

delicious a ja zase nechapu ze jsou lidi co vzdy vse musi blbe obkecat!!!!!asi kdyz clovek nema na zaplaceni bytu 10 000 tak hned neznamena ze nema 50 na cigarety.ale vysvetlovat tady asi nema cenu.
no jinak holky co me podrzely diiiiky :hug: a dobra rada pro ty co musi blbe obkecat.kdyz se nekdo na neco zepta tak odpovezte nato co se ptal a neobkecavejte blbe ten clovek nato neni zvedavy navic kdyz neznate situaci a vam to nic neda tak si to nechte pro sebe :-D ja to tak taky delam a posledni dobou jsem tak vyrovnany a klidny clovek ze to ani neni normalni.starat se o sebe to je bomba!!!!:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
22.2.12 18:04
parapampoli píše:
delicious a ja zase nechapu ze jsou lidi co vzdy vse musi blbe obkecat!!!!!asi kdyz clovek nema na zaplaceni bytu 10 000 tak hned neznamena ze nema 50 na cigarety.ale vysvetlovat tady asi nema cenu.
no jinak holky co me podrzely diiiiky :hug: a dobra rada pro ty co musi blbe obkecat.kdyz se nekdo na neco zepta tak odpovezte nato co se ptal a neobkecavejte blbe ten clovek nato neni zvedavy navic kdyz neznate situaci a vam to nic neda tak si to nechte pro sebe :-D ja to tak taky delam a posledni dobou jsem tak vyrovnany a klidny clovek ze to ani neni normalni.starat se o sebe to je bomba!!!!:-D

to by ale ty SUPERMATKY :mavam: nezvládly, mlčet, musí poučovat a upozorňovat na to jak jsou dokonalé :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.2.12 18:27
parapampoli píše:
:palec: :palec: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
22.2.12 18:45

nooooooo takove ty SUPERMATKY radsi nekomentuju :-DD vsude vse obkecaji jak se co nema atd a az ma fracka 17 leteho co si snim nevi rady tak ho dokazou vymenit za chlapa i takove jsou situace znaaaaam.takze jak rikam nejlepsi je hledet si sam sebe a zamest si pred svym prahem nez nekoho zacneme obkecavat :-DD ja si osobne myslim ze clovek ktery ma potrebu obkecavat neni spokojeny sam se svym zivotem jinak by si vklidecku hledel sveho a semtam treba jen poradil :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
22.2.12 20:17
parapampoli píše:
nooooooo takove ty SUPERMATKY radsi nekomentuju :-DD vsude vse obkecaji jak se co nema atd a az ma fracka 17 leteho co si snim nevi rady tak ho dokazou vymenit za chlapa i takove jsou situace znaaaaam.takze jak rikam nejlepsi je hledet si sam sebe a zamest si pred svym prahem nez nekoho zacneme obkecavat :-DD ja si osobne myslim ze clovek ktery ma potrebu obkecavat neni spokojeny sam se svym zivotem jinak by si vklidecku hledel sveho a semtam treba jen poradil :-) :think:
:palec: :palec:

A co to bude až to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
22.2.12 20:41

A jéééj, další nezasvěcené a superchytré, co se snaží dokázat že pobraly všechnu chytrost světa… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí