Prošlé jídlo v těhotenství

8
21.2.12 20:38

Prošlé jídlo v těhotenství!

Dobrý večer,

prosím o radu, jsem 25. týden těhotenství a snědla jsem 14 dní prošlý knedlík. Všimla jsem si toho až potom. Chutnal trošku divně, myslela jsem že si to namlouvám, ale pak jsem se radši podívala a byl prošlý. Může se miminku něco stát? Dostane se zkažené jídlo k miminku a nebo to tělo zpracuje? Stalo se vám taky , že jste snědli něco prošlého?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klementýnka
21.2.12 20:44

Já jsem včera snědla dva dny prošlý bio jogurt, zcela vědomě, očuchala jsem ho, prozkoumala a vypadal dobře.

Knedlík se vaří, takže listeriózu ze zkažených vajíček nedostaneš, maximálně průjem …

• Citovat
  • Upravit
2596
21.2.12 20:44

Myslím, že se z toho maximálně po..... ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.2.12 20:50

Děkuju, I kdybych se z toho po…:-), tak to bude to nejmenší. Hlavně aby se nějaké ty škodlivé látky , nevím co přesně se vytváří, když se kazí jídlo nedostaly k mimču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
21.2.12 21:12

No, on mohl být maximálně plesnivý, ale toho by sis všimla, té viditelné plísně. A pokud chutnal divně, tak tam už asi nějaký proces začal, ale netrap se tím a hoď to za hlavu. Tělo se s tím vypořádá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.2.12 21:18

Nic se nedeje, ja jsem kolikrat v tehu snedla prosly jogurt, nic mu nebylo tak proc by ne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.2.12 21:19

Plesnivý nebyl to bych si všimla, ale byl už trošku jiný. Děkuju moc holky, je mi hned líp:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
21.2.12 21:25

Já v 7.týdnu těhotenství snědla zkaženého utopence a mám zdravé a spokojené dítě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
21.2.12 21:27

Neboj, já asi před měsícem vypila 2× v měsíci prošlý mlíko (vůbec mi nepřišlo divný, ale ostatní po něm div ne :poblion: ) :lol: No a prcek se má zatím k světu, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzzzoufalka
21.1.13 10:42

Ahoj holky narazila jsem na tuhle diskusi…potřebuju uklidnit…včera sme jedli vakuované korbáčiky, byly dobré, nezapáchaly a byly chuťově naprosto v pořádku podle mého..já snědla dva ale potom jak jsem vyhazovala obal tak jsem si všimla že byly do konce roku 2012…jsem v 17tt a mám od včerejška strach jestli se něco nedostalo k miminku a nějak jsem mu nemohla ublížit :( ale přeci kdyby to bylo zkažené tak bych to podle chuti poznala ne??? prosím poradte jsem z toho fakt zoufalá :( jinak zle mi nebylo pak jsem snědla ještě večeři… akorát ráno na wc jsem měla menší rychlovku ale ne průjem tak já nevím :(

• Citovat
  • Upravit
18223
21.1.13 10:44

Nezakládalas stejnou diskuzi včera? :zed:

Ne, nic se nestane. Je to mimo jiné minimální trvanlivost, takže dost možná ještě byly ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzzzoufalka
21.1.13 10:59

Jj to jsem já :D pořád mi to vrtá hlavou :( no ono právě tam nebylo napsáno minimální trvanlivost ale spotřebujte do :( tak já nevím…snad to miminko zvládne :(

• Citovat
  • Upravit
15404
21.1.13 12:06
@zzzzoufalka píše:
Jj to jsem já :D pořád mi to vrtá hlavou :( no ono právě tam nebylo napsáno minimální trvanlivost ale spotřebujte do :( tak já nevím…snad to miminko zvládne :(

Prosím tě, už včera ti sem několik holek napsalo, že se nic nestane, tak proč pořád chceš slyšet, že stane? Si se měla vyzvracet, když si to zjistila, když seš z toho tak vedle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzzzoufalka
21.1.13 12:31

Nechci slyšet, že se něco stane…mám jen obyčejný strach nic víc a navíc kolikrát narazím na horší kraviny co se tady řeší :) ovšem i tak děkuju za příspěvky a budu se snažit už to nehrotit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.20 12:50

Omylem jsem snedla skoro rok prosle cokoladove bonbony, takove ty jakoby pralinky…stalo se to nektere? Muze to ublizit v tehotenstvi? Jsem blba, vim, vubec nechapu, jak se to mohlo stat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky