Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer,
prosím o radu, jsem 25. týden těhotenství a snědla jsem 14 dní prošlý knedlík. Všimla jsem si toho až potom. Chutnal trošku divně, myslela jsem že si to namlouvám, ale pak jsem se radši podívala a byl prošlý. Může se miminku něco stát? Dostane se zkažené jídlo k miminku a nebo to tělo zpracuje? Stalo se vám taky , že jste snědli něco prošlého?
Děkuji
Já jsem včera snědla dva dny prošlý bio jogurt, zcela vědomě, očuchala jsem ho, prozkoumala a vypadal dobře.
Knedlík se vaří, takže listeriózu ze zkažených vajíček nedostaneš, maximálně průjem …
Děkuju, I kdybych se z toho po…:-), tak to bude to nejmenší. Hlavně aby se nějaké ty škodlivé látky , nevím co přesně se vytváří, když se kazí jídlo nedostaly k mimču.
No, on mohl být maximálně plesnivý, ale toho by sis všimla, té viditelné plísně. A pokud chutnal divně, tak tam už asi nějaký proces začal, ale netrap se tím a hoď to za hlavu. Tělo se s tím vypořádá. ![]()
Nic se nedeje, ja jsem kolikrat v tehu snedla prosly jogurt, nic mu nebylo tak proc by ne ![]()
Plesnivý nebyl to bych si všimla, ale byl už trošku jiný. Děkuju moc holky, je mi hned líp:-)
Já v 7.týdnu těhotenství snědla zkaženého utopence a mám zdravé a spokojené dítě. ![]()
Neboj, já asi před měsícem vypila 2× v měsíci prošlý mlíko (vůbec mi nepřišlo divný, ale ostatní po něm div ne
)
No a prcek se má zatím k světu, neboj ![]()
Ahoj holky narazila jsem na tuhle diskusi…potřebuju uklidnit…včera sme jedli vakuované korbáčiky, byly dobré, nezapáchaly a byly chuťově naprosto v pořádku podle mého..já snědla dva ale potom jak jsem vyhazovala obal tak jsem si všimla že byly do konce roku 2012…jsem v 17tt a mám od včerejška strach jestli se něco nedostalo k miminku a nějak jsem mu nemohla ublížit
ale přeci kdyby to bylo zkažené tak bych to podle chuti poznala ne??? prosím poradte jsem z toho fakt zoufalá
jinak zle mi nebylo pak jsem snědla ještě večeři… akorát ráno na wc jsem měla menší rychlovku ale ne průjem tak já nevím ![]()
Nezakládalas stejnou diskuzi včera? ![]()
Ne, nic se nestane. Je to mimo jiné minimální trvanlivost, takže dost možná ještě byly ok ![]()
Jj to jsem já
pořád mi to vrtá hlavou
no ono právě tam nebylo napsáno minimální trvanlivost ale spotřebujte do
tak já nevím…snad to miminko zvládne ![]()
@zzzzoufalka píše:
Jj to jsem jápořád mi to vrtá hlavou
no ono právě tam nebylo napsáno minimální trvanlivost ale spotřebujte do
tak já nevím…snad to miminko zvládne
Prosím tě, už včera ti sem několik holek napsalo, že se nic nestane, tak proč pořád chceš slyšet, že stane? Si se měla vyzvracet, když si to zjistila, když seš z toho tak vedle ![]()
Nechci slyšet, že se něco stane…mám jen obyčejný strach nic víc a navíc kolikrát narazím na horší kraviny co se tady řeší
ovšem i tak děkuju za příspěvky a budu se snažit už to nehrotit ![]()
Omylem jsem snedla skoro rok prosle cokoladove bonbony, takove ty jakoby pralinky…stalo se to nektere? Muze to ublizit v tehotenstvi? Jsem blba, vim, vubec nechapu, jak se to mohlo stat