Bude moct manžel řídit?

304
18.7.23 18:43

Bude moct manžel řídit?

Ahoj,
nejdříve vás prosím, nepište mi, že se mám zeptat doktora.. Ve stresu jsem na to zapomněla zeptat.. Manžel si dnes preřízl šlachu u palce na noze a čeká ho večer operace.. Máte někdo zkušenost s rekonvalescencí po takovém zákroku? Bude moct manžel od pondělí řídit? Jedná se o to, že máme známým hlídat psa, jsme jediná možnost a bohužel já nemám řidičák, je to cca 15 km a máme dítě, tak bych si to potřebovala nějak promyslet, jestli to vůbec zvládneme.. Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11833
18.7.23 18:48

Myslím že tam bude nutné nějaké dočasně znehybnění takže se obávám že ne..leda by to měl na levé noze a vy měli automat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.7.23 18:52
@Vladusxx píše:
Myslím že tam bude nutné nějaké dočasně znehybnění takže se obávám že ne..leda by to měl na levé noze a vy měli automat

Na levé noze to je, ale automat nemáme.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24695
18.7.23 18:55

No to těžko, nejspíš dostane i dlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39684
18.7.23 19:20

Tak co na těch 15km vzít kč taxi? Raději. :think:
Máte jet za tím psem a hlídat tam nebo ho máte vzít k sobě domů? A jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
18.7.23 19:51

V pátek jsem si lehce vyvrkl kotník, ale musel jsem ještě k zákazníkovi. To mne noha ještě nebolela. Ale po dvou hodinách to přicházelo k sobě. Když jsem odcházel od zákazníka, měl jsem co dělat, abych se obul (mokasín). Zhruba 100m chůze k autu a pak těch cca 15km domů. Promáčknout ten spojkový pedál, to byl opravdový zážitek. Zvládl jsem to, protože jsem musel. Ale váš muž to bude mít mnohem horší, tutově bude i pod prášky. V takovém případě bych vůbec nesedl za volant. Hledejte alternativní možnosti, jako je soused, spolujízda, taxík, atp.

@Letynka16 píše:
Ahoj,
nejdříve vás prosím, nepište mi, že se mám zeptat doktora.. Ve stresu jsem na to zapomněla zeptat.. Manžel si dnes preřízl šlachu u palce na noze a čeká ho večer operace.. Máte někdo zkušenost s rekonvalescencí po takovém zákroku? Bude moct manžel od pondělí řídit? Jedná se o to, že máme známým hlídat psa, jsme jediná možnost a bohužel já nemám řidičák, je to cca 15 km a máme dítě, tak bych si to potřebovala nějak promyslet, jestli to vůbec zvládneme.. Díky :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
34322
18.7.23 19:55

Vzit psa k vam nejde…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
18.7.23 23:26

S rozkuchanou nohou, notabene šlachou, bych to nadejne nevidela.
Spojka je prevít, netušíš, kolik sily potrebuje ten jednoduchej pohyb, kdyz máš zranění, dokud to nezkusis (zkusila sem párkrát vyron v kotniku, jednou rozriznuta kostrč, i blby zkrecovany lytko je zážitek :mrgreen: :mrgreen: ).
Navic slachy muze mit i zasadrovany, aby se mu to nehlo, a vubec s tim do auta nevleze.

Spíš bych s tim nepočítala.
Ted me uz dvakrat zachranil můj automat, tam to jeste jde, ale spojka je fakt naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3357
20.7.23 00:45

Mal som operovany palec na pravej nohe (nie slachu, takze mozno menej relevantne) a plyn bol v pohode, ale brzdit som nedokazal, dost blbe… Spojka tiez vyzaduje vacsiu silu takze by som povedal ze to bude skor podobne brzde ako plynu.
Za mna nedoporucujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová