Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
@Kies
Metoděje chci taky moc, ale manžel zatím ne.
Nech ho si zvyknout
My byli oba pro ![]()
Ahoj, moje kamarádka čeká kluka ale neví jaké jméno, někdo jí poradil jméno Mario ale v kalendáři snad ani není. Nevíte kdy slaví svátek a jestli je vůbec v kalendáři???
Předem děkuji za odpověď.
Ona by chtěla nějaké české nebo slovenské ale říkala že Mario by bylo ideální..
@Natalie Savidu píše:
Ahoj, moje kamarádka čeká kluka ale neví jaké jméno, někdo jí poradil jméno Mario ale v kalendáři snad ani není. Nevíte kdy slaví svátek a jestli je vůbec v kalendáři???
Předem děkuji za odpověď.
19.ledna, podle jména Marius (vychází z maďarského kalendáře).
Případně podle jiného zdroje zase 25. března (vychází z polského kalendáře), u nás má svátek Marián.
Ahojda maminy chlapečku a nechlapečku.
Jsem ZOUFALÁ se jménem. Vůbec si nevíme rady a tak… typy jsou:
Damián, Kristián, Tobiáš, Matyáš, Alexandr - doma máme syna Nicolase.
Máte prosím nějaké návrhy na „jiné“ jméno co by se k našemu Nikýskovi hodilo? Děkuji
@Jannys Alexandra bych psala jako Alexander. A jinak Theodor, Benjamin, Jonathan, Sebastian…
@Jannys píše:
Jsem ZOUFALÁ se jménem. Vůbec si nevíme rady a tak… typy jsou:Damián, Kristián, Tobiáš, Matyáš, Alexandr - doma máme syna Nicolase.
Máte prosím nějaké návrhy na „jiné“ jméno co by se k našemu Nikýskovi hodilo? Děkuji
Tak mně se líbí Jáchym.
Jinak Alexandr je dobré jméno, je karmicky nezatížené. A klukovi v životě hodně pomůže. Ale Alexandr se mi jméno jako takové nelíbí a z tvého výčtu bych dala Matyáše.
@Bondatrova Jáchymka bych dala také, ale doma mi neprošel :-/
@Jannys píše:
@Bondatrova Jáchymka bych dala také, ale doma mi neprošel :-/
Hoď ho do stroje, že… nebo se pletu? ![]()
@Bondatrova píše:
Hoď ho do stroje, že… nebo se pletu?
Jo jo přesně ![]()
@Jannys píše:
Jsem ZOUFALÁ se jménem. Vůbec si nevíme rady a tak… typy jsou:Damián, Kristián, Tobiáš, Matyáš, Alexandr - doma máme syna Nicolase.
Viktorin
@Kies
Metoděje chci taky moc, ale manžel zatím ne.