Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
V unoru nás to čeká..pomužete mi příjít na nějaké zvláštní jméno ![]()
Naši vždycky vtipkovali, když jsme se bavili o jménech, že máme být rádi, že nejsme Gvendolína a Fridolín.
A nebo kamarádi, když čekali první, prostudovali Knapovou a přišli s tím, že holčička bude Kunigunda a chlapeček Gleboušek.
Tak co tyhle dvě? ![]()
My máme Patrička
uvažovali jsne ještě o deniskovi, Štěpánkovi, Radkovi, Kristiánovi/Christianovi
@Slečna Ferka píše:Opravdu neobvyklé
Naši vždycky vtipkovali, když jsme se bavili o jménech, že máme být rádi, že nejsme Gvendolína a Fridolín.A nebo kamarádi, když čekali první, prostudovali Knapovou a přišli s tím, že holčička bude Kunigunda a chlapeček Gleboušek.
Tak co tyhle dvě?
@Melindaa Jinak abych byla konstruktivní: měli jsme doma s manželem pro výběr limit, aby to bylo v kalendáři (čili ne až tak neobvyklé). Já bych chtěla Leopolda, ale nevadil by mi ani Přemysl, Medard nebo Silvestr - jenže se nám to nehodí k příjmení, a manžel by se se mnou navíc rozvedl. Manžel chce Bořivoje, to zase nevezmu já. Nakonec mělo bejt mimi Vilém, ale máme holku. Tak tolik tipy ode mě ![]()
Příspěvek upraven 26.10.13 v 18:57
My budeme mít zhruba za měsíc Ondřeje. Za 10 dní mě čeká koncert Bruna Marse, tak vtipkujem, pokud by mladej chtěl přijít na svět na koncertě, bude to muset být Bruno ![]()
Tak mi máme Štěpánka a kdyby náhodou byl ještě kluk tak to musí být Jonáš
ale bude to opět boj jako blázen, ale já bych stejně zase vyhrála ![]()
Libi se mi Jonas a Jachym, mam smulu, ze manzel o takovych jmenech nechce ani slyset.
@Sisi 79 jsem zhruba jako ty, mam TP 30.11. a puvodne jsme taky chteli Ondreje…jen by asi mel chudak narozky a svatek v jeden tyden (mozna den
)…nevadi vam to? ![]()
Tak mY máme Bruna, sestřenka Bořivoje, ale nejvíc mi utkvělo v hlavě jméno Stojan a nebo Zvratek ![]()
Omlouvám se, vůbec nevím jak se mi to povedlo ![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 26.10.13 v 19:07
Já jsem chtěla vždycky Metoděje.
Příspěvek upraven 02.01.15 v 17:22
@Mikejla_a No vyjde to trochu blbě, ale mě jiné jméno přítel nějak nechce přijmout, jestli to není tím, že je sám Ondřej
Chtěla jsem třeba Samuela, ale Ondřej se mi líbil vždycky ![]()
Nas je Romeo, segra ma Nicolase, kamaradka Andrina…dalsi byl ve hre Noel, Joel,Ryan.Ale zijeme v cizine ![]()
Tenhle týden jsem se dozvěděla, že čekáme taky chlapečka a problém doma řešíme stejný… Nějak se nemůžeme domluvit takže se zde ráda inspiruji ![]()