Bude to kluk - jméno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
5.4.15 20:47

Podle mě Damián a Kristián by se dobře hodil k jménu vašho syna ;) Jinak co třeba Sebastián, Maxmilián, Gabriel??? -Mě se tyhle strašně líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
5.4.15 20:50

@ChDoll mně se hrozne do srdicka vytlacili jméno Damian nemůžu si pomoct. Problém je v tom, že pritel už se s Tim jménem moc nestotoznuje. :-(.
Kristianek taky celkem dobra volba.To už se chlapovi lib :-) Děkuji za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.4.15 21:10

@Jannys Mě k Nicolasovi taky nejvíc sedí Damián, je to hezký a moderní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
5.4.15 21:14

@deny918 Děkuji. Mně to jméno hrozne okouzluje Tim, že neznám nikoho kdo by jej měl. Přijde mi krasne ať už se řekne tvrde či jemne.Snad to jméno doma prorazim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
5.4.15 21:29
@Jannys píše:
Ahojda maminy chlapečku a nechlapečku.
Jsem ZOUFALÁ se jménem. Vůbec si nevíme rady a tak… typy jsou:Damián, Kristián, Tobiáš, Matyáš, Alexandr - doma máme syna Nicolase.
Máte prosím nějaké návrhy na „jiné“ jméno co by se k našemu Nikýskovi hodilo? Děkuji

K Nicolasovi bych pasovala z vašeho výběru Tobíška, jinak se mi líbí jako dvojka NicolasAdrianem (příp. Adriánem). :srdce:

Příspěvek upraven 05.04.15 v 21:55

• Citovat
  • Upravit
103
5.4.15 21:40

Damián je ale opravdu nádherné jméno :palec: to bych dala.

Příspěvek upraven 05.04.15 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.4.15 21:46

@Jannys Tak hodně štěstí :D Mě se taky hrozně líbí, ale my máme český příjmení a k tomu asi nepasuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.4.15 21:47
@deny918 píše:
@Jannys Mě k Nicolasovi taky nejvíc sedí Damián, je to hezký a moderní :potlesk:

Nebo Damien.

• Citovat
  • Upravit
7065
5.4.15 21:52

@deny918 My máme také české příjmení a i dlouhé, ale já nehledím na to, že se až tak moc skvěle a do písmenka nepasuje třeba s jménem. avšak kolikrát za život řekneš své celé jméno a příjmení? :-) No myslím, že bych to mohla spočítat na obou rukách a vešla bych se do počtu.
Děkuji holky, také bych dala toho Damiána tak snad mi projde :-)
P. S. koukám, že jsme s těhu na tom celkem stejně :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
5.4.15 21:57

Můj chlap se neztotožňoval s ničím a nakonec jsme se hádali na porodním sále jak dvě paka, nakonec vytáhl slzy dojetí, já vyměkla a máme Andreu, se kterou jsem se zase já neztotožněla dodneška… ale co hlavně, že je zdravá
tak bacha ať taky takhle nedopadneš - chlapa hezky zpracovat dopředu
za mě by to mohl být klidně Damián

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
5.4.15 22:01

@Conulka Já to takhle měla s prvorozeným chlap řekl, že chce Nicolase s C a já řekla ok proč né. Když se ti líbí a po porodu jsem se nemohla ztotžnit s tím jménem. Přesně jak píšeš já tomu říkám (nejde mi přes pusu),ale jak jsem čas tak jsem si zvykla i když to déle trvalo.
Tak si zase říkám, že by chlap mohl mírně ustoupit mně :-)
Já bych řekla, že se budu rozhodovat mezi Damiánem a Kristiánem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
5.4.15 22:05

Jééééé, tak to bych vůbec neřešila chlapa a šla jsem tvrdě za svým, když bych už jednou ustoupila, tak teď je hezky řada na mě, bože zažiješ porod=fujfuj a ještě si nemůžeš jméno jaké chceš…
hezky to bude Damiánek nebo Kristiánek nebo co budeš chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
5.4.15 22:08

@Conulka :D :D :D díííkbereš to fakt dobře. Myslíš tedy, že se Nicolas-Damián k sobě hodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
5.4.15 22:14

@Jannys Když je první Nicolas, druhého bych také psala mezinárodně. Takže Damian, Kristian(nebo Christian), Mathias, Tobias… Kdyby ale měl prvorozený českou podobu jména, tedy Mikuláš, šel by k němu spíš ten Matyáš, Tobiáš… Takhle to cítím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
5.4.15 22:16

@lemanka Děkuji za názor a taky v utvrzení v to, že to jsou dobře volená jména :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze