Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kelsey píše:
@Veveří
dneska už to nikdo neřeší, pokud ano tak hnusné dítě bude jen to, které je tak vychovávané a vidí ty předsudky od rodičů, někde to vidět musí.
Si představ, že i u nás na vesnici jsou jména, jako Mia, Isabel, Fabián, Ella, naše děcka taky mají modernější a nikdo to neřeší, ani se nesmějí.
Každé jméno v nějaké době bylo konzerva a druhé moderní.
Si vem, znám paní která už je babička možná i prababička a jmenuje se Melánie.
Nas holcika Malvina, nebo Amalka.Taky zvlastni. Ale zase v zaplave Jesik a Vanesek
proc ne?
@Anna766 píše:
Nas holcika Malvina, nebo Amalka.Taky zvlastni. Ale zase v zaplave Jesik a Vanesekproc ne?
Ani Malvina ani Amalka mi zvlastni neprijdou a ani Jessika ani Vanesa
.
Dneska uz je to fakt jedno at si da kazdy jaké chce jmeno.
@Kelsey píše:
Ani Malvina ani Amalka mi zvlastni neprijdou a ani Jessika ani Vanesa.
Dneska uz je to fakt jedno at si da kazdy jaké chce jmeno.
Me prijdou-Amalka, Malvina-takove pohadkove. V dobrem smyslu slova.Ja mam syna Filipa a matka mi vynadala tenkrat ze ma jmeno jako pes
![]()
@Anna766 píše:
Me prijdou-Amalka, Malvina-takove pohadkove. V dobrem smyslu slova.Ja mam syna Filipa a matka mi vynadala tenkrat ze ma jmeno jako pes![]()
My máme jorkšíra Filipa
jak jsem ho poprvé viděla, tak říkám ty si Filip a už mu to zůstalo.
Nejmladší dítě je Max taky nám poprvé říkali pro psa, já jim odpověděla jo tady v republice možná kdekoli ve světě je to běžně jméno, což babičky starší generace neví, tak jsem našla nějaké lidi, kteří se tak jmenují a byl kkid. Zvykli si v rodině a můžou se z Maxe potento ![]()