Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@simona22 Možná budu znát tak píš:-) V kterém týdnu jsi?:-) A kolik ti je pochlub se ![]()
@ Nikola Sikorová som z Banskej Bystrice tak poznas?
som v 6tyzdni a dnes som bola po prvy x na prehliadke u doktorky… ale z toho mi je do placu tak to radsej ani neriesme
mne je 19 tebe?
@simona22 Jo jo vím kde je Banská Bystica, jakto že ti je sní do pláče? Povídej. Mě je 18 v záři 18.9. mi bude 19 let. A co tatínek na prcka jak to vzal?:-)
@Nikola Sikorová viesco nebolo absolutne nic vydiet na sone a doktorka ma chcela upozornit ci to nemoze byt mimomaternicove tehotenstvo no zacala rovno hovorit o operaci.. tolko stresu som uz davno zezazila ze bez slz sa to ozaj nedalo tam
. mne aj tehotenske testy ukazuju druhu / pomerne slabu nato ze som v 6tyzdni to bude nizkou hladinou hcg tak hadam len preto nebolo nic vidiet a neni to ozaj to co hovorila
ach… Viesco priatel sa tesi ako male dieta no dnes ked tam bol so mnou aj jemu slzy vyleteli ale stres musim dat bokom teraz. a tvoj priatel? zijete spolu? a rodicia to ako vzali?
Já bydlím s mojím rok, jsme spolu 5 let, a teší se, 1.9. se budeme letos brát. A rodiče v pohodě, akorát se bojí, protože já ještě studuji.
@simona22 My se chtěli brát příští rok jsme spolu dlouho, ale prcek nám to urychlil
Ty bydliš s přítelem sama nebo u některého z rodičů jste?:-)
@Nikola Sikorová ja byvam normalne s nasimi este ale zanedlho priatel dokonci zariadovanie domu a mozme sa stahovat. tak bude zmena
babo ste asi neplanovali alebo ano?
Holky nějak tu máme mrtvo
Já bych si tak povídala a neni ským ![]()
@Nikola Sikorová jaj to vo february?? ja ze v aprili teda po cesky v dubnu haha
ja som zo slovenska takze mesto poznat asi nebudes.. alebo sem chodis?