Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@saminomimino ahoj, tak se ráda ty přidam
. momentálně oba nejmladší spí tak mam chvilku klidu
ale myslim že ne moc dlouho ![]()
Ahoj nás je doma osm. Pokud chceš můžeš se podívat, diskuzí je tady poměrně dost s více dětmi
Nás je doma šest (stálých členů) jinak kamarády a kamarády kamarádů ani nepočítám.. ![]()
Velká rodina je sranda, nikdy se nenudíš..
@Markéta80 píše:
@saminomimino ahoj, tak se ráda ty přidam![]()
. momentálně oba nejmladší spí tak mam chvilku klidu
![]()
ale myslim že ne moc dlouho
ahoj, šťastlivče, u mně spí jen jen nejmladší a jak jinak než na rukách
, položím řev, tohle dítě mi dává, první dcerka 4 měsíce jen jedla spala pomale jme nevěděli jak pláče
tohle je jiný kalibr
koukám že dotřetice se vám zadařilo holčička, to jsi asi ráda, co přeci jen dcerka je dcerka a když se to podaří je to paráda ![]()
plánujete ještě další??
Gratuluju k maličké. My jsme 4, ale naše mládě nespí, skoro nikdy, takže jedu už nějaký ten měsíc na záložní baterky a chaos doma se zvětšuje ![]()
@sophinka píše:
Ahoj nás je doma osm. Pokud chceš můžeš se podívat, diskuzí je tady poměrně dost s více dětmi
no tak to obdivuju, vím o diskuzích ale všechny už jsou zaběhlé…a vím že tam pak nový členové moc nezapadají ![]()
@saminomimino Nám už jsou dva měsíce, tak jsme trochu napřed ![]()
Chaos ale vládne pořád. Alespoň, že jsou ty víkendy!
@saminomimino píše:
no tak to obdivuju, vím o diskuzích ale všechny už jsou zaběhlé…a vím že tam pak nový členové moc nezapadají
pošlu ti pozvánku ![]()
@peggy.sl píše:
Nás je doma šest (stálých členů) jinak kamarády a kamarády kamarádů ani nepočítám..
Velká rodina je sranda, nikdy se nenudíš..
nás je vlastně taky šest i s pejskem, já ted počítala jen dvounožce ![]()
Me uz ten nas chaos zacina pripadat i vcelku jako normalni vec
![]()
@terinka4444 píše:
Gratuluju k maličké. My jsme 4, ale naše mládě nespí, skoro nikdy, takže jedu už nějaký ten měsíc na záložní baterky a chaos doma se zvětšuje
mně se lehce dobíjí i ty záložní pač akutní SC mi teda dal zabrat ![]()
@juka píše:
@saminomimino Nám už jsou dva měsíce, tak jsme trochu napřed
Chaos ale vládne pořád. Alespoň, že jsou ty víkendy!
ahoj, no já už bych brala aby měla aspoň ty dva měsíce to novorozeně je nejhorší
a v kombinaci s roční dcerkou je to vražedná kombinace, jinak taky u vás převaha žen
já jsem ráda za dvě holky
Zrovna jsme do rodiny přivítali třetího potomka a z našeho fungujícího režimu je rázem chaoz a divočina

všehny kdo chtějí splknout o všedních radostech a trápení, zkrátka o čemkoliv… 
Ráda tu uvítám všechny kdo mají doma podobnou a nebo i větší zoo