Je nás doma pět!

saminomimino
5.8.12 13:29

je nás doma pět!!!

Zrovna jsme do rodiny přivítali třetího potomka a z našeho fungujícího režimu je rázem chaoz a divočina :mrgreen: :mrgreen:
Ráda tu uvítám všechny kdo mají doma podobnou a nebo i větší zoo :P všehny kdo chtějí splknout o všedních radostech a trápení, zkrátka o čemkoliv… :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59391
5.8.12 13:40

@saminomimino ahoj, tak se ráda ty přidam :lol: :lol:. momentálně oba nejmladší spí tak mam chvilku klidu :lol: :lol: ale myslim že ne moc dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.12 13:41

Ahoj nás je doma osm. Pokud chceš můžeš se podívat, diskuzí je tady poměrně dost s více dětmi

• Citovat
  • Upravit
20557
5.8.12 13:43

Nás je doma šest (stálých členů) jinak kamarády a kamarády kamarádů ani nepočítám.. :mrgreen:
Velká rodina je sranda, nikdy se nenudíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
5.8.12 13:44
@Markéta80 píše:
@saminomimino ahoj, tak se ráda ty přidam :lol: :lol:. momentálně oba nejmladší spí tak mam chvilku klidu :lol: :lol: ale myslim že ne moc dlouho :mrgreen:

ahoj, šťastlivče, u mně spí jen jen nejmladší a jak jinak než na rukách :mrgreen:, položím řev, tohle dítě mi dává, první dcerka 4 měsíce jen jedla spala pomale jme nevěděli jak pláče :mrgreen: tohle je jiný kalibr
koukám že dotřetice se vám zadařilo holčička, to jsi asi ráda, co přeci jen dcerka je dcerka a když se to podaří je to paráda :palec:
plánujete ještě další??

• Citovat
  • Upravit
69235
5.8.12 13:44

Gratuluju k maličké. My jsme 4, ale naše mládě nespí, skoro nikdy, takže jedu už nějaký ten měsíc na záložní baterky a chaos doma se zvětšuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.8.12 13:46

:) ahoj
nas je doma taky pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
@sophinka píše:
Ahoj nás je doma osm. Pokud chceš můžeš se podívat, diskuzí je tady poměrně dost s více dětmi

no tak to obdivuju, vím o diskuzích ale všechny už jsou zaběhlé…a vím že tam pak nový členové moc nezapadají :think:

• Citovat
  • Upravit
989

@saminomimino Nám už jsou dva měsíce, tak jsme trochu napřed :lol:
Chaos ale vládne pořád. Alespoň, že jsou ty víkendy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.12 13:47
@saminomimino píše:
no tak to obdivuju, vím o diskuzích ale všechny už jsou zaběhlé…a vím že tam pak nový členové moc nezapadají :think:

pošlu ti pozvánku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
5.8.12 13:47
@peggy.sl píše:
Nás je doma šest (stálých členů) jinak kamarády a kamarády kamarádů ani nepočítám.. :mrgreen:
Velká rodina je sranda, nikdy se nenudíš..

nás je vlastně taky šest i s pejskem, já ted počítala jen dvounožce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10584
5.8.12 13:48

Me uz ten nas chaos zacina pripadat i vcelku jako normalni vec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
5.8.12 13:49
@terinka4444 píše:
Gratuluju k maličké. My jsme 4, ale naše mládě nespí, skoro nikdy, takže jedu už nějaký ten měsíc na záložní baterky a chaos doma se zvětšuje :mrgreen:

mně se lehce dobíjí i ty záložní pač akutní SC mi teda dal zabrat :zed:

• Citovat
  • Upravit
28272
5.8.12 13:51

Nás je pět, s kocourem šest :pankac: :pankac: :pankac: taky ZOO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
5.8.12 13:51
@juka píše:
@saminomimino Nám už jsou dva měsíce, tak jsme trochu napřed :lol:
Chaos ale vládne pořád. Alespoň, že jsou ty víkendy!

ahoj, no já už bych brala aby měla aspoň ty dva měsíce to novorozeně je nejhorší
a v kombinaci s roční dcerkou je to vražedná kombinace, jinak taky u vás převaha žen :mrgreen: já jsem ráda za dvě holky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová