Tělo po dalším těhotenství

836
5.8.12 11:02

Telo po dalsim tehotenstvi

Kdyz jsem otehotnela, tusila jsem ze je to zaber pro telo. Pocitala jsem i s nejakym kilem navic, a tak… Ale ze skutecnost bude o tolik horsi, to me ani ve snu nenapadlo. Z par kilo jich je nakonec 10kg co mi zustalo a kterych se nemuzu zbavit, strie na brise, rozsirene zilky na nohach, hemoroidy a to jeste nevim jak budou vypadat moje prsa az prestanu kojit…
K tomu co me zajima… zacinam uz pomale (opravdu pomale) premyslet o dalsim diteti, a tak si rikam… jake „skody“ napacha dalsi tehotenstvi?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
5.8.12 11:10

Tak to by mě taky zajímalo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.8.12 11:21

Práve mám druhú 1,5 ročnú slečnu a musím povedať ža po prvom išli ešte tie kilá dole samé ale teraz to bolo u mňa o dosť horšie. Už som sice na pôvodnej váhe ale pás riadne povolený :roll: No čo už budem asi musieť nakoniec začať cvičiť :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
5.8.12 11:21

Většinou už né o moc větší ;) A vzhledem k tomu, že sis vybrala snad všechny nepříjemnosti, tak ti toho dalšího pro následující dítě moc nezůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
5.8.12 11:26
@kotyk píše:
Většinou už né o moc větší ;) A vzhledem k tomu, že sis vybrala snad všechny nepříjemnosti, tak ti toho dalšího pro následující dítě moc nezůstalo.

Takze chces rict, ze v dalsim tehotenstvi si vyberu ten zbytek co zbyva a pridadne se jeste zhorsi to z prvniho??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.8.12 11:26

@kotyk ešte sa jej môžu začať kaziť zuby (v tehotenstve a po pôrode), vypadať vlasy, ja som začala mať aj problémy s močovými cestami lebo obe si tam bendili :roll: a so štítnou žlazou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
5.8.12 11:28

Vlasy mi sice nepadaji, ale ty mi uspesne vytrhava synacek. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
5.8.12 12:09

Já vypadám pořád jako před prvním těhotenstvím, jen prsa mám pocit, že poněkud klesla, taky jsem zvědavá jaké budou až dokojím. Taky mám teď 75D, takže je to objem a gravitace funguje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
5.8.12 12:15

No já mám doma 19-ti měsíčního synka a teď jsem 29+0tt…jak píšeš..u prvního jsem nabrala 25 kg,8-10kg mi zůstalo nahoře a ať jsem dělala co jsem chtěla, tak nešli dolu…k tomu strie na břiše,stehnech…jak dopadly prsa, o tom ani nemluvim…a to jsem kojila jen měsíc :roll: a tak jsem si řikala, je to sice horší, než s čím jsem počítala, ale co se dá dělat :lol:
teď čekám holčičku…nahoře mám 5 kg, prťavý bříško, cítím se super..teda až na ty vedra a pupínky :mrgreen: takže za mě, myslím, že vše jsi si vybrala též u prvního těhu…druhýho by jsem se určitě nebála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.8.12 12:27

Po prvním dítěti mi zůstaly trošku strie na prsou (málo jsem mazala :cert: a malinkatý na bokách, ale ty za ty čtyři roky skoro zmizely). :palec: Váhově jsem se dostala na původní váhu před prvním těhu a vrhli jsme se na těhotnění znovu. Teď jsem 22 TT a váhově jsem opět o 6 kg těžší, boky samozřejmě nabobtnaly jako první :cert: a bříško mám obrovský, ale to jsem měla i s malou. S Terezkou jsem nabrala 23 kg :zed: ale šlo to dolů a cvičením se to i trošku zpevnilo. To jsem měla chutě na sladký a nijak jsem se nevázala, tak to šlo rychle nahorů. Teď to bude asi chlapeček a mám chutě spíš na maso a po sladkém mě pálí žáha, takže se víc krotím. Taky jsem starší a vím, že se to bude hůř shazovat. Ale jak tak koukám, tak sis vybrala fakt hodně neduhů při prvním těhu. Ale je fakt, že teď se víc hlídám než poprvé, mažu jako o život a tak. Některým neduhům se dá zabránit a některým ne. Třeba při tohle těhu jsem dost zvracela a tak ty kila tak rychle nepřibývala. Každé těhu je jiné a jak píšou holky, třeba bude to tvoje úplně v pohodě a budeš si ho úžívat víc než to první. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.12 12:29

Já jsem poporodu 1,5 roku a kromě strií a kil kterých se nemohu zbavit mě trápí ještě citlivá věc jako je únik moči při kýchání, silnějším zakašlání a pod. situacích. Cvíčím pánevní dno, né teda pravidelně ale když si vzpomenu, ale moc to nepomáhá. :( :(

• Citovat
  • Upravit
836
5.8.12 12:38

Ja vim ze treba za ty kila si muzu hlavne sama… Kolem sedmeho mesice tehotenstvi jsem ujizdela na cokolade.. tabulka denne musela byt. Ale treba strie… to jsem mazala 2-3× denne od doby co se mi objevily dve carky na testu a stejne mi to nepomohlo…
A je fakt, ze ta gravitace je pekna bestie… ale tam me uklidnuje fakt, ze kojim a rikam si ze to co usetrim za UM pak zainvestuji na „opravu“ a necham je zmensit a dat je zpet z bricha na hrudnik… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
5.8.12 12:46

Ahojky zensky… :mavam: :mavam: To by me taky zajimalo, ja mam doma 16-ti mesicniho syna… ;) A kojila jsem jen 6 nedel mliko jsem ztratila, prsa mam teda povysla trosku, ale s tim jsem pocitala…Jinak v tehu, jsem nabrala okolo 22 kil, pred otehotnenim jsem mela 62 kilo pri vysce 175 cm, a v porodnici jsem nechala 10 kilo a 10 kilo mi zustalo, no teda presneji,9 kilo mam, strie nemam po porodu zadny jen maly prasklinky, ale to je v pohode, ale taky ty kila jsem myslela ze pujdou rychle dolu..Taky si rikam ze dolu pujdou spise az pujdu po MD do prace…A druhy mimi chceme taky nekdy za par let, a bojim se ze ze me bude kulicka, mam jen brisko, jinak tech 9 kilo na me nejde poznat ze mam navic..Ale bojim se az to druhy mimi bude, ze bude ze me kula na ktere pujde vse videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.8.12 12:49
@Anonymní píše:
Já jsem poporodu 1,5 roku a kromě strií a kil kterých se nemohu zbavit mě trápí ještě citlivá věc jako je únik moči při kýchání, silnějším zakašlání a pod. situacích. Cvíčím pánevní dno, né teda pravidelně ale když si vzpomenu, ale moc to nepomáhá. :( :(

To chce pravidelnost, dřít a dřít, do té doby dokud to nebude OK bych do dalšího mimča nešla. Aby jsi se pak i nepo… Tady ti pošlou DVD zdarma http://www.corewellness.cz/…e-pelvicore/

Jinak k hlavnímu dotazu. Co vím takhle z okolí, tak je lepší dát nejdřív ta kila z předešlého dítěte dolů a dát se do cajku - ono to tělu trvá i vnitřně. Pak to trvá mnohem déle a obtížněji. Žena má méně času na sebe. Neříkám, že neexistují výjimky, ale bývá to tak.
Mě trvalo těch devět měsíců, abych se dostala na původní váhu - bez dřiny, prsa po kojení nula nula prd, to byl nezvyk, protože jsem mívala větší. Teď můžu říct, že jsem ještě štíhlejší než před prvním a prsa už jsou zase OK. Prostě musíš dát tělu čas. Co cvičím jógu, tak se cítím opravdu dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.8.12 12:51

Strie jsem neměla a nemám, to neporadím a nic moc jsem nemazala. Prsa vůbec, jen bradavky po kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová