Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zařadila jsem tohle téma do poněkud divné skupiny, ale vhodnější jsem nenašla. Přemýšlela jsem i nad Dětskými nemocemi, ale ne každé dítě zemře na nemoc.
No a k čemu má takhle diskuze sloužit? Měly by tu psát maminky, kterým potom zemřel nebo znají někoho, komu zemřelo dítě.
Mě osobně zemřela loni roční dcera. Vypořádat se s tím není lehké, ale můj život se vyvíjí dobře. Nechtěně jsem sice otěhotněla, ale na potrat jsem nešla, nechci, aby mi „zemřel další potomek“, a tak čekáme, jestli se Uzlíček narodí opravdu 13.února, protože si to maminka s tatínkem moc přejí
.
Je mi to lito
Me umrel syn v brisku ve 39tt ![]()
Preju Tobe i miminku hodne zdravi ![]()
@Fiducia Taky mi to je líto a přeji jen samé štěstí do zbytku života. My taky nemáme ještě vyhráno a děkujeme za podporu ![]()
Achjo! to jsou věci které by se prostě stávat neměli! holky držte se ![]()
@densis mrzí mě to.. před 4lety mi umřela 11měsíční dcera.. teď jsem těhotná a asi čekáme chlapečka ![]()
@densis píše:
@Fiducia Taky mi to je líto a přeji jen samé štěstí do zbytku života. My taky nemáme ještě vyhráno a děkujeme za podporu
Diky
Budu na vas myslet ![]()
@AmyLee Taky bych si přála chlapečka, poněvadž jsem měla dvě holky. ![]()
Holky, to je moje nocni mura, drzte se
![]()
Muzu se zeptat, co se stalo
![]()
Moc na vas myslim a posilam co nejvice sily
![]()
@monatkaa Můj příběh jsem zpracovala do deníčku, můžeš si počíst, najdeš ho na mém profilu.
Ahoj, držím palce at máte zdravé miminko ![]()
já ten deníček právě četla, ale nepochopila jsem co se malé stalo???