Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
16.4.2019 mi umřel syn Adam naše sluníčko bylo bu mu letos krásných 18 let, bylo to náhle bez varování na masivní plicní embolii… Dnes se s ním naposledy rozloučime… Tak moc to bolí… Byl tolik energie života a plánu… Proč proč on proč my zas??? Před 10 lety jsem přišla i o dceru vynou lékaře jsem ji musela rodit už mrtvou den po termínu porodu ve 40tt a taky umřela 16 teho… 16.11…tohle už se nedá zvládnout…
@ševelka pane boze, je mi to tak lito, drzte se, slova sou zbytecna.Tak moc bych Vam pomohla ![]()
@ševelka přeju vám celé rodině hodně sil, abyste ten těžký dnešní den zvládli. Nedovedu si to představit, jakou bolest musíte prožívat a jak se s tím může člověk vůbec srovnat. Kdybych mohla, pevně tě obejmu, protože slova jsou zbytečná.
![]()
Za vašeho Adama i dcerku zapálím dnes svíčku…Děti v nebi, opatrujte a chraňte své rodiče tady na zemi
..
Ach jo, nic horšího člověka nemůže potkat. Jaktože to ten Bůh dovolí???
@Denpry 7.8 2019 to bude rok, co nam úntelas dcera. Mela 8 mesicu kdy umrela. Zrovna jsme byli po 5 le tech na navsteve u mych rodicu, zijeme v cizine. Manzel nemohl letet na cely pobyt kvuli prace, ale dostihl nas na posledni 2 tydny pred odletem. Kdyz dorazil do CR, planovali jsme, co vse navstivime atd. 6.8. priletel, a 7.8. rano se to stalo. Mala byla celou dobu cila, zdrava az na trochu kasle, ale nic zavazneho, pribrala 1 kg. Rano jsem ji ulozila do postylky, a asi po pul hodine prijdu uplnou nahodou do pokojicku, a vidim, ze ma madre rty, okamzite jsem ji vytahhla, moje mamka byla doma, volame zachranku zacala jsem ozivovani i s manzelem, ten je doktor, takze vedel, co delat, zachranari jeste hodinu provadeli ozivovani, ale nic nepomohlo. Do posledni chvile jsem mela nadeji, ze otevre oci a bude zase vse dobre, bohuzel se tak nestalo. Jeste hodinu potom jsem si ji chovala na rukou.Uz byla cela fialova. A pak si ji odnesli. Nejprve si mysleli doktori, ze mela kojeneckou smrt, Na pitevne nam rekli, ze zemrela na neumoníi. Atipickou pneumonii neboli zapal plic, nemela zadne priznaky, proste usla a uz se neprobudila. Doted patrame s manzelem, co se vlastne stalo, protoze je to pro nas nevysvetlitelne. Navstivili jsme kartarky, numerology atd. Manzel Konzulatoval tento pripd z nejlepsima odbornikama z okoli, a ani oni nedokazou 100 procentne rict, co se vlastne stalo. Zijeme v Mexiku, malou jsme si odvazeli v urne a ulozili zde, kde bydlime ve spolecne schrance spolu s prababickou meho manzela. Na schrance jeho babicky je cislo 31 B. Mala se narodila 3.1. 2018 a jmenovala se Barbara.Par dnu pred jeji smrti jsme jezdili na prochazky kolem kostela a pokazde tam sedela cerna kocka, a koukala na nas, od smrti Barbary Uz jsem ji ani jednou nevidela, a to jsme tam byli nekolikrat denne. A jeste se stalo nekolik podobnych situaci, ae uz se mi nechce psat. Tak nevim, zda to byla jen nahoda, nebo opravdu nejaka znameni. Vypadalo to ze ceka celou dobu na sveho tatinka, aby se s nim naposledy rozloucila a den pote odesla.
@Mexi11
na nekteré otázky nedostaneme odpovedi… vim jak moc to bolí, take jsem prisla o 8. mes. synka. Vsechno kolem se zmeni, ty se zmenis… Posilam silne objeti na dalku
.
@ševelka píše:
16.4.2019 mi umřel syn Adam naše sluníčko bylo bu mu letos krásných 18 let, bylo to náhle bez varování na masivní plicní embolii… Dnes se s ním naposledy rozloučime… Tak moc to bolí… Byl tolik energie života a plánu… Proč proč on proč my zas??? Před 10 lety jsem přišla i o dceru vynou lékaře jsem ji musela rodit už mrtvou den po termínu porodu ve 40tt a taky umřela 16 teho… 16.11…tohle už se nedá zvládnout…
Strasne nestesti, to co clovek proziva, kdyz prijde o dite je nepopsatelne, snad najdes utechu v nekam nebo v necem 🙏
@Mulatas Vy jste ale milka šílená..Vy asi nemáte děti že!;-(