Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Laura1010 no bylo to hrozne, deno denne jsem se bala, jak jsem byla na kontrole, mela jsem hruzu v ocich nez mi rekli, ze je vse jak ma byt…jak uz jsem mela pohyby a malý se dlouho nehybal, uz jsem do nej zduchala aby se ozval…Ke konci tehotenství jsem si i vydupala kontrolu pupecniku a ultrazvuku, kamaradka me rekla, ze na to mame kazda pravo.Sice doktor remcal, ale udelal mi to…Letos chceme zapracovat jeste na jednom sourozenci pro Dominicka a uz ted se bojim, jak to bude
![]()
Ahoj me zemřela dcera mesic po porodu v 29 tt ted čekam dvojčata a termin mam na narozeni malé jen o rok později v zaří. Uź jsem byla 4 x hospitalizovana a strach je šílený
@Lejla91 me se maly narodil den 10 a mala takz 10.jen mesic jiny, neco na tom bude…držím palečky at je Vse jak má a dvojčatka jdou pěkně na termin na svět.
@luciuss7 to je dobre ze te vysetril a v kolikatem tydnu se ta kontrola dela? hlavne ze jste to zmakli a urcite i pri dalsim to bude ok
ja jsem vzdycky chtela dve deti, ale co jsme prisli o malou uz by mi nevadili ani tri
tak nejak jsem zatouzila mit vetsi rodinu, ale na druhou stranu se strasne bojim aby se zas neco nepo.. ale kdo nic nezkusi, nic neziska, to by se z toho clovek zblaznil kdyby se porad jen bal ze jo ![]()
@Laura1010 Holky mi nakazili bakterii e.coli v inkubaturu a Beatce pri nedostatecne hygiene sester pri napichovani kynylky se ta bakterie dostala do krve a doslo k rychle sepsi. Prvni 3 dny byly holky uplne o. k.a 4.den mi prisli rict, ze mam jedno dite mrtvy a druhy ze prevazej do Prahy. Nemocnice se k tomu postavila naprosto nelidsky a chybu popiraj. Zmenili dokumentaci, neprovedli vysetreni, ktera by ukazala co se stalo… Takze ted se snazim s pravniky, aby jim to tak lehce neproslo.
@nadkanadka boze to je hrozny taky bych to nenechala jen tak, drzim ti pace at ti to vyjde!
@Laura1010 Je to hrozny
. Porodite 2 krasny zdravy holky a malem sem si domu neodnesla ani jednu, diky tomu, ze personal jsou prasata. S tim se neda srovnat, jde se jen naucit s tim zit.
Moc diky, taky vam drzim palce.
@nadkanadka to jo to clovek nemuze pochopit ze se vubec takova bakterie dostane na novorozenecky
Dekuju ![]()
Ahoj, teď jsem měla telefon od své extchýně. Švagrové večer zemřel tříletý chlapeček. Co se stalo vlastně vůbec nevím. Nebyla schopná mi víc říct.
A já tu teď sedím, koukám na svou dceru a brečím. Malý byl o měsíc starší než moje princezna.
Vůbec si nedokážu představit jak to vy, které jste tím prošly zvládáte. Obdivuju vás a držím všem palce ať to brzy tolik nebolí.
@Laura1010 Ještě pořád nic nevím. Bydlí daleko od nás a nemůžu se dovolat. Jediný komu se mi povedlo dovolat je babička a ta je momentálně v takovým stavu že není schopná mi nic víc říct. ![]()
@Akras2
Tak to mě mrzí. Na místě maminky dítěte bych se zbláznila ![]()
@Akras2 Je to hrozny! To je nejhorsi co se muze rodine stat! Drzte se ![]()
Já se snažím. Malý byl o měsíc starší než moje dcera.
Jsem z toho totálně mimo. Teď se tady snažím utěšit neteř. Jenže jak jí utěšit. Tohle se fakt nedá. Pomalu se dozvídám co se stalo a je mi z toho hrozně. Nezlobte se ale i kvůli jeho rodičům nebudu psát co se stalo.