Úmrtí dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4429
22.3.14 19:26

@Laura1010 no bylo to hrozne, deno denne jsem se bala, jak jsem byla na kontrole, mela jsem hruzu v ocich nez mi rekli, ze je vse jak ma byt…jak uz jsem mela pohyby a malý se dlouho nehybal, uz jsem do nej zduchala aby se ozval…Ke konci tehotenství jsem si i vydupala kontrolu pupecniku a ultrazvuku, kamaradka me rekla, ze na to mame kazda pravo.Sice doktor remcal, ale udelal mi to…Letos chceme zapracovat jeste na jednom sourozenci pro Dominicka a uz ted se bojim, jak to bude :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
22.3.14 19:37

Ahoj me zemřela dcera mesic po porodu v 29 tt ted čekam dvojčata a termin mam na narozeni malé jen o rok později v zaří. Uź jsem byla 4 x hospitalizovana a strach je šílený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
22.3.14 19:47

@Lejla91 me se maly narodil den 10 a mala takz 10.jen mesic jiny, neco na tom bude…držím palečky at je Vse jak má a dvojčatka jdou pěkně na termin na svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
22.3.14 20:20

@luciuss7 to je dobre ze te vysetril a v kolikatem tydnu se ta kontrola dela? hlavne ze jste to zmakli a urcite i pri dalsim to bude ok :palec: ja jsem vzdycky chtela dve deti, ale co jsme prisli o malou uz by mi nevadili ani tri ;) tak nejak jsem zatouzila mit vetsi rodinu, ale na druhou stranu se strasne bojim aby se zas neco nepo.. ale kdo nic nezkusi, nic neziska, to by se z toho clovek zblaznil kdyby se porad jen bal ze jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.3.14 20:20

@Laura1010 Holky mi nakazili bakterii e.coli v inkubaturu a Beatce pri nedostatecne hygiene sester pri napichovani kynylky se ta bakterie dostala do krve a doslo k rychle sepsi. Prvni 3 dny byly holky uplne o. k.a 4.den mi prisli rict, ze mam jedno dite mrtvy a druhy ze prevazej do Prahy. Nemocnice se k tomu postavila naprosto nelidsky a chybu popiraj. Zmenili dokumentaci, neprovedli vysetreni, ktera by ukazala co se stalo… Takze ted se snazim s pravniky, aby jim to tak lehce neproslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
22.3.14 20:26

@nadkanadka boze to je hrozny taky bych to nenechala jen tak, drzim ti pace at ti to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.3.14 20:33

@Laura1010 Je to hrozny :-(. Porodite 2 krasny zdravy holky a malem sem si domu neodnesla ani jednu, diky tomu, ze personal jsou prasata. S tim se neda srovnat, jde se jen naucit s tim zit.
Moc diky, taky vam drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
23.3.14 07:42

@nadkanadka to jo to clovek nemuze pochopit ze se vubec takova bakterie dostane na novorozenecky :( Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
20.6.14 00:17

Ahoj, teď jsem měla telefon od své extchýně. Švagrové večer zemřel tříletý chlapeček. Co se stalo vlastně vůbec nevím. Nebyla schopná mi víc říct.
A já tu teď sedím, koukám na svou dceru a brečím. Malý byl o měsíc starší než moje princezna.
Vůbec si nedokážu představit jak to vy, které jste tím prošly zvládáte. Obdivuju vás a držím všem palce ať to brzy tolik nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.6.14 00:46

@nadkanadka Strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
20.6.14 07:56

@Akras2 to je strasny :,( zajimalo by me co se mu stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
20.6.14 09:00

@Laura1010 Ještě pořád nic nevím. Bydlí daleko od nás a nemůžu se dovolat. Jediný komu se mi povedlo dovolat je babička a ta je momentálně v takovým stavu že není schopná mi nic víc říct. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
20.6.14 12:44

@Akras2
Tak to mě mrzí. Na místě maminky dítěte bych se zbláznila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.14 13:08

@Akras2 Je to hrozny! To je nejhorsi co se muze rodine stat! Drzte se :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
20.6.14 13:38

Já se snažím. Malý byl o měsíc starší než moje dcera.
Jsem z toho totálně mimo. Teď se tady snažím utěšit neteř. Jenže jak jí utěšit. Tohle se fakt nedá. Pomalu se dozvídám co se stalo a je mi z toho hrozně. Nezlobte se ale i kvůli jeho rodičům nebudu psát co se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová