Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nam umrelo miminko jeste v brisku, je to teprve dva mesice a hrozne to boli, ale ty maminky kterym umrelo dite uz narozene to maji mnohem tezsi, neumim si predstavit vetsi bolest, nez kdyz matka prijde o sve dite, budte silne holky, zivot nemuze porad jen brat.
@Laura1010 uprimnou soustras, je to hrozna bolest a nikdo to nepochopi, jen ty ktere tim prosly ![]()
@luciuss7 dekuju ti tobe taky
to mas pravdu, kdo to nezazil, nepochopi jak cloveku je ![]()
@Laura1010 nasi prdelce by v cervnu byli 4 roky, hrozne to utika…ale bolest je porad hluboko…
Leti to hrozne, ale myslim ze to nepreboli at je to mesic nebo deset let ![]()
@Laura1010 to urcite ne, jen se ta bolest vsune trochu hloubeji do srdicka a urcite momentky bolest vzdy vypluje na povrch. A Vasemu miminecku se stalo co, jestli o tom chcete mluvit?
Nase malicka mela asfixii plic a rostep patere-oboji zjistila az pitva, do 33tydne jsem si myslela ze cekam zdrave miminko, byla jsem na vsech vysetrenich a dvou screeningach a nic se nenaslo. Prestalo ji bit srdicko a me zacalo tvrdnout casto bricho ![]()
@Laura1010 drzte se! Tohle je nejtezsi udalost co muze nas jako maminku potkat. Musime byt silne uz prave kvuli nim.
Dekuju @nadkanadka snazim se jak to jen jde, ale nekdy to na me tak padne ![]()
@Laura1010 jejda,nase mala taky byla v poradku az do 30 tydne a ve 30 tydnu male zjistily fludotorax, vodu v plicich a kdyz se vytahla pres me bricho az pres jeji telicko, tak za 3 dny, to mela prdolka zpatky, umrela nam 2 hodiny po porodu ![]()
@luciuss7 chudinka to je mi lito! Je to tak nespravedlivy, ze se tohle deje nevinym detickam
A jak jsi prozivala dalsi tehotenstvi? Pro me tohle bylo druhe a narozdil od prvniho uz jsem se tesila az porodim, boleli me zada a tajak jsem uz chtela to mit zasebou. Bojim se ze v tom dalsim tehotenstvi budu na nervy, aby se zas neco nestalo.
I kdyz to stejne clovek nijak neovlivni, ale strach tam bude porad.
Příspěvek upraven 22.03.14 v 06:28
@Laura1010 Ja na to myslim denne, nebo spis celodenne, ale snazim se pres to vse nejak zit normalne. A pada to na me taky dost casto, ale je to lepsi a lepsi. Dnes je to 7.mesici co nam Beatka umrela
je tezke se s tim smirit a pro me o to vi, kdyz vim, ze se to nemuselo stat, ze to byla chyba lekaru. Drz se!
@nadkanadka dekuju,ty taky
A co se stalo, ze za to muzou lekari, jestli se muzu zeptat?