Úmrtí dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1573
16.12.13 18:49

Boze, tohle je ma nocni mura!! Obdivuji kazdou rodinu, ktera tohle zvladne!! To co napisu bude treba tvrde ale myslim, ze kdyz zena potrati v prvnim trimestru, tak je to smutne ale da se to zvladnout. Vetsina z nas ma v sobe tak nejak zakodovano, ze ten prvni trimestr je ten nejvice rizikovy, a tak k nemu i s takovou obezretnosti pristupuje, ale kdyz se tohle stane v pokrocilem stadiu tehotenstvi nebo dokonce az po porodu, tak… Nevim, jestli jsem natolik silna, :kytka: ze bych to ustala. Kazdopadne preju tobe a cele tve rodine hlavne hodne zdravi, a at uz Vas nikdy nic tak hrozneho nepotka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
16.12.13 18:50

Smajlik mel byt az na konci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
16.12.13 19:10

@Pizlam ale ustala. ono totiz takove mamince nic jineho nezbyva, nez se s tim naucit zit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
16.12.13 19:59

@Pizlam nic horšího neexistuje, než smrt dítěte..prostě šílené a divím se, že žiju. Někdo si myslí, když je další dítě v rodině, že to hojí, ale není to tak, kdyby měl člověk 10 dětí, vždy to bude šílený..Jediné co malilinko pomáhá, je, že mám spoustu práce a tím zaměstnám mozek a taky ruce, ale bolest je silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
16.12.13 20:31

Trpaslinka: celou dobu, co jsem ted koupala a uspavala synka sem nad tim premyslela. Jedno reseni by tu jeste bylo, ikdyz je to pro nekoho srabske. Doufam, ze nikdy nic podobneho nebudu muset prozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
16.12.13 20:34

Honzatko. x: Verim ti! Myslim si, ze tohle je jedina vec, ktera by me dokazala stahnout az na dno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.12.13 20:36

@honzátko.x Nemůžu víc, než poslat ti obejmutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.12.13 20:38
@Pizlam píše:
Trpaslinka: celou dobu, co jsem ted koupala a uspavala synka sem nad tim premyslela. Jedno reseni by tu jeste bylo, ikdyz je to pro nekoho srabske. Doufam, ze nikdy nic podobneho nebudu muset prozit.

Umím si ho představit, bohužel. Hlavně u lidí, kteří jsou už starší a jiné dítě už mít nemohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
16.12.13 20:45

@hanka.br. Hanko taky Ti posílám objetí a moc na Vás myslím..P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
16.12.13 20:51

@Burj Chalifa Ale ono další dítě nenahradí, to které odešlo, nesnáším slovo umřelo..Může to fungovat jak pomoc, proč žít dále a člověk…rodiče, matka, otec - má potřebu předávat mateřstí a lásku, péči a cit. Kdyby mi nebylo 42,ještě bych chtěla malinké..První rok po odchodu synka, jsem si 24 hodin přála umřít a jít za ním..nyní budou těžké svátky a vše kolem Vánoc..to taky moc bolí. Ale dnes jsme synovi koupila dárečky, ikdyž nám odešel..nebudou pod stromečkem chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
16.12.13 20:53

Mizim dal. Tohle tema me vzdy neskutecne rozebere a zaroven vytoci, kdyz ctu nazor, jaky tu psala treba Mulatas. Nelpet na diteti?… Vsem Vam preji hezky zbytek vecera :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
16.12.13 20:55

@Pizlam děkuji a vážím si Tvé citlivosti..přeji moc zdraví a lásky v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.12.13 20:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.12.13 20:57
@honzátko.x píše:
@Burj Chalifa Ale ono další dítě nenahradí, to které odešlo, nesnáším slovo umřelo..Může to fungovat jak pomoc, proč žít dále a člověk…rodiče, matka, otec - má potřebu předávat mateřstí a lásku, péči a cit. Kdyby mi nebylo 42,ještě bych chtěla malinké..První rok po odchodu synka, jsem si 24 hodin přála umřít a jít za ním..nyní budou těžké svátky a vše kolem Vánoc..to taky moc bolí. Ale dnes jsme synovi koupila dárečky, ikdyž nám odešel..nebudou pod stromečkem chybět.

Obdiv a pokora z mé strany vůči tvé síle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
16.12.13 21:10

Všech si vážím co umí slovem pohladit, to pomáhá, ani nevíte jak moc. Bolí, když lidi řeknou, už je to 2,5 roku, tak se vzpamatuj, ale tohle nikdy nepřebolí. Při tom všem šíleným jsme nadávno byli u autonehody, dcera dělá zdravku a s mužem pomáhali..bohužel rodičům dětátko nepřežilo. Bolí mě to za rodiče, za to dítě..neustále na ně myslíme.
Před lidma nastavujeme masku.je to jiná podoba. než máme uvnitř duše, podoba taková, aby na nás nikdo hloupě nekoukal a nešuškal si, to je ta, co jí umřelo dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová