Úmrtí dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
20.11.13 11:28

@trpaslinka Bolesť v srdiečku je velká. Jak za Filípkom, tak za Marečkom. Ale nejak sme sa s tou strátou zmierili. Veškerú lásku čo sme mali pre nich nachystanú dávame jeden druhému a nášmu psovi Beníkovi. To je tiež také naše treštidlo.

Do práce sa teším hlavne za to, že už nebudem len doma. Budem medzi „ľudmi“ skor opicami. Ale aspoň nie večne sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
5.12.13 16:22

Před rokem touto dobou zjistili lékaři, že se můj syn chystá do nebíčka.. a já se teď snažím na to nemyslet a být vděčná osudu, že mi nechal alespoň píšťalku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
5.12.13 17:29

@Králičice Zlatíčko! Tieto „výročia“ sú hodne náročné. Moc ma to mrzí… Zapál si sviečku, poplač si…bude zas dobre, uvidíš! Posielam hodne energie aby sa ti ulevilo… Drž sa! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
5.12.13 20:43

@Králičice :hug: me toto bude cekat na Valentyna :hug: v nedeli v 7 hodin se zapaluji svicky za andilky. Pokud me mama necha (odmita akceptovat, ze ma dcera nekdy vubec existovala a tak odmita jakekoli zminky ci pripominky), zapalim take jednu. Kazdopadne si vzpomenu i na Tveho synka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
5.12.13 20:56

@nadkanadka @Králičice holky, pokud byste chtěly, máme tu i skupinku „přišla jsem o dvojče“, a je nás kupodivu docela dost :-(. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
6.12.13 03:58

@fialína - já už jsem ji hledala po určité době, kdy mi bylo úzko, můžeš mi ještě jednou poslat pozvánku? myslela jsem, že to zvládnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
6.12.13 04:00

@trpaslinka - taky budu zapalovat..Dnes i v neděli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.12.13 23:06

@Vera1990 ahoj..můžeš mi napsat prosím do zpráv..Nemusíš se obávat, vím co to je za hrůza :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.12.13 22:58

Ahoj holky, v srpnu nám umřela holčička, Barborka. Měla 7 měsíců a 7 dnů. Měla nemocné srdíčko, o kterém nikdo nevěděl, dozvěděli jsme se to až z pitvy.
Pohřeb a všechno kolem bylo děsivé, chystání oblečení do rakvičky.. snad už to nikdy nezažiju.. Myslela jsem, že to zvládnu, že se v práci zabavím a nějak budu žít, ale nešlo to, tak jsem šla v říjnu k psycholožce. Moc mi pomohla. Moc mi pomáhá i manžel, je to moje zlatíčko :srdce:
Za Barborkou chodíme každý den, zapálit svíčku a zazpívat jí na dobrou noc.
Snad se nám brzy podaří počít miminko, ať nejsme sami, ať můžu být zase maminkou :srdce:
Držím palce všem maminkám, které tohle potkalo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.12.13 23:04
@Zdenulka_x píše:
Ahoj holky, v srpnu nám umřela holčička, Barborka. Měla 7 měsíců a 7 dnů. Měla nemocné srdíčko, o kterém nikdo nevěděl, dozvěděli jsme se to až z pitvy.
Pohřeb a všechno kolem bylo děsivé, chystání oblečení do rakvičky.. snad už to nikdy nezažiju.. Myslela jsem, že to zvládnu, že se v práci zabavím a nějak budu žít, ale nešlo to, tak jsem šla v říjnu k psycholožce. Moc mi pomohla. Moc mi pomáhá i manžel, je to moje zlatíčko :srdce:
Za Barborkou chodíme každý den, zapálit svíčku a zazpívat jí na dobrou noc.
Snad se nám brzy podaří počít miminko, ať nejsme sami, ať můžu být zase maminkou :srdce:
Držím palce všem maminkám, které tohle potkalo :andel:

Zdenulko, moc s Tebou cítím :srdce: Drž se, holka zlatá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
13.12.13 23:16
:,( :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
13.12.13 23:34

@Zdenulka_x :hug: taky mi umřela holčička. V lednu to budou už 4 roky. Bylo jí 5,5 let, jmenovala se Klárinka a umřela na leukémii. Každý den na Klárinku myslím a zapaluji za ní svíčku. Osud je tak strašně nespravedlivý. Děti by neměly umírat. Drž se holka, čas tu bolest trošku utlumí, ale nikdy to nepřestane bolet… Teď už jsem zase šťastnou maminkou dvojčátek - viz. metřík :) Holky tak mají v nebíčku svého andílka opatrovníčka a já mám tři milované holčičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
14.12.13 07:12

@ruckis Nádherná Klárinka, znám jí ze vzpomínek z DC..nám umřel syn Honzík, je to 2.5 roku a hrozně to stále bolí. Máme s Honzíkem 5 dětí..milujeme ho všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
14.12.13 09:46

@honzátko.x :hug: :hug: :hug: Honzíčka je mi taky moc líto. dlouhá cesta je moc fajn. Tam člověk vidí, že v tom není sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
14.12.13 09:54

Ahojky holky, vzdycky jak jsem jdu rve mi to srdce, jak nasi krasni andilci pribyvaji. Adriance by byli 3,5 roku a ikdyz tu mam skoro 2 leteho chlapecka, porad to boli a bolet bole. HOLKY DRZTE SE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová