Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luciuss7 taky se drž
můj andílek Klárinka se 11.6. narodila, ale v roce 2004
za půl roku by jí bylo 10 let…prostě velká ségra ![]()
@luciuss7 je to pravda, soucítím i s ostatními kterým odešlo dítě, protože sama vím jaké je to šílenost. Jen mě na některých lidech vadí, že dělají jakoby náš Honzík neexistoval, ale pro nás stále je, my doma o něm mluvíme a víme, že na nás čeká a jednou se setkáme. Asi je to tak, kdo to neprožil, nemůže to nikdy ani pochopit. Nikomu to nikdy nepřeji, ale at nás nechají v tom, že naše děti žijí dál, jak v našem srdci, tak i v nebi!!
@peggy.sl píše:
Jsi sjetej??
Ne. Vsimnul jsem si tady takovy veci. Vzdycky kdyz nejaka neco nechape, napisu prave tuhle vetu. Cim to asi bude?
@little-foxi píše:
Ne. Vsimnul jsem si tady takovy veci. Vzdycky kdyz nejaka neco nechape, napisu prave tuhle vetu. Cim to asi bude?
To netuším čím to je..ale tuším to, že tvoje mamina vážně nejsem..
@peggy.sl píše:
To netuším čím to je..ale tuším to, že tvoje mamina vážně nejsem..
TVL, tam byl preklep nemelo tam byt NAPISU ale NAPISE. Kazda podobne nechapava zenska tady pouziva casto hlasku „jsi sjetej“ Uz to chapes?
@little-foxi píše:
Nechci nikomu brat iluze, ale nebe je vymysl.
Vždyť je jedno, jestli je pro někoho „nebe“ nebo je to jen pojmenování pocitu, že je tu onen někde s námi, ať už našimi myšlenkami, nebo nějak víc. Bylo dost mimo přijít to sem řešit. ![]()
@Litta píše:
Vždyť je jedno, jestli je pro někoho „nebe“ nebo je to jen pojmenování pocitu, že je tu onen někde s námi, ať už našimi myšlenkami, nebo nějak víc. Bylo dost mimo přijít to sem řešit.
OK, sorry, sorry nesmirne se omlouvam. Jdu odhodit svuj sirak o tema vedle… Cau
@little-foxi píše:
TVL, tam byl preklep nemelo tam byt NAPISU ale NAPISE. Kazda podobne nechapava zenska tady pouziva casto hlasku „jsi sjetej“ Uz to chapes?
Je mi to putna..jsi pro mě člověk bez úcty a to mi stačí! ![]()
@peggy.sl píše:
Je mi to putna..jsi pro mě člověk bez úcty a to mi stačí!
Hmm, ty mas par komplexu co…
@little-foxi tady v tomto může radit opravdu jen odborník, který ví co to obnaší, dávala jsem odkaz na tuhle diskuzi.co prožívají rodiče po ztrátě dítěte. Tam je taky psaný.. co je vhodné říkat a co ne..Nebo se podívej na stránky DC..
@little-foxi píše:
Hmm, ty mas par komplexu co…
Podle čeho tak soudíš?
@honzátko.x píše:
@little-foxi tady v tomto může radit opravdu jen odborník, který ví co to obnaší, dávala jsem odkaz na tuhle diskuzi.co prožívají rodiče po ztrátě dítěte. Tam je taky psaný.. co je vhodné říkat a co ne..Nebo se podívej na stránky DC..
Ja v tomhle ohledu nepotrebuju radit. ![]()
@Litta máš pravdu, člověku se zdá až neuvěřitelný, že existují takoví lidé jako je little-foxi..Jeden lékař v moudré knize píše, že tohle jsou duchovně nevyzrálí lidé a taky velmi mladé duše, které vůbec nic nechápou..Nikdy nepotřebujeme, aby nás někdo litoval o to zde nejde.My víme, cítíme, že náš život se rozšířil duchovně a my jsme napojeni na naše děti a tak i oni na nás..smrt není konec, je to jen přechod. lÁSKU, MATKA DÍTĚ, ANI SMRT NIKDY NEMŮŽE ROZDĚLIT!!
@honzátko.x píše:
@Litta máš pravdu, člověku se zdá až neuvěřitelný, že existují takoví lidé jako je little-foxi..Jeden lékař v moudré knize píše, že tohle jsou duchovně nevyzrálí lidé a taky velmi mladé duše, které vůbec nic nechápou..Nikdy nepotřebujeme, aby nás někdo litoval o to zde nejde.My víme, cítíme, že náš život se rozšířil duchovně a my jsme napojeni na naše děti a tak i oni na nás..smrt není konec, je to jen přechod. lÁSKU, MATKA DÍTĚ, ANI SMRT NIKDY NEMŮŽE ROZDĚLIT!!
No ja bych to popsal jinak. Obecne duchovno neni moc zadouci vec.
@little-foxi - myslíš, že je to vhodné psát to do tohoto tématu?
myslím, že je každého věc v co věří a i když nejsem přesvědčena o tom, zda nebe nebo peklo nebo posmrtný život existuje, když je mi smutno za mým synem, obracím oči k nebi, protože pro mě tam někde v tu chvíli je.. ať je to kdekoliv..