Úmrtí dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16990
9.2.14 06:02

@andreanelinka - je mi to líto.. Je mi líto, že nebe má dalšího andílka :,( Tvá holčička byla krásná. Já ztratila synáčka po měsíci života a pořád to bolí.. Neumím si představit, co prožíváš ty.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.14 09:45

@Maculinka taky si myslím,,,že bude strážit oliverka :-) chtěla jsem se zeptat jestli mohu vám také odešlo ditě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.14 09:47

@Králičice jr to těžký stím žít, ptotože kam se kouknu tam jsou spomínky krásne. ale když jsem neměla oliverka to mě chtěli dát na psichijatrii )) chtěla jsem jít za ní :-) ted mám oliverka on mě také potřebuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
9.2.14 09:59

@andreanelinka - mě zůstala holčička z dvojčátek.. Taky žiju jen pro ni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.14 10:09

otázka

Chtěla jsem se zeptat jelikoš. mě moje mamka od narození tírala :,( tak nejsem moc chytrá nikdy mama nekoupila nelince ani sušenku, ale oto nejde nelinka měla ode mě co chtěla, jenže když nastala smrt 5.6.2013 tak mamě hrálo do noty hrát divadílko,,já jsem brala 14000kč peči jelikoš byla postížená..brala jsem to 2roky a nikdy jsem nepomyslela že bych bez toho nemohla být mi jsme to vlastně ani nepotřebovali, nelinky zdraví nechtělo nic jineho než mě a fakt že papkala všechny omačky a polevky ale to nevadí,, bydlela jsem už jak se nelinka narodila v 1 plus 1 moje studena mama udělala to že využila me psichicke situace a doslo drze na pecí a normalně prostě nevím co nakecala ale dokazala mi vzít plnou moc a dali ji poslední pečí, ale ja tomu nevěřila protože já jsem matka ja jsem se starala tak jsem čekala na složenku jelikoš jsem stoho chtěla zaplatit spopelnění a místečko a urníčku ale nakonec jsem se dozvěděla že mama si vzala peníze samozdřejmě měla urníčku doma nikam ji nedala a ja se chtěla zeptat jelikoš o peníze mi nejde ale mohl mamě vydat urníčku bez toho že by to nezaplatila??? :roll: tak sem se naštvala a jela jsem s policii pro urníčku ale jako beze srandy chcete něco slyšet nechci o tom psat ale musím jí nazvat krávou nikdo jí nedal právo nenechala nas když nelinka žije nenechala jí ani když odpočíva otevřela urníčku pry se chtěla kouknout tak jak jsem dopadla? ne že jenom země udělala buch ví co nebo jí lide věří, ne že jenom my vzala peníze na nelinky pohřeb ale do finale mi vratila urníčku v takovím stavě,,, nou koment ted mi teda zbíva že musím koupit urníčku jelikoš tamta je poníčena a zaplatit male mistečko mate někdo urníčku doma ja ano je to na dlouhe vyprávění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.14 10:12
@andreanelinka píše:
Chtěla jsem se zeptat jelikoš. mě moje mamka od narození tírala :,( tak nejsem moc chytrá nikdy mama nekoupila nelince ani sušenku, ale oto nejde nelinka měla ode mě co chtěla, jenže když nastala smrt 5.6.2013 tak mamě hrálo do noty hrát divadílko,,já jsem brala 14000kč peči jelikoš byla postížená..brala jsem to 2roky a nikdy jsem nepomyslela že bych bez toho nemohla být mi jsme to vlastně ani nepotřebovali, nelinky zdraví nechtělo nic jineho než mě a fakt že papkala všechny omačky a polevky ale to nevadí,, bydlela jsem už jak se nelinka narodila v 1 plus 1 moje studena mama udělala to že využila me psichicke situace a doslo drze na pecí a normalně prostě nevím co nakecala ale dokazala mi vzít plnou moc a dali ji poslední pečí, ale ja tomu nevěřila protože já jsem matka ja jsem se starala tak jsem čekala na složenku jelikoš jsem stoho chtěla zaplatit spopelnění a místečko a urníčku ale nakonec jsem se dozvěděla že mama si vzala peníze samozdřejmě měla urníčku doma nikam ji nedala a ja se chtěla zeptat jelikoš o peníze mi nejde ale mohl mamě vydat urníčku bez toho že by to nezaplatila??? :roll: tak sem se naštvala a jela jsem s policii pro urníčku ale jako beze srandy chcete něco slyšet nechci o tom psat ale musím jí nazvat krávou nikdo jí nedal právo nenechala nas když nelinka žije nenechala jí ani když odpočíva otevřela urníčku pry se chtěla kouknout tak jak jsem dopadla? ne že jenom země udělala buch ví co nebo jí lide věří, ne že jenom my vzala peníze na nelinky pohřeb ale do finale mi vratila urníčku v takovím stavě,,, nou koment ted mi teda zbíva že musím koupit urníčku jelikoš tamta je poníčena a zaplatit male mistečko mate někdo urníčku doma ja ano je to na dlouhe vyprávění

tak jen otázka zní vydali by urníčku bez toho aby něco zaplatila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
9.2.14 10:25

@andreanelinka - nevydali.. Schválně jsem se podívala, kolik stálo zpopelnění včetně urny - 2600. S tím, že pokud je pohřeb, tak má rodič dítěte nárok na pohřebné, ale nevím, jak je to jen v případě zpopelnění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
9.2.14 12:23

@andreanelinka souhlasím s holkama, urničku by jí určitě nevydali…a jak píše @Králičice nárok na 5000,– pohřebné má rodina, která vypravila dítěti pohřeb. Já ho dostala, jelikož jsem Klárince dělala klasický pohřeb, pohřbívala jsem jí do země, měla už 5,5 let. A k příspěvku jsem právě dokládala fakturu za celý ten obřad. Třeba bych se zeptala na úřadě být tebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.14 12:54

Děkuji ne ne to mi stačí,,))) aspon že tak,, zbytek koupím ja děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
9.2.14 13:05

@andreanelinka A co se stalo Vaší holčičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.2.14 14:34

@andreanelinka Je mi to moc líto, jak se Tvá matka chovala. Také mám urničku svých chlapečků doma, jsou spolu v jedné, tak jako byli spolu v bříšku. Nedokázala jsem ji nikam dát. Možná časem, nevím, zatím určitě ne. Chci je mít u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.14 11:42
@honzátko.x píše:
@andreanelinka A co se stalo Vaší holčičce?

selhalo ji srdíčko ve 3 letech :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.14 11:44
@Kissminka píše:
@andreanelinka Je mi to moc líto, jak se Tvá matka chovala. Také mám urničku svých chlapečků doma, jsou spolu v jedné, tak jako byli spolu v bříšku. Nedokázala jsem ji nikam dát. Možná časem, nevím, zatím určitě ne. Chci je mít u sebe.

to mi je taky velmi líto, je pěkné že jsou spolu, chci si koupit nakou ružovou, červenou prostě dětskou urníčku a možná si jí taky nechám doma teke nevím je to těžkéé :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
10.2.14 11:52
@andreanelinka píše:
Ahoj měla vrozenou vadu braníční kylu. mrkněte na youtube na andrea18884 jj stý fotečky tp je moje láska :kytka:

mala byla nadherna… :,(..mimochodem ja jsem taky 29.cervence…
holky ja vas tak obdivuju, jak jste silne… :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3392
10.2.14 18:08

@andreanelinka Našemu synkovi taky selhalo srdíčko, neměl vrozenou vadu..Je to šílené, někdy to tak bolí, že bych šla za ním. :( myslím na něho neustále, přeji si aby se mi znova narodil, jenže mám svůj věk Nebo aby se mi vrátil např, formou adopce. Miluji ho nejvíc na světě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová