Úmrtí dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
18.12.13 21:55

@opinka :potlesk: volba diskuze me dostala. Rvu tu smichy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.12.13 21:56

@little-foxi a kdo co rikal o cerne ovci vhodne zavrzeni? Poprve to ctu z Tvych radku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
18.12.13 21:57
@trpaslinka píše:
@opinka :potlesk: volba diskuze me dostala. Rvu tu smichy :lol:

Jo, smich leci. Posli to dal tam, ke komu se to jeste nedostalo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
18.12.13 21:59
@trpaslinka píše:
@little-foxi a kdo co rikal o cerne ovci vhodne zavrzeni? Poprve to ctu z Tvych radku :roll:

Nerikal to nikdo, ale dojde to snad kazdymu… Nic, mejte se. Necham vam tu pozadovany klid na peknou pietu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.12.13 21:59

Prosím, @little-foxi, neznevažujte toto téma(ani manžel, ani manželka). Je mi úplný šumák kto ste, a tiež prečo sem píšete. Táto diskusia je tu pre ľudí ktorí prišli o dieťa. Preto vás moc prosím, opustite túto diskusiu. Opakovane prispievate nevhodne. Sem píšu povečšinou maminy ktoré sú na dne. Ktoré potrebujú podržať…
Urážky a osočovanie…to sem nepatrí.
Ak si potrebujete zvýšiť sebevedomie…tak ste si našli fakt „najlepšie“ téma…
Diskusii je tu 3 pr… prečo sem? Sme najlahši terč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.12.13 22:01

@opinka ďakujeme, ja som to už tiež nevydržala. Som si vravela že ho nechám, že ho to prejde…ale asi nie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.12.13 22:08
@little-foxi píše:
No ty ses dobra feministka, nebo nejakej vyplod laktacni psychozi. :mrgreen: :mavam: Jeste jednou jo. Nemela bys vytrhavat slova z kontextu, to delaji jenom v bulvaru a politice a oboji stoji za vis co…

Nedůvtipnej a ještě nevzdělanec k tomu. Psychóza je jako žena, proto psychózy (ženy). Copak jsem vytrhla z kontextu? Žádný kontext tady v této diskuzi naprosto neomlouvá to, co jsi tu napsal. Ovšem přiznat to, to by teprve bylo slovo chlapa! (Chápu - to od tebe nelze čekat. Ty raději paseš po tématech o úmrtí dítěte - brrrr, mám z tebe husinu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
18.12.13 22:11

Mě asi nejvíc dostalo, když se známí (strašně příjemní a milí lidi) snažili asi 10 let o mimčo. Po dvou umělých oplodněních to vzdali a najednou, letos v létě, otěhotněla. Ve 40 letech, po více než 15 letech, kdy mimčo chtěli. Všichni jsme jim to moc přáli :srdce: A v sedmým měsíci potratila…Měli už zařízenej pokojíček, věci nakoupený, rodiče natěšení… :nevim: Je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
18.12.13 22:13
@little-foxi píše:
Takze kazdej kdo nema dost empatie, aby s tebou soucitil je cerna ovce hodna zavrzeni. Ok, uz to chapu…

Ale to je nedorozumění. Kolem mě je plno lidí, kteří nedokážou soucítit. Ono to dost dobře ani nejde, kdo nezažil, nepochopí. Možná ti to zní jako klišé, ale je to tak. Každý má právo na názor a na svůj styl prožívání různých (podobných) věcí. Ale je to otázka slušného vychování - proč sem vůbec přispíváš? Proč urážíš ženské, které prožívají tu nejhlubší ztrátu, jakou si vůbec lze představit? Nechápeš, že tvoje „jedy“ tady hrozně ubližujou? Mysli si, co chceš, ale mysli si to vduchu. Není potřeba srážet ještě hloub někoho, kdo je už tak na dně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
18.12.13 22:19

@little-foxi Můžeš nám tu prosím vysvětlit, proč máš potřebu ty svý pseudonázory, jak jsi psal výše, ventilovat zrovna v téhle diskusi? Nějak tě to uspokojuje?
Mnch, chlap, který leze na takto zaměřený web a rozdává tady rozumy, je podle mě zakomplexovaný chudák, který se v reálným životě nechytá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
18.12.13 22:28
@renap píše:
@little-foxi Můžeš nám tu prosím vysvětlit, proč máš potřebu ty svý pseudonázory, jak jsi psal výše, ventilovat zrovna v téhle diskusi? Nějak tě to uspokojuje?
Mnch, chlap, který leze na takto zaměřený web a rozdává tady rozumy, je podle mě zakomplexovaný chudák, který se v reálným životě nechytá

Neco jsem zkousel, nereste to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
18.12.13 23:06

@little-foxi Tak já Ti něco povím, za svůj život už jsem prožila neskutečně moc. Biolog syn vymodlené dítě, komplikované těhotenství-porod, do tří let nemocný, ale díky Bohu se z toho dostal. Před 2,5 lety dostal náhlou srdeční zástavu. Nepil, nekouřil, poměrně zdravě jedl, udělal střední školu a poctivě pracoval. Nezjistili příčinu smrti..možná prý nějaký špatný gen tohle způsobil. Krásný, urostlý, vysoký kluk, který dokázal přijmou 3 osvojené sourozence, protože mě nebylo doporučeno mít další vlastní dítě..osvojili jsme si děti. Cítila jsem, že musím udělat něco víc, něco čemu sama nerozumím, ale srdce mě táhne pomáhat opuštěným dětem. Osvojené děti jsou úžasné, dcera studuje zdravku se samýma jedničkama a ráda by na vysokou a tak i další děti,..skvělé. Ale s Honzíkem vyrůstaly, on jim pomáhal se školou, bral ty starší mezi kamarády, na fotbal. na tenis..měli se rádi, přesně jako pokrevní a ty děti už jsou zasaženy odchodem brášky, ikdyž se všichni moc a moc snažíme..bolest je v nás a my rodiče se snažíme ani nedávat znát, ale děti přijdou, obejmou nás a moc pláčou. Kdyby četly Tvoje příspěvky a rady, možná by po Tobě hodily do nedohledna monitor. Posledně přišla dcera, plakala a řekla mi, miminko, ten kdo moc miluje-má rád, tak taky truchlí a já jí to věřím..Neumíš si ani v nejmenším představit, jaké to je šílenství a dnes vím, že kdybych neměla tyhle děti, odešla bych dobrovolně za synem a nezvládla bych žít. Dnes máme celkem 5 dětí a počítám k tomu i našeho milovaného syna, nikdy ho nevymažeme, milujeme ho, je stále náš! Jednou se s ním setkáme, pevně tomu věřím, smrt není konec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
18.12.13 23:16
@honzátko.x píše: …

OK, znevazil jsem tvoje utrpeni. Promin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.12.13 23:22

Ja bych na to jiz dale radeji nereagovala, jinak naseho lisaka budeme provokovat k dalsim a dalsim reakcim… urcite si neodpusti poznamku i na tento prispevek, ale ja ho uz budu mit u zadnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
18.12.13 23:28
@trpaslinka píše:
Ja bych na to jiz dale radeji nereagovala, jinak naseho lisaka budeme provokovat k dalsim a dalsim reakcim… urcite si neodpusti poznamku i na tento prispevek, ale ja ho uz budu mit u zadnice :roll:

Asi mas pravdu. :D

Reagoval bych asi takhle. „Je mi cti.“ Ale bez fotodukazu to radsi delat nebudu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová