Úmrtí dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
8.2.14 11:45
@andreanelinka píše:
Ahoj,,, nedávno 5.6 2013 mi umřela 3 roční holčíčka takže vím jake to je,,ale asi se stím nikdy nesmířím :nevim:

@andreanelinka, vím, jak ti je :srdce: :hug: :hug: :hug:, s tím se smířit ani vyrovnat nedá :,( :,( :,(, jestli si o tom potřebuješ a chceš povídat, tak tu máme uzavřenou skupinu rodičů se stejným osudem. Napiš mi SZ a pošlu ti pozvánku mezi nás :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.2.14 11:47
@Burj Chalifa píše:
Nevím, zda je vkusné a citlivé to páčit od této maminky takto veřejně.

Neboj se :hug:, potřebujeme o svých dětech mluvit :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
8.2.14 11:53

Ahoj, tak jen informuju, že moje bývalá spolužačka je na tom sice dost špatně což je pochopitelný, ale aspoň už trochu komunikuje. Psala, že v létě se snad uvidíme. Ikdyž od sebe bydlíme jednu zastávku vlakem, chápu, že se teď vůbec necítí vidět mě s břichem nebo s kočárkem. Chce to čas.. :( :roll:

• Citovat
  • Upravit
12185
8.2.14 12:32

@andreanelinka to musí být hrozné. Má rada je, přidej se do té skupiny, jak nabízí @Michelangelo. Sama jsem po ztrátě syna vstoupila do jedné takové skupiny a moc mi pomohla. Klidně můžeš i k nám, ale jsme tam převážně maminky, které přišli o dítě dříve. (většinou koncem těhotenství, ale i po narození). Nikdo Ti nebude rozumět lépe, než maminky, které si prošli tím samým. Tu skupinu od Michelangelo zvaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 22:18

Ahoj měla vrozenou vadu braníční kylu. mrkněte na youtube na andrea18884 jj stý fotečky tp je moje láska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 22:20

Budu ráda děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
8.2.14 22:30

@andreanelinka preji ti moc, moc sily, tecou mi slzy po tvari a nemam slov, drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 22:44

ano

Ráda bych šla mezi vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
8.2.14 22:45

@andreanelinka
Jsi užasná, že to tak zvládáš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 22:56

Když mi umřela nelinka tak skoro na dušičky se mi narodil syn musím být sylná :| 1.11.2013 těžká chvile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 22:58

Nelinka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
8.2.14 23:02

@andreanelinka je to tezke a vzdycky bude, me mala zila 2 hodinky, taky se narodila ve 32 tydnu + 5 dni a porad to boli. Dneska jsme slavili Dominickovi 2 narozeniny a zitra jdeme na hrbitov zapalit berusce svicku.Nam se zase shoduje datum narozeni 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 23:45
@ruckis píše:
@andreanelinka :hug: jen čas tu ránu trošičku utlumí…

to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.2.14 23:46

@andreanelinka Krásná holčička, je mi to moc líto. Moc tě obdivuji jsi skvělá.
Je to strašné, co nám osud přichystá. I já každý den myslím na své dva andílky. Narodili se v listopadu. Jeden chlapeček se narodil mrtvý a druhý žil 19 dní.
Popsáno v mém deníčku. Je to moc těžké se s tím vyrovnat, myslím, že to ani nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
9.2.14 05:42

Nelinka krásná.. kruciš, já bečela zase… :,( Nenacházím slova po tom videu.. @andreanelinka jsi silná a budeš i nadále. Zas o andílka v nebíčku víc… teď bude strážit sourozence :srdce: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová