Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andreanelinka píše:
Ahoj,,, nedávno 5.6 2013 mi umřela 3 roční holčíčka takže vím jake to je,,ale asi se stím nikdy nesmířím
@andreanelinka, vím, jak ti je
, s tím se smířit ani vyrovnat nedá
, jestli si o tom potřebuješ a chceš povídat, tak tu máme uzavřenou skupinu rodičů se stejným osudem. Napiš mi SZ a pošlu ti pozvánku mezi nás
![]()
@Burj Chalifa píše:
Nevím, zda je vkusné a citlivé to páčit od této maminky takto veřejně.
Neboj se
, potřebujeme o svých dětech mluvit
![]()
Ahoj, tak jen informuju, že moje bývalá spolužačka je na tom sice dost špatně což je pochopitelný, ale aspoň už trochu komunikuje. Psala, že v létě se snad uvidíme. Ikdyž od sebe bydlíme jednu zastávku vlakem, chápu, že se teď vůbec necítí vidět mě s břichem nebo s kočárkem. Chce to čas..
![]()
@andreanelinka to musí být hrozné. Má rada je, přidej se do té skupiny, jak nabízí @Michelangelo. Sama jsem po ztrátě syna vstoupila do jedné takové skupiny a moc mi pomohla. Klidně můžeš i k nám, ale jsme tam převážně maminky, které přišli o dítě dříve. (většinou koncem těhotenství, ale i po narození). Nikdo Ti nebude rozumět lépe, než maminky, které si prošli tím samým. Tu skupinu od Michelangelo zvaž.
Ahoj měla vrozenou vadu braníční kylu. mrkněte na youtube na andrea18884 jj stý fotečky tp je moje láska ![]()
@andreanelinka preji ti moc, moc sily, tecou mi slzy po tvari a nemam slov, drz se ![]()
Když mi umřela nelinka tak skoro na dušičky se mi narodil syn musím být sylná
1.11.2013 těžká chvile
@andreanelinka je to tezke a vzdycky bude, me mala zila 2 hodinky, taky se narodila ve 32 tydnu + 5 dni a porad to boli. Dneska jsme slavili Dominickovi 2 narozeniny a zitra jdeme na hrbitov zapalit berusce svicku.Nam se zase shoduje datum narozeni 10.
@ruckis píše:
@andreanelinkajen čas tu ránu trošičku utlumí…
to je pravda
@andreanelinka Krásná holčička, je mi to moc líto. Moc tě obdivuji jsi skvělá.
Je to strašné, co nám osud přichystá. I já každý den myslím na své dva andílky. Narodili se v listopadu. Jeden chlapeček se narodil mrtvý a druhý žil 19 dní.
Popsáno v mém deníčku. Je to moc těžké se s tím vyrovnat, myslím, že to ani nejde.
Nelinka krásná.. kruciš, já bečela zase…
Nenacházím slova po tom videu.. @andreanelinka jsi silná a budeš i nadále. Zas o andílka v nebíčku víc… teď bude strážit sourozence
![]()