Úmrtí dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
971
1.6.13 21:06

@Mulatas To fakt asi nemůžete myslet vážně.  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
1.6.13 22:35

@trpaslinka Ahoj! Nieje čo obdivovať ten strach je velký a bolesť zo straty tiež ale snažím sa myslieť na naše miminko čo čakáme. Dať mu lásku i za brata, ktorého nikdy nepozná… Vieš, keď mi povedali termín porodu tak som plakala jak malé dievčatko. Termín máme na deň presne jak sa malý narodil. Musím veriť…za palečky moc a moc ďakujem. Tebe prajem aby si našla tú silu, ktorá ti pomože prekonať strach a až príde ten správny čas tak miminko príde a ani nebudeš vedieť jak… Moc ti držím palečky. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.6.13 09:46

@lilli.c Kéž by si měla pravdu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
2.6.13 09:47

@trpaslinka Díky,moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
12185
2.6.13 11:16

@lilli.c moc moc Ti drzim palecky. My meli termin na Valentynka, ale bohuzel se u nas na Valentynka narozeniny nikdy slavit nebudou. No, na rozdil od mnoha jinych maminek andilku mam jednu obrovskou vyhodu. Doma mam prcka, kteremu je pres 21 mesicu. V dobe, co se to stalo mu byl temer rok a pul a tak proste nemam odvahu moc truchlit a uz se mi nekdy zda, ze to byl jen spatny sen. Jeste, ze tu na Hanicku mam upominku ve forme otisku nozicek a rucicek. Jestli bude dalsi mimi nezalezi jen na me, ale i na partnerovi, ale spis to nechavame osudu.
Denis mi zatim prinasi spoustu radosti, i kdyz v soucasne dobe je nekdy na zabiti :D
Jeste jednou hodne stesti, verim, ze tentokrat Ti to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
2.6.13 11:27

@trpaslinka ďakujem! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nadkanadka
2.11.13 21:37

Ahoj holky. Brouzdám netem na téma smrt dítěte a to mě dovedlo až sem,
19.8.2013 se m narodily 2 holčičky, jednovaječná dvojčátka. Obě v pořádku, stala jsem se nejšťastnější maminkou než mi 22.8.ráno oznámili že moje Beátka zemřela na otravu krve. Bylo to nečekaný, hrozný! Moji druhou dcerku m odvezli - prý preventivně do Prahy-tam jsme se dozvěděli, že je na tom také vážně. V tu chvíli jsem netušila co se stalo, nepřemýšlela jsem nad tím, jak je možné, že 2 zdravé holčičky onemocní a jedna zemře. Ted s postupem času vše zjištuji a ta nejhorší varianta je to, že jejich smrt někdo zavinil. Na tom oddělení řádila ecoli a Beátce se dostala při vpichu jehly do krve a pak už to mělo vše rychlý spád :-(. Ted se připravujeme nejspíš na soud, protože pochbení důkazů tom je tolik, že to nelze nechat být.
Nejhorší na tom všem ale je to, že to už nic nezmění. Už mi nikdo nevymaže z hlavy ten obraz mojí mrtvé holčičky v mém náručí. A její sestřičce bude celý život chybět její druhá polovina. Za to že jsou sestry lajdáci nepoužívaly rukavice a nedezinfikovaly si řádně ruce musím své dcerce každý den doma před urničkou zapalovat svíčky. Je mi ze všeho zle a nejhorší je, že m to vše přijde jako zlý sen, ale já se ne a ne probudit.

• Citovat
  • Upravit
12185
2.11.13 23:08

@nadkanadka
to je mi moc lito… ja pred hodinou zapalila svicku pro vsechny andilky… verim, ze Beatka dava na svou sestricku pozor, stejne jako verim, ze ma Hanicka dava pozor na sveho starsiho brasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.11.13 23:16

@trpaslinka

To je jediné v co věřím. Druhá dcerka měla tak vysoké hodnoty crp v krvi, že se doktorka divila, že to zvládla, přežila a že jsme od převozu byly už 6.den doma a já vím, že je to jen díky Beátce. Protože kdyby se neobětovala a nezemřela :-( nebyla by tu ani jedna z nich.

Věřím, že si naše holčičky spolu hrají někde na lepším místě a čekají až budou moct být zase u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
2.11.13 23:31

A holcicky byly narozeny v terminu? Tedy promin, ze se ptam, jestli nechces, nemusis o tom mluvit, protoze chapu tu bolest.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.11.13 23:37

@trpaslinka
Nene narodily se v 35+2. Jako jednovaječné je dýl ani nenechávají. Ale od narození byly obě o. k
Jenže pak před umrtím, asi 2 dny zpět začly odvážet děti do Prahy, jenže mi nedošlo, že by se to mohlo týkat i nás. Myslela jsem že ty děti se jen začly zhoršovat a ani ve snu by mě nenapadlo, že tam řádí nějaká infekce.
Zpětně jsem se dozvěděla, že jim den po… nevyšla hygiena a že 3 sestry byli positivní na tu bakterii. Tohle mi samozřejmě nemocnice zatajuje, ale víš jak to chodí. Né každej zaměstnanec drží slib mlčenlivosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
2.11.13 23:43

@nadkanadka to je mi hrozne lito :hug: 36. tyden je uz dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.11.13 23:47

@trpaslinka
To je. Hlavně když primářka mi chodila každý den říkat, jak jsou holky šikovný a že brzy půjdem domů a pak mi po 4 dnech řekne tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
2.11.13 23:53

To je mi moc lito.. a jak jsi narazila na emimino a tuhle diskuzi? Koukam, ze jsi tu nova.. vitej mezi nama… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
3.11.13 07:29

@nadkanadka Ahoj! Je mi moc lúto toho čo sa ti stalo…je to hrozné! Ani neviem čo ti napísať. Snáď len drž sa!
Viem čo je stratiť miminko. Bude to za 10 dní rok, čo som porodila mrtvého Filípka. Tento rok sa mi narodil Mareček ale bohužial je tak vážne nemocný že tu nebude dlho s nami. Už ho mali odpojovať niekolkokrát, ale vždy sa našiel niekto kto chcel ešte nejaké to vyšetrenie. Mareček nedýcha, nepoliká, nehýbe sa už od narodenia. Nikto nevie čo mu je. Čakáme či niečo zistia. Nikto nič nevie. Je to smutné že po roku zas nás čaká smrť miminka.

Prajem ti, nech ti tvoja dcérka rastie jak z vody a robí len a len radosť. Som presvedčená že Beatka na sestričku určite dohlídne nech sa jej nikdy nič zlé nestane. Moc ti držím polečky aby ste to všetko zvládli čo najlepšie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová