Úmrtí dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2606
3.1.13 06:38

@lilli.c to me moc mrzi ze to taky potkalo, me to potkalo jak uz sem tady psala ve 27tt+5 no a taky mame dost podobne datum(narozeni-umrti?-Je divne rikat narozeni kdyz rodis mrtvolku, teda me to tak pripadne, narozeni je prece zrod, zacatek)23.11.2012(ja sem sice mela preklampsii ale malej byl mensi ale zil a na kontrole mi pak taky rekli ze nevidi akci srdecni)kdyz budes chtit tak mi klodne pisni i nejakou sokromou zpravu, ja se z to ho rada vykecam ale muj chlap se o tom bavit nechce(on se s tim hur vyrovnava ale oporou je mi urcite byl u porodu?,no a pak kazdej den na navsteve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
30.1.13 23:47

Ahojky holky je to hruza, jak ctu jak nas jen pribiva komu odejde miminecko do nebicka…Letos to budou 11.6. 3 roky co mi Adrianka umrela, bojovala o svuj zivot 2 hodinky (narodila se 10.6. ve 22:27 a neco po pul noci zemrela),byla to moje mala bojovnice…Mam ted chlapecka, pristi tyden oslavi 1 rocek a narodil se presne v den co mala 10. jen v unoru…a neni den abych si na malou nevzpomnela nebo si nepobrecela…malou mam pohrbenou u mych rodicu na Morave, kazdy 3 tydny co tam jezdime chodime s manzelem zapalit svicku…Vim, ze je tam nahore, nic ji neboli, dava pozor na Dominicka a jednou se tam na hore setkame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.3.13 20:44

@makulk ja se tu trapim, ze jsem pred mesicem porodila ve 38 tydnech svou milovanou dcerku bez zivota a mezitim jsou tam venku maminky, ktere jsou na tom hure. Ja jsem jen vdecna, ze at uz mou holcicku pripravilo o zivot cokoli, tak ze nemusi trpet a ja s ni. Mas muj respekt a prani jen toho nejlepsiho do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
24.3.13 12:23

Děkuji…teď jsme vyhráli další boj pro zdravé dítko s normálním kašlem..ale pro nás je smrtelně nebezpečný…každá rýma, každé nachlazení Vojtíškovo srdíčko tak zatěžuje, že jednoho dne to neustojíme…je to strašné…modlím se a každý měsíc na víc… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lakyy
11.4.13 17:21

úmrtí na SIDS

Holky mě zemřel chlapeček.. bylo mu 14dní pitvou nic nezjistily prý to bylo náhlé úmrtí kojence stalo se to někomu chtěla bych to s někým probrat nemůžu se s tím smířit děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.13 17:36

To je mi moc líto, čím teď procházíš. Nebude to lehké období a bude to trvat, než dojdeš k nějakému smíření. V mém okolí přišla jedna kamarádka takto o prvorozeného syna. Nyní čeká třetí dítko.
Bylo by dobré napsat do nějaké skupiny se stejným problémem, tady na MMB již takové diskuze jsou…tam můžeš své trápení sdílet s ostatními maminkami.

• Citovat
  • Upravit
3743
11.4.13 17:42

Je mi to líto.
Tady je třeba jedna diskuse: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
11.4.13 17:46
@Lakyy píše:
Holky mě zemřel chlapeček.. bylo mu 14dní pitvou nic nezjistily prý to bylo náhlé úmrtí kojence stalo se to někomu chtěla bych to s někým probrat nemůžu se s tím smířit děkuju

Ahojky, tady jsou stránky, které mi pomohly - www.dlouhacesta.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
11.4.13 18:44

Je mi to moc líto a přeji ti hodně sil, aby jsi to překonala :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.4.13 22:31

Zakladatelce přeji vše dobré do budoucna a přeju co nejmíň lidí co vás zato odsuzují aníž by věděli co se stalo, jak se to stalo. Budou to dva roky co mi umřel bráška doma a u mámy v náručí epileptickej záchvat do teď stím bojuje byla i v havlbrodě na dva měsíce a furt jí to lidi připomínaj je to hrozné když jdu z mamkou po městě a baby si šeptaj hele to je ona se nepostarala o syna je to hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
14.4.13 22:45
@Lakyy píše:
Holky mě zemřel chlapeček.. bylo mu 14dní pitvou nic nezjistily prý to bylo náhlé úmrtí kojence stalo se to někomu chtěla bych to s někým probrat nemůžu se s tím smířit děkuju

stalo synovi bylo 6 týdnů stalo se nad ránem 1.1.2009 o to horší už neslavím silvestra ty první chvíle jsou strašné tím že jsem měla dceru šlo to ustát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
15.4.13 04:31

@nicozjb to je mi hrozne lito…stimhle se nikdy nesrovname a nesmirime, jen casem to posuneme trosku dal v srdicku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.4.13 11:04
@luciuss7 píše:
@nicozjb to je mi hrozne lito…stimhle se nikdy nesrovname a nesmirime, jen casem to posuneme trosku dal v srdicku :hug:

já jsem se smířila žiju život řídící se myšlenkou že vše se děje nejlepším možným způsobem pro čerstvé maminky andílků možná těžko pochopitelné ale zpětně si říkám zda bylo vše jak mělo? malí byl extrémě tiché dítě neplakal a doktora krerý prováděl pitvu zarazilo že strava prošla traktem bez zpracování:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janina12
23.5.13 19:31

jak to zvladnout

Ahoj tady všem maminkam prosim vas jak jste to dokázali zvladnout mě zemřel syn a mam obavy, žetoto jen tak nezvladnu mam děsne vyčitky jemi hrozně a život mě vubec nebavi prosim vas poradite mi jak zacit zit znovu moc všem děkuji Jana

• Citovat
  • Upravit
janina12
23.5.13 19:44

Ahoj tak todle ja mam to same me bohuzelsyn zemrel taky doma byl hodne nemocny bohuzel neprezilnezvladlo to srdicko a ja jsem ta nejhorsi vim coje epilepsie bohuzel syn trpel epilepsii taky a tech zachvatu mel šileně moc za jeden den měl třeba 8 zachvatu léky nezabírali a doktoři nedokázali pomoci proživam šílenou bolest vyčitky jeto děsny

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová