Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sandra752 Bylo to hrozné, akor, když já jsem zdravotní sestra a doktor vám řekne, že vaše dítě nemá moc velkou šanci na to, aby přežilo ![]()
Densis, to je hrozny…
, ale jak tam pises o te ospitalizaci, tak pakk pises, ze jste jeli z nemocnice, to ji doktorka poradne neprohlidla, ze rikas, ze byl nedoleceny
Je to hrozny a je mi z toho smutno
Tobe i miminku preju jen to nejlepsi
![]()
Ja jsem ted nemocna, beru antibiotika a silene kaslu, tak se taky bojim, aby prcek neco nechytl
![]()
Nejhorsi je, ze clovek to neovlivni, nikdy nevi co prijde. Drzte se ![]()
@monatkaa Děkuji a přeji hodně štěstí a věřím, že vše dopadne dobře!
Přeji hodně síly a zdravíčka…
![]()
Já mám bohužel s tímto také zkušenost. Když mi bylo 19 let, otěhotněla jsem, s (nyní už bývalým) přítelem jsme si miminko přáli a tak jsme se rozhodli si ho nechat. Těhotenství probíhalo úžasně, žádné problémy, přítel extra pozorný a nedočkavý. Oslavila jsem 20. narozeniny a 5 měsíců poté se mi narodila dcera Adrianka.
Narodila se ve 22:31, ale mrtvá. Zkoušeli ji oživovat, ale nepomohlo to.
Na monitoru v nemocnici ještě před tím, než jsem šla rodit byla živá, ale potom se staly nějaké komplikace a bohužel…
Přítel odemě odešel a vlastně jsem za to ráda. Mám několik fotek mé malinké holčičky… Často na ni myslím. První to bylo hodně těžké, zvlášť, bez přítele, ale zvládla jsem to a dnes s mým mamžele (nejlepším chlapem na světě
) máme 4 úžasné dětičky ![]()
@Gituš Gratuluji, jsi silná!
Já mám doma Magdalénku, kterou jsem i s Kristýnkou měla s exmanželem.
Letos v červnu jsem si vzala dlouholetého přítele, s ním čekám „třetí“ Uzlíček štěstí a za dva roky bychom chtěli ještě jedno, poslední.
Holky je mi to moc lito!!!nedovedu si to predstavit, strasne se toho bojim… Jste silne, smekam!!!preji moooc moc stesti do budoucna!!!
Popravde, me stacilo syna videt kdyz se mu 4krat zastavilo srdicko..ten pohled na nej, to bylo sileny..nastesti to je bojovnik a nevzdal se..operace se zdarila a srdicko uz funguje jak ma..to,kdyz rodic prezije vlastni deti je asi ta nejhorsi vec co se muze stat..vsechny ostatni veci jsou podle me druhorade..kazdopadne vsem maminkam (i tatinkum) kterym zemrelo dite preju silne nervy, hodne stesti do dalsiho zivota a hlavne bolest at odezni a krasne vzpominky zustanou..
@Mauzik2 Děkujeme moc, kdyby tu byla funkce jak na Facebooku, dávat like ke komentářům, byl by na místě!
Je mi to lito ani nenachazim slov
…je to to nejhorsi co se muze rodicum prihodit a kazdy den dekuji bohu za mou holcicku. posilam hodne sil
![]()
Příspěvek upraven 02.09.12 v 19:02