Úmrtí dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
2.8.12 17:32

@Maripossa Děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
2.8.12 17:34

Rodiče by neměly pohřbívat své děti. Obdivuju každou z Vás, maminky, jste hrozně silné osobnosti kterých si na světě opravdu považuji!! :srdce:
pokaždé když mě můj nyní 9ti měsíční syn naštve, a já jsem vzteklá, nevyspalá a vyčerpaná, pokaždé si vteřinu na to u´vědomím to že nesmím být naštvaná, ale musím být vděčná tomu že je tu se mnou, zdravý…

Holky přeji Vám v životě už jen samé šťastné chvilky :! :! :! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
2.8.12 17:42

@Gabrielaaa Děkujeme moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
2.8.12 17:44

@densis to není zač. to já děkuji za takhle silné osobnosti, za to že jste příkladem pro další maminky které by to nedejbože zastihlo! Smrt je součástí života, smrti se nebojím, beru ji takovou jaká je, ale když člověk zemře stářím, ne když zemře malé dítě nebo miminko, to je nespravedlivé, a nikdy takové situáce nepochopím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
2.8.12 17:48
@Gabrielaaa píše:
Rodiče by neměly pohřbívat své děti. Obdivuju každou z Vás, maminky, jste hrozně silné osobnosti kterých si na světě opravdu považuji!! :srdce:
pokaždé když mě můj nyní 9ti měsíční syn naštve, a já jsem vzteklá, nevyspalá a vyčerpaná, pokaždé si vteřinu na to u´vědomím to že nesmím být naštvaná, ale musím být vděčná tomu že je tu se mnou, zdravý…Holky přeji Vám v životě už jen samé šťastné chvilky :! :! :! :hug:

Gabi, taky si to rikam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
2.8.12 17:51

Sice by neměli pohřbívat své děti, ale někdy to bohužel jinak nejde. Tenkrát jsem z toho byla hodně špatná, ale čas zahojil rány a na mou dcerušku mám jen nádherné vzpomínky. A nyní jsem hrozně ráda, za ty mé čtyři raubíře… :) :) :) :)

Adrianka i Kristýnka od Denisy jsou na lepším místě a koukají se na nás z nebíčka a dávají na nás pozor :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
2.8.12 18:06
:hug: :srdce: :srdce: :srdce:
@Gituš píše:
Sice by neměli pohřbívat své děti, ale někdy to bohužel jinak nejde. Tenkrát jsem z toho byla hodně špatná, ale čas zahojil rány a na mou dcerušku mám jen nádherné vzpomínky. A nyní jsem hrozně ráda, za ty mé čtyři raubíře… :) :) :) :)Adrianka i Kristýnka od Denisy jsou na lepším místě a koukají se na nás z nebíčka a dávají na nás pozor :) :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
2.8.12 18:33
:zed:

Příspěvek upraven 15.08.12 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
2.8.12 20:03

Já přišla o dvojčátka holčičky ale ještě v bříšku byla jsem ve 24 týdnu a rodila jsem je mrtvé bylo to hrozný teď už je to 2,5roku jsem v pohodě mám ročního syna a jsem šťastná, ale neni dne abych si na ty holčičky nevzpoměla a párkrát si ještě pobrečím, vůbec si nedovedu představit kdyby mi umřelo dítě které už mám doma třeba jako ted to bych nezvládla obdivuji Vás, že jste to zvládli já bych na to neměla asi bych si to šla někam hodit nebo nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jídunka
2.8.12 23:41

Nevim co napsat aby t neznelo jk klise…obdivuju vas ja bych se urcite zblaznila. :-( mrzi me ze jste si tim prosly…dofam ze nikdy nebudu muset psat neco tk smutneho :-_( jitka a Benjamin (3mesice ) preji hodne sil krasna zdrava miminka, at vas v zivote potka uz jen t dobre…

• Citovat
  • Upravit
4263
3.8.12 16:41

Holky, děkuji všem za podporu. Jsem ráda, že se najdou i lidi, kteří neodsuzují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
3.8.12 21:40

Ahoj NEJSILNĚJŠÍ maminky!!!Máte ode mne velikánskou poklonu, jak to zvládáte a jak jste se z toho dostaly. Já osobně tohle neprožila, ale moje teta a strejda přišly o syna Viktorka, když měl 3 týdny, tak umřel na uhnilou pupeční šnůru, dnes by měl 25 let a byl by jen o 3 dny mladší jak moje sestra, takže věřím, že dodnes je to pro ně jistě těžké, ale před 18ti lety se jim narodila druhá dcera a obě holky, které mají(mají ještě starší dceru, která by byla o 2 roky starší než Viktorek)jim dělají nesmírnou radost! Mě se před 7 lety narodil syn a s bývalým přítelem jsme ho pojmenovali po mém bratranci Viktor a to samozřejmě se souhlasem celé rodiny-i když ptát se na to mi bylo hrozně nepříjemné, měla jsem pocit, že oživujeme rány, ale i když si svého bratrance nepamatuji, tak vždy když syna oslovím, nebo moje babička, můj táta a pod.,tak si všichni na malého Viktorka vzpomeneme, takže vlastně je tu stále s námi! Holky, přejeme vám s Vikym hodně sil, lásky a hodně zdravých, krásných a šťastných dětí!!!Máte mou velikou úctu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.8.12 11:09

@chatline Děkujeme. My chceme teď holčičku Viktorku, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.8.12 18:20
@densis píše:
@chatline Děkujeme. My chceme teď holčičku Viktorku, tak uvidíme :-)

Moooc vám držím palečky, aby se všechno po čem toužíte zadařilo a aby se vám narodila krásná zdravá holčička!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.8.12 21:43

@chatline Děkujeme, ale rádi bychom chlapečka, pro holčičku máme vybráno jméno Viktorie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová